Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fırtına yıkacak

TRABZONSPOR’UN unutulmazlarından Hami Mandıralı çok yakın zamanda Trabzonspor’da teknik direktörlük yapacağını söyledi. Şu anda U16 milli takım antrenörü olan Hami Mandıralı’nın, arkadaşımız Bozhan Memiş’e son zamanlarda bordo-mavili kulüpte birçok utanç verici manzaranın da yaşandığını anlatırken gözleri doldu.

YÖNETİCİLERİN birbirleriyle sürtüşerek taraftarları galeyana getirmelerini hoş karşılamadığını söyleyen Mandıralı “Avrupa’yı kendimize örnek alıyoruz ama biraz da doğruları örnek alalım. Adamlar rakip takım taraftarıyla aynı tribünde oturuyor, şampiyon takımı alkışlıyor” dedi.

KENDİSİNİ Trabzonspor teknik direktörlüğü için hazırladığını vurgulayan Hami “Şu anda teklif gelse kabul etmem. Kendimi hazır hissetmiyorum. Ama zamanı gelince dümene geçip hep beraber başarılara imza atacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.
    inş bir gün olur
    işkenaz

Yorum

• şu hale bakın şu sevmediğimiz eziklere bakın aldıkları adamlara bakın ve bizim nelerle uğraştıklarımıza bakın linderoth a veremediğim bonservisi yıllık ücret olarak ödüyorlar ne diyim bilmiyorumki yine bize hüsran yine bize bilmem ne

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        madem carlos geldi biz de wedersonu kiralayalım..
        Niye Kiralayalımki Satın Almak Varken???

Yorum

• eğer tolgaya güvenilmiyorsa ve bir kalcei alıncaksa bana göre en uygun kaleci orkun uşak alınırsa çok faydalı olur

ayrıca serkan balcıda fena transfer değil ama adnan güngör ve jabi o kadar iyi transfer değiller .

umutun yanınada bir santrafor iyi olur necati bana göre uygun bi isim gibi.

Yorum

• Ama ben her türlü olumsuzluga ragmen Martinez ve Arjantinden iyi bir futbolcu mesela Lavezziyi alırlarsa alabileceklerse zor ama bu kadronun şampiyon olabilecegini düşünüyorum carlos 34 yaşına gelmiş ne verecek cok cok defans yapacak hemde yılsa aldıgı para 4 milyon euro..........

..............................Martinez.............................
            ......................................................................
            Jabi..............Risp.................Emre........Wederson..
            .....................Hüseyin.........Ayman...................
            Yattara................................................Gökdeniz.
            .............................Lavezzi................................
            ..............................Umut.................................
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şu hale bakın şu sevmediğimiz eziklere bakın aldıkları adamlara bakın ve bizim nelerle uğraştıklarımıza bakın linderoth a veremediğim bonservisi yıllık ücret olarak ödüyorlar ne diyim bilmiyorumki yine bize hüsran yine bize bilmem ne
              alsın ibneler olsun önemsemeyin kezmanı da aldılar onada yıllık 3.5 milyon euro veriyorlar adam 6-7 gol attı adam gibi transferler yapsalar iyi olacak ama nerde....

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye Kiralayalımki Satın Almak Varken???
                Fener Wedersonu aldık dedikten sonra hiçbir acıklama yapılmadı onların yöneticilerinden bence onlar işi saglama aldılar başkaları kapmasınlar diye ama nede olsa bizim transfer komitesi tatile girdi şimdi ilgilenemezler o transferlerle.......

Bence fener carlosu aldıysa wedersonu almaz ama belli olmaz belki ugur boralı sol acıkta tuncayın alternatifi olarak düşünüyor olabilir.......

