Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Farabi bi şaka yapayım demiş millet de yemiş

Haklisin.
    Bende yiyenlerdenim

Sonradan cakdim davayi ama Mesaji silmek istemedim.
    Karizme cizilmesin
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bi haber ancak bukadar sacma olur yuhhhhh diyorum artik...adamin daha ismini yazmasini bilmiyorlar...ismi juan ROMAN riquelme ramos degil...trabzonspora gelmek icin sabirsizlaniyormus , ziya doganin takiminda gurur vericiymis.....yuhahahaahhaah...antifotomac diyorlarda fotomaca kurban olsunlar bunun yaninda...

renkdaş kızma zaten bunu bizim siteden biri yazdı
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• haaaaaaaaaaaaaa bende yedim yauuuuuuuuu
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• yapmayın yaaa fena dustuk bu tuzagaa farabiiii
          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklisin.
            Bende yiyenlerdenim

Sonradan cakdim davayi ama Mesaji silmek istemedim.
            Karizme cizilmesin

bnde az kalsın yicektim ama ziya doğanın takımında oynamak bana gurur verir yazısını okuduktan sonra yemedim son anda

Yorum

• Toraman'a kanca

ERCİYESSPOR'daki harika performansıyla göze giren Emre Toraman'a Trabzonspor da talip oldu. Bursaspor'un da listesinde olan başarılı oyuncunun, bordo-mavili yönetimin teklifine sıcak baktığı ve zaman istediği öğrenildi. Bu transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• puahahahahaa çok güzel yazmış ama ya kendimi bi an fotomaç okuyo sandım...

Yorum

• İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Göksel Gümüşdag Trabzonspor ve diger 3 İstanbul takımında kendini gösteremeyen yetenekli yabancıları almak

Benim aklıma hemen Jefferson ve Jun Geldi hemde orada Apdullah Avcı var genclere önem veren bir hoca ayrıca 2-3 yetenekli gencimizi de oraya kiralık gönderebiliriz........
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• oldu riquelme bunu bekliyomusunuz siz ya yuh yanı abi yaaa
                    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      zuhahahaha ulen ziyayı tanıyomu acaba bu adam

bu kadarda yalan olmaz.riguelme nerden tanıyor ziya doğan ı.tanısa takıma gelmez istemez ki

Yorum

• Fatih Terim kadroda değişiklik yaptı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Brezilya maçının ilk 11'inde sürpriz değişiklikler yaptı. 4 futbolcu neşter yerken, Terim çift forvete döndü.
                        Bosna Hersek yenilgisinin sorumluları olarak gösterilen Rüştü Reçber, Servet Çetin ve Hakan Şükür ile Gökdeniz, Brezilya maçında yedek soyunacak.

Kaleyi uluslararası maç deneyimi olmayan Hakan Arıkan koruyacak. Savunmada Hamit, Emre Aşık, Gökhan Zan ve İbrahim Üzülmez'i oynatacak olan Terim, son maçta bekleneni veremeyen Gökdeniz'i de ilk 11'e almadı.

Ay-yıldızlı ekibimizin orta sahasında Sabri, Yıldıray ve Arda görev yapacak. Brezilya meçı kendisi için farklı bir anlam taşıyan Mehmet Aurelio ise ön liberoda oynayacak.

Bosna Hersek karşısına tek forvetle çıkan Terim, Brezilya maçında bu kararından vezgeçti. (A) Milli Takım, Tuncay ve Umut Bulut ile güçlü rakibi karşısında gol arayacak
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• bazılarınınn jetonu hala düşmedi

Yorum

• hoollleyyy oooo ı love you umut bulut , ama olmadı ki fatih hoca umut oynarken gökdeniz kesilirmi onların ikisi oynaması lazım olmuo böle bak

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bnde az kalsın yicektim ama ziya doğanın takımında oynamak bana gurur verir yazısını okuduktan sonra yemedim son anda
                              Zaten bende buna kizdim ve bir an düsünmeden yazdim
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben baskan olsam en az 15 milyona gokdenizi satardim ve ciddiyim.... ribbery miberi gokdenizden cok mu daha iyiler? tek sorun Trabzonsporda oynamasi ve Turk ligi..(parasal acidan)
                                Kardesim kusura bakma ama evet Ribery Gokdenizden daha iyi. Nedenmi? Gokdeniz beni cok hayal kirikligina ugratti. Bir suru mac ona guveniyorduk ama oynamaya degil sadece parasini alip sahada yurumeye gelmis gibiydi. Bu is profesyonellik ve istikrar gerektirir. Gokdeniz 2-3 mac super oynuyor sonra 5-6 mac yatiyor. Ve tabiiki Ribery'nin Gokdenizden 4 yas daha genc oldugunu unutmamak lazim.

Bu arada 1 milyon pound nerdeyse 3 milyon lira ediyor. Evet biraz az ama dusundugunuz kadar degil.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X