Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [quote=yatttara;823518]
    İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akşam ......

Fener seyircisi sonuçta 15 günde bir Dünya yıldızı birini izleyeceğim diye ümidi var ve onun için maç saatini sabırsızlıkla bekliyor.. Ya biz maça gitsem kimi izleyebilirim diye dört işlem yapıp çıkan sonuç sıfır olunca statın yanından bile geçesimiz gelmiyor..

Bence yattarayı seyretmek daha büyük bir keyif ancak kabız bir furbol sistemiyle değil. ancak yazdıklarına temel manada katılıyorum
    Yıldız şart değil ama yönetim yandaşlarının bile oynattığı futboldan memnun olmadıkları bir hoca var ....ama yinede ümit istiyor insan ...aşk böyle bişi zaten..
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akşam Brezilya zorda olsada seni yenmek gibi bir durumla karşı karşıya olsa %90 bunu başarma şansı var bu bir......
      Trabzon 6 kez şampiyon oldu evet.. O zaman amatör ruh vardı şimdi profesyonel olmak gerekir.. Ozaman futbolda para yoktu şimdi ise tamamen para ile yürüyen bir sektör.. Parasal gücün yoksa futboldan ekmek yeme şansı ancak kırıntılardır.. O da aç kalmamak için.. 6 kez şampiyon olduğumuz zaman yıldız gibi bir kavramda yoktu.. Amatör ruh vardı ve en üst düzeyde de bu trabzondaydı.. O zaman yıldız kavramı olsaydı defalarca şampiyonluk yaşamış bir takımın futbolcusu para içinde yüzerdi.. O zaman ki şampiyon takımdan bir kaç kişi kalbur üstü para kazanıyor gerisi ise yaşayıp gidiyor işte..
      Futbolun parasal bir sektör olduğu durumda Fenerbahçe kombine satışlarını artırmak için Roberto Carlos u alıyor.. Onun için oynayıp oynamaması çokta önemli değil.. Fener seyircisi sonuçta 15 günde bir Dünya yıldızı birini izleyeceğim diye ümidi var ve onun için maç saatini sabırsızlıkla bekliyor.. Ya biz maça gitsem kimi izleyebilirim diye dört işlem yapıp çıkan sonuç sıfır olunca statın yanından bile geçesimiz gelmiyor..
      Ve o kadar yıldızla arada herkes şampiyon olur demişsin ki o ara bize hiç uğramayacak demektir.. Biz yıldız diye düşündüğümüz futbolcuyu satıpta para kazanalım diyoruz.. Elalem şampiyonluk peşinde biz ise binbir zahmetle yetiştirdiğimiz 1 veya 2 (3 hiç olmadı) yıldızımızı nasıl satarızla meşgulüz.
      bizim yıldız yaptıklarımızı satmakla ilgili düşüncelere katılıyorum.en azından iyice faydalanmadan, ciddi başadılar elde etmeden satmak yanlış..

şampiyon olduğumuz yıllarda sektör bu derece endüstrileşmemişti ama yine de fenerbahçe her zaman yıldız, flaş transferleriyle ünlüydü..hocalarından tutun da futbolcularına kadar..özellikle 80'li yıllardan sonra çok barizleşti bu.

sonuç olarak 70'li yıllarda nasılki onlardan farklı stratejilerle şampiyon olmuşsak bu gene aynısı olacaktır.tabiki versiyonu biraz değişmiş olacak ama temeli aynı..mesela 6 yabancı hakkınız varsa en iyi şekilde kullanacaksınız..

ayrıca, vaay biz niye carlosları almıyoruz diye dövünmek de yanlış.kimi gidip seyredecekmişiz..

bizi popüler, yani gündelik, geçici kulüp taraftarlığından ayıran fark da burada.biz bordo-mavi formayı seyretmeye gideceğiz..

carlos veya benzerlerini isteyenler kadıköy orda.buyursun seyretsinler...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• feybe'nin son kez görüşmek için beklediği genç oyuncunun, 17 Mayıs'ta Trabzon ile ön mukavele imzaladığı öğrenildi.
        06.06.2007

Bağlayıcı sözleşme
        feybe’nin Zico’nun isteği doğrultusunda kadroyu geniş tutma ve bu paralelde Serkan Balcı’yı da ikna etme çabaları, Trabzonspor cephesinde endişeyle karşılansa da, kozların Bordo-Mavili ekipte olduğu ortaya çıktı. Kısa bir süre önce Trabzonspor’un kurmaylarıyla masaya oturan genç oyuncunun, 17 Mayıs tarihi itibariyle kendisini Bordo-Mavili renklere bağlayan bir ön mukaveleye imza attığı ve bunun bağlayıcı bir nitelik de taşıdığı belirtildi.

