Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    necatini bize gelmesi ve 11 de oynaması için saçlarını kestirmesi gerek yoksa oynayamaz
    uzun saçlılara olan ziya kinini düşünürsek bi ustura çeksin kafasına.
    ziya kelleri sever..

Yorum

• MEHMET GELİYORTrabzonspor, gurbetçi oyuncuyu imzaya çağırdı..İMZAYA KALDI
      Trabzonspor'un anlaştığı gurbetçi oyuncu Mehmet Akgün, imza için geliyor. Uzun süredir Bordo-Mavililer'in takibinde olan Borussia Dortmund'un gurbetçi yıldızı Mehmet'in gelecek hafta Türkiye'ye gelerek, İstanbul'da Başkan Nuri Albayrak ile son bir görüşme yapacağı ardından da 3 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Orta alanda forvete dönük görev yapan Mehmet Akgün için sadece 50 bin EURO'luk yetiştirme bedeli ödenecek.

Yorum

• DOĞAN?IN ASLAN?I NECATİ ATEŞ

Trabzonspor, G.Saray'ın yıldız golcüsüne kancayı taktı...

Umut'a partner arayan Teknik Patron Ziya Doğan, G.Saray ile bağlarını kopartmak üzere olan Necati Ateş'e göz dikti. Yönetim de golcü için nabız yokluyor...
        G.SARAY'DAN AYRILIYOR
        Trabzonspor'da Doğan'ın gözü Necati Ateş'de. Transferde arayışlarını sürdüren Bordo-Mavililer'de Teknik Patron Ziya Doğan, Umut'un yanına G.Saray ile bağlarını koparmak üzere olan Necati Ateş'i düşündüğü belirtildi. Öncelikle kaleci ve orta alan transferini yoğunlaşan Trabzonspor'da Doğan, forvet için Necati'de ısrarcı olduğu, yönetimin önümüzdeki günlerde bu oyuncu için girişimlerine başlayacağı ifade edildi.
        'GELİRİM' SÖZÜ ALDI
        G.Saray'da görev gelen Kalli'nin 'Satılsın' raporu verdiği Necati'nin Alman kulüplerinin de gündeminde olduğu ancak Teknik Patron Ziya Doğan'ın golcü oyuncu ile görüştüğü ve Trabzonspor için 'Kulübümle anlaşırsanız, seve seve gelirim' yönünde garanti aldığı belirtildi. Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın, Necati Ateş için önümüzdeki günlerde G.Saray Başkanı Özhan Canaydın ile biraraya gelerek, transfere nokta koyacak.

Yorum

• CEYHUN’A ‘PAŞA’ TEKLİF

Süper Lig’in yeni takımı, tecrübeli futbolcuya transfer teklifinde bulundu

GİDECEK Mİ?
          Ligin devre arasında Ankaragücü’nden transfer edilen Ceyhun Eriş’e süper ligin yeni takımı Kasımpaşaspor transfer teklifinde bulundu. Daha önce Bursaspor’un transfer etmeyi planladığı ancak Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesiyle askıya alınan Ceyhun transferi için Kasımpaşaspor, başkan Nuri Albayrak ile görüştü. Albayrak, teknik direktör Ziya Doğan ile görüştükten sonra Kasımpaşaspor’a cevap verecek.

Yorum

• necati şayet gelirse neye uğradığını şaşırır defansa çeker bizim ziya aman adamıda bitirmeyelim...

Yorum

• A.GÜCÜ ‘ÖMER RIZA’ DEDİ

Başkent’in Sarı-Lacivertli ekibi Murat Ocak’ın yerine Ömer Rıza’yı talep etti

MURAT’IN İNADI
              Trabzonspor’da devre arasında Ceyhun Eriş’in transferinde başkent kulübü Ankaragücü’ne 1.5 yıllığına kiralık verilen Murat Ocak’ın geri dönmek istemesiyle birlikte bu oyuncunun yerine kimin verileceği gündeme geldi. Ankaragücü kulübü Trabzonspor’dan anlaşma gereği Ömer Rıza’yı talep etti. Konuyla ilgili kararı Teknik Direktör Ziya Doğan verecek. Murat Ocak yaptığı açıklamada Trabzonspor’da oynamak istediğini ve bunu da bu sezon kanıtlayacağını söyledi.

Yorum

• GURUR DUYARIM”

K.Erciyesspor’da kiralık olarak oynayan Orkun Usak, Trabzonspor’da oynamanın her futbolcu gibi kendisinin de hayali olduğunu söyledi.

HEDEFİ 2008 İSVİÇRE
                Ankaragücü’yle bir yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli kaleci amacının 2008 Avrupa şampiyonasında milli takımın kalesini korumak olduğunu söyledi. Orkun Usak, kulüplerin anlaşması durumunda kendisinin seve seve Trabzonspor’a gelebileceğini söyledi. G.Saray’dan yetişen Orkun Elazığspor, Ankaragücü ve Erciyespor takımlarının kalesini korudu.

AYDIN KARAR VERECEK
                Trabzonspor’un Orkun Usak’a talip olmasıyla Trabzonspor ile Ankaragücü kulüpleri arasında yeniden sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz sezon Umut’u başkent kulübünden astronomik ücretle transfer eden bordo-mavililer devre arasında ise Ceyhun’u renklerine bağlayıp Murat Ocak’ı Ankaragücü ne vermişti. Kulüp başkanı Cemal Aydın’ın Orkun’u isteyen G.Saray ve Bursaspor takımlarıyla görüştükten sonra Trabzonspor’a cevap vereceği belirtildi.