Yorum

• necatilere hayır

Yorum

• yahu bu wederson kesinlikle ilaç olurdu bize ama bizim yönetim ilaç olarak alsa alsa aspirin alır başka birşey alamaz bize acilen antibiyotik lazım

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Emre? Lavezzi kimdir nedir bilmem ama o bolgeye iyi birisi sart, wederson hayal.. Celalledinle idare etmemiz lagzim ve o kadroya ragmen sampiyonluk hayal degil...yani 4 bolgede eksigimiz var (simdi oyle gozukuyor) sag sol beck , kaleci ve forvet arkasi... sag beck halledildi, adnan/serkan/jabi sol da cellaledin / m.ocak / keceli sol celaleddin idarelik fena degil.. yerine birisi alinirsa tam super olur... kaleci martinez... ve forvet arkasi eksigimiz yine onemli eksiklerimizden..
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Haberlerle ilgili;
                        1-) Necati Ateş çok iyi bir futbolcu bence. Ama hem bu arkadaşın oynadığı mevkide bir sıkıntımız yok hem de zaten alamayız.
                        2-) Mehmet Çakır ve Engin Baytar için İlhan Cavcav fiyat yükseltme taktiği uyguluyor. Yoksa İlhan Cavcav bir futbolcu satacak da teknik direktörünün sözünü dinleyecek...yok böyle bir şey.
                        3-) fener resmen şerefsizlik yapıyor.Wederson gibi büyüklerde rahat oynayabilecek bir futbolcu ve R.Carlos beraber transfer ediyorsa ancak buna o isim verilir. Resmi anlaşma yok sayın(!) başkan verin 1 milyon avro alın Ankaraspordan Wedersonu...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emre? Lavezzi kimdir nedir bilmem ama o bolgeye iyi birisi sart, wederson hayal.. Celalledinle idare etmemiz lagzim ve o kadroya ragmen sampiyonluk hayal degil...yani 4 bolgede eksigimiz var (simdi oyle gozukuyor) sag sol beck , kaleci ve forvet arkasi... sag beck halledildi, adnan/serkan/jabi sol da cellaledin / m.ocak / keceli sol celaleddin idarelik fena degil.. yerine birisi alinirsa tam super olur... kaleci martinez... ve forvet arkasi eksigimiz yine onemli eksiklerimizden..
                          Kardeşim Emre Ankaragücünün 1984 Dogumlu stoperi ve kaptanı cok kaliteli bir stoper defalarca ümit milli oldu ben oraya Milanı yazmak isterdim ama malum bizim yönetim onu satmadan takıma adam gibi transfer yapamaz Lavezziye gelince illa o olacak diye birşey de yok ama şu an Arjantin Classuranın bitmesine iki hafta kala lider olan takımının 10 numarası Arjantin Milli takımınada cagrıldı 3-4 milyon euroya bonservisi alınabilir bu şerefsiz ülker delgadoyu beşiktaşa aldı bize niye almıyor onuda anlamıyorum ya...

Solda wederson bir hayal ama celaleddin de karabasan gibi birşey.......

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama ben her türlü olumsuzluga ragmen Martinez ve Arjantinden iyi bir futbolcu mesela Lavezziyi alırlarsa alabileceklerse zor ama bu kadronun şampiyon olabilecegini düşünüyorum carlos 34 yaşına gelmiş ne verecek cok cok defans yapacak hemde yılsa aldıgı para 4 milyon euro..........

tam düsündügüm kadro fakat stepanovu satacaklarina inanmiyorum.......

Yorum

• adamların wedersonla uzaktan yakından ilgisi yokki..
                              düşünmüyolar bile sol kanat için kimseyi..
                              sağ ayaktan sol kanat yapmak varken...
                              .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Malatyaspor'da transfer harekatı!

Türk Telekom Lig A'da yeni sezona iddialı hazırlanan Malatyaspor'da iç ve dış transfer görüşmeleri sürüyor. Teknik direktör Metin Yıldız'ın isteği doğrultusunda iç transferde Serdar Samatyalı ve kaleci Emrah'la yeniden anlaşan sarı-kırmızılı takım, dış transferde ise Orduspor'dan Şadi, Kasımpaşa'dan Erhan ve Altay'dan Yasin ile görüşmelerini sürdürüyor. Altay'dan Sancak'ı almak isteyen Malatyaspor'un, bu futbolcuya Trabzonspor'un da talipli olması nedeniyle görüşmeleri askıya aldı.

Vay anasına herkes bizim istedigimiz futbolculara talib oluyor........

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X