Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-4 yıllık parayıda Trabzonspora verirseniz neden olmasın
    Olmadı Duff'ı verirsiniz

Yorum

• Yattara'ya Jabi görevi!

Transferde hareketli saatler yaşanmasına rağmen şu ana kadar kesin olarak hiç bir futbolcuyla anlaşma sağlayamayan Trabzonspor'da tedirginlik hakim. Samsunspor'dan Adnan, Fenerbahçe'den Serkan Balcı ile her konuda anlaştıklarını söyleyen Bordo - Mavili yöneticilerin, Adnan ve Serkan'ın yaptığı "Görüşmelerimiz sürüyor" açıklamalarından sonra büyük bir şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. Başkan Albayrak, bu futbolculara en kısa zamanda imza attırıp dedikodulara bir son vermek istiyor. Yöneticiler ve Teknik Direktör Ziya Doğan'ın el attıkları futbolculara başka takımların da talip olmasından dolayı oldukça sıkıntı oldukları belirtildi.

TRABZONSPOR'UN İSTEDİĞİNİ HERKES İSTİYOR

Yeni sezona flaş transferlerle girmeye hazırlanan Trabzonspor'da yönetimin şu ana kadar hiç bir futbolcu ile kesin anlaşmaya varmaması camiada tedirginliğe yol açıyor. Daha önce her konuda anlaşıldığı yönünde açıklamalar yapılan Samsunsporlu Adnan' a Beşiktaş' ın da talip olması kafaları karıştırdı. Futbolcunun yaptığı, "Şu anda kesin bir şey yok. Ama Trabzonspor' a daha yakınım" açıklaması da transferin kesin olarak bitmediğini gözler önüne serdi.

'Serkan Balcı ile de anlaştık' diyen Başkan Albayrak, transferin bitmediği yönünde çıkan haberlerden rahatsız oluyor. Önümüzdeki günlerde Serkan Balcı ve menajeri ile bir görüşme yapması beklenen Albayrak' ın, transfere son noktayı burada koyması bekleniyor.

Divan Kurulu toplantısında pahalı transfer yapmayacaklarını açıklayan yönetimin, Serkan Balcı' ya iki yıllığına 2 Trilyon 400 milyar önermesi ise camianın tepkisine yol açtı. Yönetim Aralık ayındaki kongreye kadar futbolcu maliyetlerini düşürüp, 4.7 Trilyonluk borç açığını kapatacağını iddia etmişti. Bursaspor' dan alınması gündeme gelen Egemen' e Fenerbahçe' nin, Sakaryaspor' dan alınması gündeme gelen Martinez' e ise Galatasaray' ın talip olması yönetimin işini oldukça zorlaştırıyor.

YATTARA'YA JABİ GÖREVİ

Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilmek istenen Jabi'ye ise Bursaspor'un talip olması bu transferi de zora soktu. Kayseri Erciyesspor'dan ayrılarak Bursasporla anlaşan Bülent Korkmaz'ın Jabi'yi buraya almak istemesi üzerine kolları sıvayan Trabzonspor yönetimi ülkesinin Milli takım kampında bulanan Yattara'ya Jabi'yi alıp Trabzon'a getirmesi talimatını verdi.

Fenerbahçe' de sağ kanat oynayan Serkan Balcı' yı alması durumunda orta sahada oynatması beklenen Teknik Direktör Ziya Doğan' ın sağ kanata istediği takviye için Erciyesspor' un 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jabi ile görüşmeler sürüyor. Gine Milli takımında bulunan Yattara' ya, Jabi ile görüşmesi talimatını veren yönetimin, bu transferden umutlu olduğu öğrenildi. Ancak yönetim yabancı kontenjanını boşaltma konusunda oldukça zorluklar yaşıyor. Trabzonspor' un göndermek istediği Tomas Jun, Musampa ve Djokaj' a şu ana kadar hiç bir takım talip olmadı. Yönetim Milan Stepanov ve Jefferson' u da iyi bir teklif gelmesi halinde satmayı düşünüyor.

03.06.2007
      Kaynak : DHA
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• başka bildiğiniz kelepir veya sözleşmesi bitmiş sağ kanat oyuncusu var mı??
        ziyayı kesmemiş anlaşılan.