Görüşebilir ama...
        Sözleşmesinin sona erdiği feybe ile masaya otursa dahi bu görüşmenin formaliteden ibaret olacağını ileri süren Trabzonspor’un yetkilileri, Serkan Balcı’nın da dile getirdiği gibi kendilerine söz verdiğini vurguladı. Öte yandan genç oyuncu için Trabzonspor’un astronomik rakamlar değil, oldukça uygun miktarlar ödeyeceği de aynı kaynaklar tarafından açıklandı. Buna göre Serkan Balcı’nın ilk yıl için 1.2, ikinci yıl için ise 1.4 milyon YTL alacağı bildirildi.

Oynamak istiyor
        Serkan Balcı’yı Trabzonspor’a yaklaştıran bir başka nokta ise, bu futbolcunun sezon içinde bir süreklilik yakalama ve bu sayede milli takıma yükselme arzusu. Neredeyse her fırsatta, “Zico’nun beni düşünmediğini biliyorum” açıklamalarını yapan Serkan’ın Karadeniz temsilcisinde direkt ilk 11 şansı bulacağına inanıyor olması, iki takım aynı ücretleri verse dahi, tercihini Trabzonspor’dan yana kullanabileceğinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

fanatik

Ersen'den Rize'ye "Hayır"

Çaykur Rizespor'un istediği Ersen Martin "Trabzon'da şampiyonluk yaşayacağım" diyerek bu teklife sıcak bakmadı. Golcü futbolcu daha önce de Almanya'dan Köln'ün teklifine "Hayır" demişti. , Süper Lig takımlarından Vestel Manisaspor ile Bursaspor da Trabzonspor'un golcüsü Ersen Martin'i almak için girişimde bulunmuştu.

fotomac
        En son Travelair tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 10:47.
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bence Genc Futbolcu Lazım Bize Bırakın Yabancıyı, Yıldızı. Yıldızlar Geliyoda Ne Oluyo Oynamıyolar...
          Hepsi İstanbul Takımlarında Oynamak istiyo Bize Trabzonu Sevecek Yüreğini Ortaya Koyacak Yıldız Oyuncu Lazım (örn:yattara,shota, V.b

)...
          Bırakın Gençleri Oynatalım Geliştirelim Yeni Yıldızlarımız Bizden Olsun...
          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• arkadaşlar, hala takmışsınız bir yıldızdır gidiyor tabiki gönül ister ki bizim takımımızda da dünyaca ünlü bi kaç futbolcu olsun ama hem maddi nedenlerden hemde şehrin sosyo ekonomik yapısı nedeniyle bu mümkün değil. marcelinho dünyanın tanıdığı bir futbolcuydu, yıldız mı evet ts ye faydalı olabildi mi hayır. neden? bu adamları trabzonda YAŞATAMAZSINIZ.
            bu adamın eşi trabzon a gelecek, adam antremanda eşi ne yapacak? nerede alışveriş yapacak, nerede yemek yiyecek, kiminle arkadaşlık yapacak. hadi bunları geçtik okul çağında çocuğu olan trabzon da hangi okula gönderecek çocuğunu?symek niye gitti sanıyorsunuz, eşi trabzon da yaşamak istemedi.adam da ailesiyle futbol kariyeri arasında bir tercih yaptı.
            neyse tüm bu olumsuz tabloya rağmen benim hala umudum var ts nin şampiyon olabileceğinden neden mi?almanya dan bütçesi en yüksek, yıldız oyuncusu en fazla 3 takım sayın desem hepiniz şu takımları sayarsınız; 1)bayern 2)werder bremen 3) shalke
            pekiii bu sene almanya da kim şampiyon oldu. stutgart. ilk onbirinden futbolcu sayın desem futbolla çok içli dışlı olanlarınız bile bir bilemedin iki isim sayabilirsiniz. ama adamlar takım oldular. çıktılar takır takır futbol oynadılar ve bütçesi kendilerinden kat kat yüksek 3 takımı geçip şampiyon oldular. biz neden olmayalım. tamam ben de ne yönetimi ne de ziyayı beğeniyorum. ama şu an için destek olmaktan ve umut etmekten başka çıkar yolumuz yok. eğer değiştirebilecek gücümüz varsa sonuna kadar mücadele edelim ve yönetimi de teknik direktörüde değiştirelim yok değiştiremiyorsak o niye oyle bu niye boyle diyerek sızlanmanın şikayet etmenin bi anlamı yok. bu takım ne nu albayrak ın ne ziyanın bu takım bizim bizden sonra da çocuklarımzın. hepimize bu takıma sonuna kadar destek olmak düşer.

