Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    huseyin75 teşekkür ederim dostum ama sanırım ben önermedim hatırlamıyorum bu ismi

Haklisin.
    Fanatik28 önermisdi

Neyse senin yinede Hakkini verelim.
    Gercekden iyi Isimler öneriyor ve güzel aciklamalarda bulunuyorsun.
    Kaliteli Forum Üyelerinden birisisin.

Tamam.
    Daha fazla simartmiyacagim
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Merak ettim Jonathan Pitroipa'yı youtube den bu videoyu buldum. 2 asist bir gol yapmış bir maçta. Süper keşke alsalar.

http://www.youtube.com/watch?v=W79d_XVCmNE

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gelecege cok ama cok iyi yatirim olur ve maaliyeti düsükdür.
        Basariyada acdir.
        Onu Yattara gibi simartirsan cosar vallahi.
        Ha birde unutmadan söyleyeyim.
        Orta saha oyuncusudur. Orta sahanin heryerinde oynayabiliyor.
        Freiburgda genelde sol tarafi kullaniyordu
        Dediğin gibi Sol Kanatta oynuyosa sadece geleceğe yönelik diil,çok daha önemli bir transfer olur...

Yaşı 21,kilo 60 çok hızlı ve çevik bi oyuncu görüntüsü verdi bana...
        En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 04.06.2007, 17:52.

Yorum

• defansin solunda oynuoyaa ne yattarasi

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            defansin solunda oynuoyaa ne yattarasi

Ne defansi? Orta sahada oynuyor. Genelde sol tarafdan geliyor ama mac boyu sag kanadida kullaniyor.

Hem Defans olsa ben öyle Defans oyuncusun ayyakkabilarini yerim

Adam Topu aldimi Rakibi diziyor vallahi.

Bunu Türkiyede yapan 1 Defans elemani yok

Düsünsenize.

Pitroipa ve Yattara.
            Mac boyu kanatlari degistiriyorlar.
            Vallahi Defans oyuncularinin basi döner
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              defansin solunda oynuoyaa ne yattarasi
              o da olur Valla zaten o bölgede de eksiğimiz var

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne defansi? Orta sahada oynuyor. Genelde sol tarafdan geliyor ama mac boyu sag kanadida kullaniyor.

Hem Defans olsa ben öyle Defans oyuncusun ayyakkabilarini yerim

Adam Topu aldimi Rakibi diziyor vallahi.

Bunu Türkiyede yapan 1 Defans elemani yok

Düsünsenize.

Pitroipa ve Yattara.
                Mac boyu kanatlari degistiriyorlar.
                Vallahi Defans oyuncularinin basi döner
                Kulağa hoş geliyor
                Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• Sağol, benim özel bir merakım vardır genç ama keşfedilmemiş oyuncuları bulabilmek hoşuma gider. Sağa sola boş yere bilmeden paraların gitmesi hepimizin yüreğinde bir yara. İnanıyorum ki gelecek birkaç sene içerisinde araştırma gözcü elemanları (scouting) kulüplerde daha hakkaniyetli transferler yapacak
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak SeVeNTeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kulağa hoş geliyor
                    Evet özellikle son bölümü;sağdan Yattara soldan ikizi karşı takım nasıl önlem alır merak ediyorum

Aslında Yattaranın yeğenleri bizde denenmeye getirilmişti ne oldu acaba?zaten Ginede çoçukların çoğu Yattara sayesinde Trabzonspor forması giyiyor(Lig Tv vermişti görüntülerini)....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sağol, benim özel bir merakım vardır genç ama keşfedilmemiş oyuncuları bulabilmek hoşuma gider. Sağa sola boş yere bilmeden paraların gitmesi hepimizin yüreğinde bir yara. İnanıyorum ki gelecek birkaç sene içerisinde araştırma gözcü elemanları (scouting) kulüplerde daha hakkaniyetli transferler yapacak

Avrupada büyük Kulüpler bu Sistem sayesinde genc ve yetenekli Futbolculari buluyor ve Transfer ediyor.

Bizimde acilen cok ama cok iyi bir Izleme Komitesine ihtiyacimiz var

Yorum

• İlk olarak fsagir_ktu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Merak ettim Jonathan Pitroipa'yı youtube den bu videoyu buldum. 2 asist bir gol yapmış bir maçta. Süper keşke alsalar.

http://www.youtube.com/watch?v=W79d_XVCmNE
                        Videoda ki adam fena Eğer alınmak istenen adam buysa benden okey
                        Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

• Googledan aradım bu sene Lazoroni istemiş bu oyuncuyu:

Pitroipa'ya yakın takip

Trabzonspor, Freiburg'un sağ kanat oyuncusu Jonathan Pitroipa'yı takibe aldı. Önceki gün oynanan hazırlık maçında dikkatini çeken 21 yaşındaki Pitroipa için araştırma başlatılmasını isteyen teknik direktör Lazaroni'nin, "Sağ kanat için bu tip bir oyuncuya ihtiyacımvar" dediği öğrenildi.

Alman Ümit Milli Takımı'ndada forma giyen Pitroipa için, "Almanya'nın en zeki futbolcularından biri" yorumları yapıldığı ifade edildi.

Yorum

• ---------------Hasagic--------------

Tayfun----Egemen----Risp-------Jabi

--------------Serkan----------------

Yattara--Gökdeniz--Ceyhun--Pitroipa

--------------Umut-----------------

Ayman-->OUT
                            Hüseyin-->OUT
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• stichus'un dedikleri gerçekleşirse hakkaten güzel bir sezon izleme şansımız olabilir Hele ki Linderoth gelse off
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• trabzonspor'un son taranferi altaylı sancak bu sezon ve gecen sezon baarılı bir grafik cizen sanacak seneye trabzonpor'un formasını giyecek
                                Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X