Yorum

• takımda yeni bi yıldız doğmadan gökdeniz satılırsa o zaman ilk beş hayal olur bu sene takımı gökdeniz sırtları seneyede onun yerini dolduracak birileri bulunamicağına göre satılmamalı hatta SATILAMAZ!!
          "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• ben varım hem lisansımda yok.parada istemem bunlardan daha iyi oynıcağımında garantisini veririm ilgililere duyrulur
            inadına TRABZON
            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• ALİ BİLGİN VE MAKYEVALİZİM!

Son günlerde Ali Bilgin’in 40 bin avro alacağını öne sürerek, Antalyaspor ile sözleşmesini feshetmesi gündeme oturdu. Birçok kişi bu oyuncunun tavrını eleştirdi. Sevgili Yılmaz Vural ise lanet okudu Ali Bilgin’e… Peki Ali Bilgin’i eleştirenler, tepki verenler kendi hayatlarında nasıl davranırlar acaba? Söze geldiğinde etik değerler konusunda mangalda kül bırakmayanların, hayatın gerçekleri karşısında nasıl da ‘yumuşak’laştıklarına birçok kez tanıklık etmişizdir. Şimdi Ali Bilgin 160 bin avro’ya bir sezon forma giyecek. Takım arkadaşı 800 bin avro alacak. Hem de bu paranın tümünü de cebine indirecek. Takımı Ali Bilgin taşıyacak. Türkiye’de transfer listelerinin en önemli isimlerinden biri haline gelecek. Kulübün yetkilileri, “Ali Bilgin’i 2 milyon avro’dan aşağı satmayız” diyecek.

Sonra da oyuncunun 40 bin avro’sunu ödeme konusunda cimri davranacaksınız. Futbolcu da, profesyonelce davrandığında, “Ahlaksız” diyerek toplumun önüne atmaya kalkacaksınız. Peki sizin profesyonellik anlayışınızın ne olduğunu söyleyebilirmisiniz? Kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeye sıra geldiğinde kaçacaksınız, başkaları haklarını aradığında ise ‘hain’ olacak öyle mi? Sizi gidi makyevalistler sizi
              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Sanirim o 1 Milyon Pound Gökdenize vercekler.Bonservisi icin de Trabzonla pazarlik yaparlar.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Napolyon

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ....ALINMALI................................................SATILMALI

-Ankaraspordan Özer Hurmacı.........................-Hüseyin Çimşir
                  -Ali Güzeldal.................................................-Hasan 3.
                  -Wederson(Dariusz Dudka)...............................-Gökdeniz(Avrupaya)
                  -Fode Mansare.............................................-Stephanov(İspanya)
                  -Djibyl Fall...................................................-Ufukhan(Kiralık)
                  -Mehmet Akgün(B.Dortmund)...........................-Ferhat(Kiralık)
                  -Mehmet Çakır...............................................-Ömer Rıza
                  -Hasagic(Pletikosa)........................................-Ersen Martin
                  -Necati Ateş..................................................-Celalettin
                  -Jabi.................................................-M.Keçeli-Jefferson-Musampa
                  -Emre(Ankaragücü).........................................-T.Jun-Djokay

Canım Kardeşim,
                  İsmini hatırlayamıyorum ama UKALANIN biri Napolyon Bonapart'a harita üzerinden parmağı ile göstererek:" burayı, burayı ,burayı, .... buraları da almalıydınız neden almadınız" diye sorunca Napolyon : " dediğiniz iş haritaya parmak koymak gibi yapılmıyorda ondan" diyerek adamı morartmış.

Şimdi ne alaka diyebilirsin tabii de lütfen bi zahmet yaptığın listeye bi bakıver hem satılacak hem de alınacaklara. işte o dediklerin klavyenin başından akıl vermek ya da dilek tutmak kadar kolay olmuyor. Eminim farkındasındır.

Demek ki neymiş? Satılsın - alınsın ya da satılmalı - alınmalı değil, satılabilse alınabilse ne güzel olurdu demek bizim (taraftarlar) açısından daha bir güzel ve gerçekçi olur değil mi?

Kal sağlıcakla
                  Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Canım Kardeşim,
                    İsmini hatırlayamıyorum ama UKALANIN biri Napolyon Bonapart'a harita üzerinden parmağı ile göstererek:" burayı, burayı ,burayı, .... buraları da almalıydınız neden almadınız" diye sorunca Napolyon : " dediğiniz iş haritaya parmak koymak gibi yapılmıyorda ondan" diyerek adamı morartmış.

