bence en iyisi gene piletikoska hırvat milli takımın kalecisiydi gecen sene yuksek bonsevis bedeli dolasıyla alamamıstık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yalan olmasın ama ya fanatik idi yada fotomac biliyosun bunlar fenerin gasteleriİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe zaman imzaladi?
Kaynak?
Resmi aciklama varmi?Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim beyendigim 3 tane kaleci var
1.) pletikoska
2.) rustu
3.)gokhan tokgoz (genclerbirliginin kalecisi)
bizim takımda beyendigim kaleci ise
1.) tolga
2.)jeff
bizde başka kaleci yok zaten
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan olmasın ama ya fanatik idi yada fotomac biliyosun bunlar fenerin gasteleri
Fenerbahce bugün Tuncay ve Volkanin Menajerleri ile konusacak ve anlasma zemini arayacak.
Ben Volkanin yerinde olsam Trabzon ile anlasirdim.
Banko oynar!
Fenerde Serkanin arkasinda yedek bekler!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakalim 11inde kimler imza atacak .. 11 haziran dillerden dusmuyor yonetimde`
bakacaz görecez işte bizde bekliyorz..Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Şov varmışİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakalim 11inde kimler imza atacak .. 11 haziran dillerden dusmuyor yonetimde`
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Oemer61
4 defansif oyuncu birelde imza tacak, gözümüz aydinİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakalim 11inde kimler imza atacak .. 11 haziran dillerden dusmuyor yonetimde`
. Yeterince defans yapamiyoruz, 9 a cikti defans sayisi hayirlisi ugurlu olsun!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum