Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hee sahi bu yattaranın karşısında oynucak dimi zavallı naaapsın yattaranın arkasından nal toplar artık
    Ziyan adlı kondisyoner müsveddesi fener maçında Yattara'yı kesip onun yerine ya Hasan'ı ya da Ferhat'ı sağ bek olarak oynatacak ("Sağ açık" demedim, çünkü bu herifin kitabında "açık" gibi bir sözcük yok.)
    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Sol açık, ama getir koy, Türkiye'nin en iyi 10 numarası olur...
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• sanırım alınacak orta saha sol da oynayan ama 10 numara gibi oynayan bir adam olacak ..

Yorum

• aman marcelinho yu geri almayalım..

Yorum

• Adam sol kanat ve 10 numaraya aynı anda tahammül edemediğinden şöyle ortaya karışık istemiş olsa gerek Hem sol kanat hem 10 numara o da güzel Yaz oğlum önliberoya +1

Yorum

• Adam sol kanat ve 10 numaraya aynı anda tahammül edemediğinden şöyle ortaya karışık istemiş olsa gerek Hem sol kanat hem 10 numara o da güzel Yaz oğlum önliberoya +1

.... sen şaşırdın mı hem 10 numara hem sol taraf ayrı ayrı .... mantalite olarak hem asıl solda defans yapacak orayı kontrol edecek ama aynı zamanda oyun kuracak .. böyle bir adam bulacak ...

Yorum

• tarz olarak ronaldinho gibi bi adamdan bahsedyorsun.
                sol kanatta ama takımın beyni.. deco faktörü de var orada tabi ama olsun..

bu kalitede-tarzda bi adam bulmak .....
                bulunca almak...

bak bi an gene gözlerim daldı ufka doğru..

Yorum

• Trabzonspora ait 48 futbolcumuz var . bonservisi bizde olan ... amma takımız be 48 kişiden dogru dürüst bir 11 hatta 11 i geçtim 7 8 adam çıkaramadık .. satsınlar bari alayını da 3 5 kuruş gelir
                  )) bir işe yararlar yiyip içip yatıyorlar ...

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tarz olarak ronaldinho gibi bi adamdan bahsedyorsun.

bulunca almak...

ronaldinhoyu ya da decoyu ya da tarz olarak öyle bi futbolcu alsak bile ziyanın testlerinden geçip 11e girebileceklerini sanmıyorum.

Yorum

• tarz olarak ronaldinho gibi bi adamdan bahsedyorsun.

bulunca almak...

dostum insan hayal ettiği müddetçe yaşarmış .. gerçi haklısın böyle bir yönetim ve ruh hastası varken hayal etmekte imkansız

Yorum

• celalettine bilem trilyon veriyoruz be..
                        bizden zengini mi var.
                        ordu kurdular bizimkiler.
                        ordunun rütbelileri yok. sol kanadı da yok..

her muharebeden yenilerek çıkıyoruz doğal olarak..

Yorum

• yalnız arkadaşlar son bir buçuk saattir aynı konuya yazıyoruz biraz da başka konulara yazalım...

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu adama bayıldım....21 yaşında, Steau Bükreş'te oynuyor, Brezilya'lı... Sol açık, ama orta saha ve ilerisinde her yerde oynuyor...

Bu adamı biz alsak,
                            Fener'in üstüne salsak...
                            Gece gece gözlerimin pası silindi ya. Bu nasıl bi adammış be. Süpeerr ötesi. Ama öylece bakarız bu adama 2-3 sene sonra da barcelona da izleriz anca.

Yorum

• Şimdi jabi adnan serkan sancak aldıgımızı kabul edersek sizce kaç kişi daha alırlar ? bence 2 maksimum 3 ... bir kaleci olur bir orta saha yani sol ve oyun kurucu karışımı bir şey eh bir de piyangodan belki stoper ....devamı olur mu ?

Yorum

• İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ronaldinhoyu ya da decoyu ya da tarz olarak öyle bi futbolcu alsak bile ziyanın testlerinden geçip 11e girebileceklerini sanmıyorum.
                                Sen zaten istemezsin böyle bir adam dimi Barış?(Anladın sen onu)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X