Şimdi ne alaka diyebilirsin tabii de lütfen bi zahmet yaptığın listeye bi bakıver hem satılacak hem de alınacaklara. işte o dediklerin klavyenin başından akıl vermek ya da dilek tutmak kadar kolay olmuyor. Eminim farkındasındır.

Demek ki neymiş? Satılsın - alınsın ya da satılmalı - alınmalı değil, satılabilse alınabilse ne güzel olurdu demek bizim (taraftarlar) açısından daha bir güzel ve gerçekçi olur değil mi?

Kal sağlıcakla

aynen transfer yapmak buraya şunu alın bunu satın demek kadar kolay değil hayatta hiç birşey bu kadar kolay değil bunu bi türlü öğrenemedik
                    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• zaten kolay olsa kelli felli adamları oturtmazdık oraya ..

zor diye birşey yok, imkansız zaman alır..

askerlik yapmadık emme duymuşluğumuz vardır

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Canım Kardeşim,

Kal sağlıcakla
                        öncelikle ukalalığı yapanın benim diil senin olduğunu söyliyim sana.Bende herkes gibi fikrimi belirtmişim ama diğerlerinden farklı olarak alt alta yazmışım sadece bunu yaptım diye mi ukalalık oluyo o zaman bu topic kapatılsın kimse yorum yapmasın istediği yada istemediği oyuncuyu söylemesin.Aynı zamanda ben kesin alınsın,bunları alamazsak bi şey yapamayız vb. gibi bişey söylemedim.Ama sen verdiğin aptal,alakasız bir örnekle ortamı germeye çalışıyosun,benim burda verdiğim akıl diil,sadece herkes gibi yorum yapmaktır.Yazdığım kişileri almanın kolay olduğunu falanda söylemedim bi yerlerinden uydurma.

Kal Sağlıcakla

Yorum

• İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          öncelikle ukalalığı yapanın benim diil senin olduğunu söyliyim sana.Bende herkes gibi fikrimi belirtmişim ama diğerlerinden farklı olarak alt alta yazmışım sadece bunu yaptım diye mi ukalalık oluyo o zaman bu topic kapatılsın kimse yorum yapmasın istediği yada istemediği oyuncuyu söylemesin.Aynı zamanda ben kesin alınsın,bunları alamazsak bi şey yapamayız vb. gibi bişey söylemedim.Ama sen verdiğin aptal,alakasız bir örnekle ortamı germeye çalışıyosun,benim burda verdiğim akıl diil,sadece herkes gibi yorum yapmaktır.Yazdığım kişileri almanın kolay olduğunu falanda söylemedim bi yerlerinden uydurma.

Kal Sağlıcakla
                          sen de laf yarıştırma yarışına girdin Maşşallah, bi sefer de haklısınız de yahu. (bu arada bu lafları söylediğin kişi 37 yaşında bir abimiz, biraz daha saygı )
                          “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen de laf yarıştırma yarışına girdin Maşşallah, bi sefer de haklısınız de yahu. (bu arada bu lafları söylediğin kişi 37 yaşında bir abimiz, biraz daha saygı )
                            Vallahi pişman oldum artık alt alta bişey yazmıycam bu kadar dikkat çekçeğini bilseydim yapmazdım.Ben tartışma ortamı oluşşun istemiyorum sonuçta hepimiz aynı hedef doğrultusundayız ama beni yapmadığım bir şey için suçlayamaz yaşı ne olursa olsun...

Yorum

• Haddini bilmek

İlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kal Sağlıcakla
                              "Kişi haddini bilmek kadar büyük irfan olmaz" demiş eskiler.

Yazımın son kısmını oku delikanlı, orada senin tavrının ne olması gerektiğini değil hepimiz için ne olması gerektiğini belirttim.

Ayrıca seninki kadar uydurma kabiliyeti yüksek olan "bir tarafım" yok hem olsaydı bile sanırım seninle yarışmak mümkün olmazdı.

Son söz: " sert olma kırılırsın"

Hiç unutma olur mu delikanlı!!
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak furuk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                neden avrupadaki gibi transfer bittikten sonra duyulmaz türkiyede neden her seferinde birileri olayı açıklayıp transferin zorlaşmasına , uzamasına , fiyatın artmasına ve taraftarı transfer haberlerinden bıktırmak için uğraşır neden yaw
                                Cünkü bu i$lerden rant saglaanlar var, cünkü Türkiyede insanlar hep kandirilir, yalan haberden cikar bekleyen medya var bizde.
                                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X