dostum bak şimdi ... bu stephanova topçu degil diyor zaten sattırmaya ugraşıyor .. risp i sayma o epey yok .. tayfun saatli bomba .. ufukhanı sag bek kadrosuna yazmıştır bu ... kala kala çagdaş ve erdinç var onlar da topçu değil ... hüseyin ise ön libero kadrosunda ... var mısın iddaya solö tarafa adam almaz ama kesin 1 stoper alacak ...% 100 ... oftaş dan girayı kovalıyor ...hiç bir işimize yaramaz ...gençlerden engin çok istiyor trabzonu cavcava yalvarıyor bakalım ne olur
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Görüntüler hep pilot kamera çekimi.Ve karanlık da hafiften.Ronaldinho'nun görüntülerini karartıp koymasınlar videoya?İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adama bayıldım....21 yaşında, Steau Bükreş'te oynuyor, Brezilya'lı... Sol açık, ama orta saha ve ilerisinde her yerde oynuyor...
Bu adamı biz alsak,
Fener'in üstüne salsak...
Gerçi burda adam hep sol ayağını kullanıyor.Ve muhteşem de kullanıyor vallahi!Bükreş'te nasıl kalmış ve nasıl almışlar bu da ilginç.
En son Selman tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 23:24.
Yorum
-
Son 5-10 yılda çarçur edilen parayla ne takım kurulurdu. En basitinden, Celaleddin denen herife 1 milyon YTL para veriyoruz her yıl.
Atay Başkan kurumsallaşmadan bahsediyordu ya, kurumsallaşmanın en önemli kısmı olan scouting atlandı ve menajerlerin oyuncağı olduk. Takım borç batağı içine sokuldu ve buna rağmen bize "genç yetenek Sancak" (25), "süper yıldız Serkan" (FB yedeği) gibi saçma sapan adamlarla geliyorlar.
Klübe üye olmamayı düşünüyordum ama artık ne pahasına olursa olsun üye olacağım. Gerekirse borç para alacağım. İleride takımı bu "mantaliteden" kurtarmak lâzım.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum bak şimdi ... bu stephanova topçu degil diyor zaten sattırmaya ugraşıyor .. risp i sayma o epey yok .. tayfun saatli bomba .. ufukhanı sag bek kadrosuna yazmıştır bu ... kala kala çagdaş ve erdinç var onlar da topçu değil ... hüseyin ise ön libero kadrosunda ... var mısın iddaya solö tarafa adam almaz ama kesin 1 stoper alacak ...% 100 ... oftaş dan girayı kovalıyor ...hiç bir işimize yaramaz ...gençlerden engin çok istiyor trabzonu cavcava yalvarıyor bakalım ne olur
yumurtaya can veren yüce rabbim... şu cümleden çıkaracak bir sonuç bulamıyorum..
step topçu değil diye sattırma peşinde demek...
saçlar dökülürken beyin kıvrımları da yokolmuş...
garip bi mutasyon var..
radyoaktif serpintiye maruz kalmış olmasın???
durup dururken olmaz bu
Yorum
-
engini alsak bari adam Trabzonsporlu ama ziya hocaya soyle stoper lazim malum dengeli takim olayi.İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum bak şimdi ... bu stephanova topçu degil diyor zaten sattırmaya ugraşıyor .. risp i sayma o epey yok .. tayfun saatli bomba .. ufukhanı sag bek kadrosuna yazmıştır bu ... kala kala çagdaş ve erdinç var onlar da topçu değil ... hüseyin ise ön libero kadrosunda ... var mısın iddaya solö tarafa adam almaz ama kesin 1 stoper alacak ...% 100 ... oftaş dan girayı kovalıyor ...hiç bir işimize yaramaz ...gençlerden engin çok istiyor trabzonu cavcava yalvarıyor bakalım ne olur
Yorum
-
Adamın boyu 1.58 , şaka gibi...İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adama bayıldım....21 yaşında, Steau Bükreş'te oynuyor, Brezilya'lı... Sol açık, ama orta saha ve ilerisinde her yerde oynuyor...
Bu adamı biz alsak,
Bu yıl steau'da ne yapmış bilen var mı ? Gerçekten çok yetenekli. Atom karınca
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 23:34.
Yorum
-
İzmir'in Ümit Milli futbolcusu Alp'in peşindeymişiz yanlış duymadıysam TRT2Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
o 1. 58 lik adam yukardan şamarı bir yerse çimin içine geçer ..ne işimiz var yerden bitme adamlarla .. o devirler bitti ... şöle kalıplı bir topçunun yanında bacagına yapışır ölür ... bir de dikkat edin vız vız vız yapıyor ama bal yapmıyor attıgı ortalara dikkat ettiniz daglara taşlara adama gitmiyor nedense bir türlü
1. 58 adamdan artık bu zamanda topçu olmaz .. çamurlu sahada ( az çok var gene ) boyu 1 45 e düşer .))
Yorum
-
Antrenmanda Hüseyin bunun üstüne basıp ezer yanlışlıkla.İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu adama bayıldım....21 yaşında, Steau Bükreş'te oynuyor, Brezilya'lı... Sol açık, ama orta saha ve ilerisinde her yerde oynuyor...
Bu adamı biz alsak,
1.58 

Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Yetenek üstü birşey bu ya. Yok böyle birşey. Topla oyuncakmış gibi oynuyo. Keşke alsak.İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın boyu 1.58 , şaka gibi...
Bu yıl steau'da ne yapmış bilen var mı ? Gerçekten çok yetenekli.
Ama ben yine Kasımpaşadan Erhan Küçük'ü alalım diyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum