Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bir başka takımın süper transfer(!) yaptığı bir günde kendi takımını eleştiren taraftarlar her yerde vardır, son derece normal karşılıyorum..
    roberto carlosu hayatımda tek bir an dahi beğenmedim, oyunculuğunu anlamadım, neden adını soyadını birlikte söyleyip karizma yapmaya çalıştıklarını çözemedim, ömrümce kazma bir futbolcu olarak değerlendirdim..
    fenerbahçeye gelmesi çok normal..
    seneye de katara gidecektir, göreceğiz..
    biz hem de geçen yıl musampayı alıp oynatmamış bir takımız, carlosa aşermeyiz!
    fenerbahçe kakyı alsaydı şapka çıkarırdım ama carlos oyuncu falan değil ticari büfe gibi teknik bir projedir!
    hocamız takım oyununu organize edebilecek bir oyuncu arayışındadır..
    başka takımların transferiyle ayarları bozulanlara bir tavsiye:
    ayarlarınızı düzeltin, bu sizin takımınız!

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ağlama vaziyeti ve elaleme özenti felan demişsin ama alakasız ve lüzumsuz bir tespit yapmışsın sevgili özcan kardeş.yazdığım yazıyı yeniden bi oku istersen ve buna itirazı olan bir tane Trabzonsporlu varmı bilmem senden başka onuda bir düşün.benim yazımdan öyle bir sonuç çıkardıysan bende sana derimki sende 25 sene önceki 6 şampiyonlukla avunma halleri ve şuanki transfer politikasından çok menmunsun derim ki ozaman konuşacak tartışacak bişey kalmıyor.

ayrıca bir sürü edebiyat parçalamışsın ama hepsi edebiyat ortadaki gerçek ise şunaki Trabzonspor bak ve gör gerçekleri.

neyse ben çözüm adına gene aklımın erdiğini tekrar söyleyim 4 tane çok kaliteli yabancı bunlar KALECİ-ORTASAHA-SOLAÇIK VE FORVET benim anlatmak istediğim bu yoksa sıradan adamları doldurursak geçen senelerden farkı olmaz diyorum.inşallah anlamışsındır yok gene anlamadıysan senin canın sağolsun.

bu kadar kişiselleştirmeye gerek yok..yazımla ilgili değerlendirmelerini okumamış sayıyorum. ayrıca hiçbir şeyle de avunduğum yok.."biz niye böyle yıldız alamıyoruz" havası sezdiğim için yazdım o yazıyı..

bak sen de söylüyorsun "kaliteli" adam..ben de aynı şeyleri söylüyorum...fenervari transferler yapamayız ama tabiki yabancı hakkımızı en iyi şekilde kullanmamız lazım...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Sevinmemiz lazım aslında, hem Wederson konusunda önümüz açılacak, hem de Yattara'ya yeni bir oyuncak gelmiş olacak..
        BORDO MAVİ

Yorum

• @stichus
          +1

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ayarı verdim diyorsunuz yani
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• carlos türkiyeye gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcu....musampa ile karşılaştırmam bile....adamı beğeniyorum....2-3 yıl önce bizde olmasını isterdim şahsen.....
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Arkadaslar Carlos un futbolu bence tartisilmaz ama Fenerbahceye reklamdan haric ne getiri onu iste bilemem cünkü 34 yasina gelmis bi oyuncu süratiylen ünelnmisi biri artik ne kadar verimli olur. Ama gercekten büyük bi transfer oldu, ama insallah Fenerbahceyi maddi acidan karistirir.

Gelelim bizim yildizimiz Musampaya bende herkese katiliyorum, Msuampadan cok is cikardida bir türlü asi tutmadi iste. Takimda kaldigi taktirde insallah Trabzonsporumuza büyük katki saglar.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir başka takımın süper transfer(!) yaptığı bir günde kendi takımını eleştiren taraftarlar her yerde vardır, son derece normal karşılıyorum..
                  roberto carlosu hayatımda tek bir an dahi beğenmedim, oyunculuğunu anlamadım, neden adını soyadını birlikte söyleyip karizma yapmaya çalıştıklarını çözemedim, ömrümce kazma bir futbolcu olarak değerlendirdim..
                  fenerbahçeye gelmesi çok normal..
                  seneye de katara gidecektir, göreceğiz..
                  biz hem de geçen yıl musampayı alıp oynatmamış bir takımız, carlosa aşermeyiz!
                  fenerbahçe kakyı alsaydı şapka çıkarırdım ama carlos oyuncu falan değil ticari büfe gibi teknik bir projedir!
                  hocamız takım oyununu organize edebilecek bir oyuncu arayışındadır..
                  Tam tersi, forumdaki herkesin sol kanat için "en ideal" oldugu hususunda hemfikir olduğu wederson transferi için bir umut olduğunu düşünüyoruz.... becerebilinirse ve gerçekten öyle bir talep varsa ..varmı?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ah marcelinho ah seni bu takımdan kaçıranlar utansın

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ah marcelinho ah seni bu takımdan kaçıranlar utansın
                      + szymkowiak

Yorum

• carlosu beğenmemek hangi futbol bilgisiyle açıklanır bilmiyorum. td mizde eminim beğenmiyordur öyle ya hasan ü, keçeli , celo varken ne gerek carlosa değilmi. masallar aynı hızla devam ediyor. herşey çok güzel olacak

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ah marcelinho ah seni bu takımdan kaçıranlar utansın
                          birde musampa.
                          onlar bizim şampiyonluğumuzun önündeki en büyük engeldi hatta 7 maçlık serinin baş mimarlarıydı onları diskarifiye ettik inşallah seneye şampiyonuz.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Tolga: 'Rüştü ile çalışmak onurdur'

Trabzonspor'un genç kalecisi Tolga Zengin, bordo-mavili kulübün yönetim kurulunun kaleci arayışından bir rahatsızlık duymadığını söyledi.

Tolga, Trabzonspor'da bir kaleci gidecekse yerine bir kaleci alınacağını belirterek, "Ben iyi olduktan sonra çok önemli değil. Ben kendimi biliyorum. Benden önce de bu kulüpte görev yapan kalecileri biliyorum. Kaleci arayışından bir rahatsızlık duymuyorum" dedi.

"Rüştü ağabey ile çalışmaktan mutlu olurum"
                            Genç kaleci, bordo-mavili takım için ismi geçen, ancak yönetim tarafından transferi yalanlanan Fenerbahçeli kaleci Rüştü ile ilgili olarak ise "Rüştü ağabey gibi bir kaleciyle çalışmaktan tabii ki mutlu olurum. O dünyada marka olmuş bir kaleci. Ancak bu, yönetimin vereceği bir karardır. Saygı duyarım" diye konuştu. Tolga, Türkiye'de en beğendiği yerli kalecinin Rüştü, en beğendiği yabancı kalecinin ise Galatasaraylı Mondragon olduğunu da kaydetti.

Yorum

• Emre mi? Bekir mi?

Trabzonspor'da Egemen Korkmaz transferi gerçekleşmeyince, rota Ankaragücü'nden Emre Güngör ile Gaziantepsporlu Bekir'e çevirildi.
                              Ziya Doğan ısrarlı
                              Trabzonspor'da Risp'in sakatlığının halen geçmemesi üzerine stoper arayışlarına başlayan Trabzonspor, Bursasporlu Egemen Korkmaz ile anlaşamayınca rotayı şimdi de Gaziantep ve Ankaragücü takımlarına çevirdi.

1984 doğumlu olan Emre Güngör ile Bekir İrtegün geride bıraktığımız sezon gösterdikleri performansla dikkat çektiler. Ziya Doğan'ın alternatifli listesinde bulunan iki futbolcu için önce Cemal Aydın daha sonra İbrahim Kızıl ile görüşülecek.

Yorum

• Carlosu büyütmeyin arkadaslar.
                                Yasi 34!
                                Milli Takim cagirilmiyor.
                                Real Madridde oynamasinin sebebi Madridin dünyanin en kötü defansindan birine sahip olmasi!
                                Madrid Kupalarin hepsinden elendi!
                                Ligde Sampiyon olacaklarsa bu sadece Barcelona ve Sevillanin aptalligindan! Tipki bu Sezon Fenerin Sampiyon olmasi gibi.
                                Hem belki bu Haftasonu deplasmanda Saragosaya takilirlar

Wederson bence su an icin ondan daha iyi.
                                Carlos bundan 5- 6 sene önce gelseydi olay olurdu ama simdi?
                                Yasi 34 Beyler 34!!!!!

Isi bitmis simdi Türkiye Ligini hafife aldigi icin, Katar Ligine benzettigi icin geliyor!
                                Ona kim bilir Fenerden baska kimse fazla Para vermezdi
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X