Yorum

• 10 numara değil ama bir forvet önereyim:

Oscar Cardozo: 83 doğumlu 1,93 boy, 2 ayağıyla gol atabiliyor. Sağdan soldan ortalarla kafa golleri atıyor. Bazuka gibi frikikleri var. Çevik, hızlı...

Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• detek tamamda bir de eleştiri

yönetimin değiştirebileceği bir konuda bir eleştiri,
                futbol artık bir endüstri bir çok kulüp yıldız transferinden sadece saha da değil saha dışında da katma değer bekliyor. bunun en onemli iki ayağaı ise kombine bilet satışları ve forma satışları. benim yaşadığım bir olysa şudur;
                geçen sene yönetim marcelinho yu transfer ettiğinde iyi bir trabzonsporlu olarak artık kulübe üye olmam ve katkı yapmam gerektiğini düşündüm. ve hemen üye oldum. daha sonra ne mi yaptım koştum hemen ts clup mağazasına. marcelinho forması alacağım ya aradan 15 gün geçti hala bizimkiler forma bastıracaklarda kulübe gelir sağlayacaklar. bir ay sonra hala gelmemişti marcelinho forması. sonra ne mi oldu olay soğudu ben forma almadım geçen sene. kimbilir kaç kişi bunu yaşadı ve kimbilir kulüp kaç ytl kaybetti???
                avrupa da ki kulüpler hatta bizim ezik febe bile yıldız futbolcu ile anlaştıktan sonra imza günü bütün satış noktalarında binlerce o futbolcunun isminin yazılı olduğu forma yı gönderiyorlar. adamların her sene bir yıldız transferi bedavaya geliyor.
                tamam kaynaklarımız kısıtlı ama yöneticilik kıt kaynakları etkin kullanmak değil mi zaten???

Yorum

• Musampa gibi bi oyuncumuz var Ne kadar yararlanabildik?
                  Bugün Musampayı koysak sezon boyunca oynasa Carlosdan daha mı az şey katar takıma diye düşünüyor insan Pehh! Carlosmuş

Yorum

• osmanlı gibi çöktük
                    işkenaz

Yorum

• kusura bakamayın ama cok sacma transferler yaptık mıllı takımda oynarken tahammul edemedıgım tek oyuncuydu serkan balcı ve onu kadromuza kattık benım umudum yok neyse kı su an mıllı takıma bıle alınmıyo adnan da samsunsporda oynayan bı futbolcuydu 2.ligde oynayan bı takımın oyuncusu bıze neler katabılır kı ve jabı sadece ısmını duydum mevkıısını bıle bılmıyorum ustelık kume dusms bı takımın oyuncusunun da bıze ne gıbı faydalar saglayacagını hep beraber gorecegız!!!

Yorum

• transfer basarımz!!

kusura bakamayın ama cok sacma transferler yaptık mıllı takımda oynarken tahammul edemedıgım tek oyuncuydu serkan balcı ve onu kadromuza kattık benım umudum yok neyse kı su an mıllı takıma bıle alınmıyo adnan da samsunsporda oynayan bı futbolcuydu 2.ligde oynayan bı takımın oyuncusu bıze neler katabılır kı ve jabı sadece ısmını duydum mevkıısını bıle bılmıyorum ustelık kume dusms bı takımın oyuncusunun da bıze ne gıbı faydalar saglayacagını hep beraber gorecegız!!!

Yorum

• jabi lenste oynamış yattarayla milli takımda oynuyor ve yattara kefilmiş o iyi serkan dinamo gibi oda iyi martinezi almaları lazım

Yorum

• Serkan: Derdim para değil!..

Trabzonspor ile söz kesen Serkan, yedek kaldığı için Fenerbahçe’den ayrılmak istediğini söyledi...
                            FENERBAHÇE ile yol ayrımına gelen Serkan Balcı, transferi konusundaki son kararını bugün verecek. Sezon ortasında ayrılmayı düşünen, ancak yönetim izin vermediği için kiralık döneminde bir başka takıma gitme arzusunu gerçekleştiremeyen genç futbolcu, Trabzonspor’a söz verdiğini ancak henüz imza atmadığını söyledi.
                            Halen Kuşadası’nda tatil yapan Serkan, "Trabzonspor’a söz verdiğim doğru. Ancak Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın da bana verdiği bir söz var. Eğer onu yerine getirirlerse imza atacağım" dedi.
                            Sarı lacivertli takımda forma giymekten gurur duyduğunu dile getiren Serkan, "Benim için para değil, forma önemli. Futbol oynamak istiyorum. Christoph Daum döneminde sürekli oynuyordum. Zico geldikten sonra durum değişti. Kendimi iyi hissettiğim halde forma giyemiyordum. Bu da beni üzüyordu" diye konuştu.
                            Serkan, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki tercihinin bugün netleşeceğini vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı: "Ben verdiğim sözü tutarım. Bu ilkemden bugüne kadar asla vazgeçmedim. Ama şartlar uygun olmazsa sözler de yerine gelmez."
                            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bırakın ağlama vaziyetlerini, elaleme özentileri..carlos'un faydası olsaydı real madride olurdu, her sene şampiyon mu oldular..o kadar bütçe ve yıldızla herkes arada şampiyon olur...

her takımın bir misyonu vardır..fener de böyle bir yol tutturmuş..her sene yıldız bir yıldız transferi yaparak taraftarı stada çekiyor, forma satışlarını patlatıyor..fener dışında hiçbir takım o şekilde hareket edemez...kaldı ki bu transfer fenerin şampiyonluğu garanti anlamına gelmemektedir.

Trabzonspor bu tür transferler yapamazsa şampiyon olamaz görüşü de tamamen yanlıştır.veya şampiyon olması için böyle yıldızlar alması gerektiği düşüncesi de..ki Trabzon bunu 6 kez yaptı, nasıl yaptığını da herkes biliyor..bunun dışında şampiyonluğa yaklaştığı dönemlerde de bunu yıldız transferleriyle mi yaptı o da belli...

yeşil saha arena..ak mı kara mı orda belli oluyor..akşak gördük ronaldinyo'ya çitf daldın mı, adım attırmadın mı nasıl oluyor..koşan, mücadele eden kazanıyor..e biraz da tabi kalite, yetenek olacak.mesele onu bulmada...
                              ağlama vaziyeti ve elaleme özenti felan demişsin ama alakasız ve lüzumsuz bir tespit yapmışsın sevgili özcan kardeş.yazdığım yazıyı yeniden bi oku istersen ve buna itirazı olan bir tane Trabzonsporlu varmı bilmem senden başka onuda bir düşün.benim yazımdan öyle bir sonuç çıkardıysan bende sana derimki sende 25 sene önceki 6 şampiyonlukla avunma halleri ve şuanki transfer politikasından çok menmunsun derim ki ozaman konuşacak tartışacak bişey kalmıyor.

ayrıca bir sürü edebiyat parçalamışsın ama hepsi edebiyat ortadaki gerçek ise şunaki Trabzonspor bak ve gör gerçekleri.

neyse ben çözüm adına gene aklımın erdiğini tekrar söyleyim 4 tane çok kaliteli yabancı bunlar KALECİ-ORTASAHA-SOLAÇIK VE FORVET benim anlatmak istediğim bu yoksa sıradan adamları doldurursak geçen senelerden farkı olmaz diyorum.inşallah anlamışsındır yok gene anlamadıysan senin canın sağolsun.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Musampa gibi bi oyuncumuz var Ne kadar yararlanabildik?
                                Bugün Musampayı koysak sezon boyunca oynasa Carlosdan daha mı az şey katar takıma diye düşünüyor insan Pehh! Carlosmuş
                                gerçekten herkes fener carlosu aldı diye bi hallerde ağzının suyu akıyo milletin yaw bizde Musampa var en az carlos kadar oynar sen elindekini kadro dışı bırakmışsın bir formasını bile bastırmamışsın sonra da seneye şampiyonuz de bende yedim.
                                En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 06.06.2007, 11:38.
                                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X