Yorum

• Ersen'den Rize'ye "Hayır"

Çaykur Rizespor'un istediği Ersen Martin "Trabzon'da şampiyonluk yaşayacağım" diyerek bu teklife sıcak bakmadı. Golcü futbolcu daha önce de Almanya'dan Köln'ün teklifine "Hayır" demişti. , Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor ile Bursaspor da Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin'i almak için girişimde bulunmuştu.

Yorum

• Fırtına yıkacak

TRABZONSPOR’UN unutulmazlarından Hami Mandıralı çok yakın zamanda Trabzonspor’da teknik direktörlük yapacağını söyledi. Şu anda U16 milli takım antrenörü olan Hami Mandıralı’nın, arkadaşımız Bozhan Memiş’e son zamanlarda bordo-mavili kulüpte birçok utanç verici manzaranın da yaşandığını anlatırken gözleri doldu.

YÖNETİCİLERİN birbirleriyle sürtüşerek taraftarları galeyana getirmelerini hoş karşılamadığını söyleyen Mandıralı “Avrupa’yı kendimize örnek alıyoruz ama biraz da doğruları örnek alalım. Adamlar rakip takım taraftarıyla aynı tribünde oturuyor, şampiyon takımı alkışlıyor” dedi.

KENDİSİNİ Trabzonspor teknik direktörlüğü için hazırladığını vurgulayan Hami “Şu anda teklif gelse kabul etmem. Kendimi hazır hissetmiyorum. Ama zamanı gelince dümene geçip hep beraber başarılara imza atacağımıza tüm kalbimle inanıyorum” diye konuştu.

Yorum

• Iraklı milliler Trabzon’u istedi

IRAK milli takımı oyuncuları Trabzonspor’a gelmek istiyor. Menajer Fahrettin Tellioğlu’nun Trabzon’a gelerek Irak milli takımının kaptanı Rezzak Ferhan (orta saha) ve kalecisi Visam Gasit başta olmak üzere Ahmet Hudeyir (forvet) ve Hasan Türker’i (sağ bek) Trabzonspor’a önerdiği belirtildi.

Yorum

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Serkan: Derdim para değil!..

Trabzonspor ile söz kesen Serkan, yedek kaldığı için Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini söyledi...
                        FENERBAHÇE ile yol ayrımına gelen Serkan Balcı, transferi konusundaki son kararını bugün verecek. Sezon ortasında ayrılmayı düşünen, ancak yönetim izin vermediği için kiralık döneminde bir başka takıma gitme arzusunu gerçekleştiremeyen genç futbolcu, Trabzonspor’a söz verdiğini ancak henüz imza atmadığını söyledi.
                        Halen Kuşadası’nda tatil yapan Serkan, "Trabzonspor’a söz verdiğim doğru. Ancak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın da bana verdiği bir söz var. Eğer onu yerine getirirlerse imza atacağım" dedi.
                        Sarı lacivertli takımda forma giymekten gurur duyduğunu dile getiren Serkan, "Benim için para değil, forma önemli. Futbol oynamak istiyorum. Christoph Daum döneminde sürekli oynuyordum. Zico geldikten sonra durum değişti. Kendimi iyi hissettiğim halde forma giyemiyordum. Bu da beni üzüyordu" diye konuştu.
                        Serkan, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki tercihinin bugün netleşeceğini vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "Ben verdiğim sözü tutarım. Bu ilkemden bugüne kadar asla vazgeçmedim. Ama şartlar uygun olmazsa sözler de yerine gelmez."
                        şartlar dediği heralde ilk 11 garantisi.ne günlere kaldık fenerin artığı iki katı paraya rağmen gelmeye nazlanıyor,ilk onbir garantisi istiyor.geleceği kulüpte Trabzonspor.bir zamanların fakir ama gururlu takımı.
                        Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak murseltaskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Iraklı milliler Trabzon’u istedi

IRAK milli takımı oyuncuları Trabzonspor’a gelmek istiyor. Menajer Fahrettin Tellioğlu’nun Trabzon’a gelerek Irak milli takımının kaptanı Rezzak Ferhan (orta saha) ve kalecisi Visam Gasit başta olmak üzere Ahmet Hudeyir (forvet) ve Hasan Türker’i (sağ bek) Trabzonspor’a önerdiği belirtildi.
                          ırak . suriye . irandan birer topçu alır bunlar olabilir...

Yorum

• bu serkanın arka ceplerine biraz ağırlık bağlamaları gerekki kıçı yere yakın olsun....sen kimsinde senin şartalrını kabul ederse oynayacaksın takımda...
                            gelme , git febe yedek kulubesinin girişinin sağında koltuğun hazır, sırıta sırıta otur orda...kendini bişey sanıyo düdük!
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• ya bu serkan balcı olayı nedir böyle biz adamlardan yerine transfer beklerken 1 aydır serkan diye ekrana çıkıp yalvarmadıkları kaldı .....

Yorum

• hala naz yapıyor ona daralıyorum.
                                gelmeyeceksen gelme lan.
                                aç mı doyuruyorsun..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X