Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hapiskeli6169 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlar yasi 73 olmus Feldkamplan sampiyon olcak. Ama sezonu bitirebileceginden biel süphe duyuyorum o adam Türkiye ligine daynamayip kalpten gidet

Allah korusun
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• öyle bişey olursa uefa türkiyede futbolu kaldırır

Yorum

• defans lazım defans ve sağbek gerisi hikaye futbol o bölgelerde oynadıyor bide karşıki kaleci beceriksiz olacak vurdunmu kendi sahandan gol atacaksın.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• hihi bize bi 10 numara lazım ön liberoda oynatmak için

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hihi bize bi 10 numara lazım ön liberoda oynatmak için

bnce o 10 numarayı defansın sağında oynatırız
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• o da olabilir ama yerinde oynatmayacağımız kesin ya ön libero ya da bek hatta kaleci ....

Yorum

• 10 numara ve Forvet diyosunuzda bizim Sol Kanat boş,yine 1 sene şu Celalettinimi çekicez görmek istemiyorum artık Celalettin,Hasan gibi 2.lig oyuncularını....

Yabancı bi Sol Bek gerek......

Yorum

• sol bekte sancak oynıcak galiba baksana onu almışlar...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hihi bize bi 10 numara lazım ön liberoda oynatmak için
                    Bence sen samets61 yerine ben10numara istiyorum ol
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Kasımpaşa'dan Erhan çok iyi topçu bence. Trabzonlu da sanırım.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence sen samets61 yerine ben10numara istiyorum ol
                        ya değiştirme şansımız war mı ki yaa ciddi öle bişey yazabilirim yani

Yorum

• Bu takımda Rüştüyü görmek istemiyorum. Yedek oturacaksa gider Fbde de oturur. Sürekli 11 oynayacaksa , Rüştüye saç baş yolacağıma Tolgaya yolarım. Martinez makul bir para+ takasa alınabiliyorsa alınsın. Yoksa 1milyonun altına alınabilecek çok güzel kaleciler var. Biri hasagiç mesela...

Wedersonun kafasına girmek gerek. Carlos ligin 2/3 ünde oynar. 10 maçta boral ister. Tuncay'lada anlaşılırsa Sol kanadın her yeri Wedersona kapanır. Gelsin yeri hazır Trabzonda. Ben şahsen 11 garantiside veriyorum Adam gibi bir kaç görüşme yapılsa Wederson Trabzona gelir. Fenerle Protokol yapmış olabilir. Zamanında Gençler'de Aurelio ile protokol yapmıştı.

Gökdeniz satılmazsa ( ki böyle bir ihtimali şu an düşünmek bile istemiyorum ) Sol açık pozisyonuna yabancıya gerek yok. İlla yabancı olacaksa Musampa var onla idare edelim. Ali Güzeldal , Ufuk ısrar edilirse bu pozisyonu çok iyi oynabilecek gençler. Yurtiçi tercihlerinde yerli sol açıklar şu an el yakıyor. ucuzlarsa bir tane kapabiliriz.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kasımpaşa'dan Erhan çok iyi topçu bence. Trabzonlu da sanırım.
                            Evet Kasimpasasporlu Ehan Trabzonlu ve senin de dedigin gibi cok iyi bi oyuncu Trabzonspo u onu kolaylikla transfer edebilecegini tahjmin ediyom sol kanatimizada ilac gibi olur.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu takımda Rüştüyü görmek istemiyorum. Yedek oturacaksa gider Fbde de oturur. Sürekli 11 oynayacaksa , Rüştüye saç baş yolacağıma Tolgaya yolarım. Martinez makul bir para+ takasa alınabiliyorsa alınsın. Yoksa 1milyonun altına alınabilecek çok güzel kaleciler var. Biri hasagiç mesela...

Wedersonun kafasına girmek gerek. Carlos ligin 2/3 ünde oynar. 10 maçta boral ister. Tuncay'lada anlaşılırsa Sol kanadın her yeri Wedersona kapanır. Gelsin yeri hazır Trabzonda. Ben şahsen 11 garantiside veriyorum Adam gibi bir kaç görüşme yapılsa Wederson Trabzona gelir. Fenerle Protokol yapmış olabilir. Zamanında Gençler'de Aurelio ile protokol yapmıştı.

Gökdeniz satılmazsa ( ki böyle bir ihtimali şu an düşünmek bile istemiyorum ) Sol açık pozisyonuna yabancıya gerek yok. İlla yabancı olacaksa Musampa var onla idare edelim. Ali Güzeldal , Ufuk ısrar edilirse bu pozisyonu çok iyi oynabilecek gençler. Yurtiçi tercihlerinde yerli sol açıklar şu an el yakıyor. ucuzlarsa bir tane kapabiliriz.
                              o transferi ziya yapmadı. bide söz geçiremediği oyuncuyu oynatmaz resmen harcadı adamı.
                              Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kasımpaşa'dan Erhan çok iyi topçu bence. Trabzonlu da sanırım.
                                Bencede Alınsın.Çok Yararlı Olur.Ve Galiba Bjk.Fb ve Gs İstiyomuş...
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X