Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Malkoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizi bi 10 nummara da lazim ve bi tane iyi golcu daha
    Bizimkinin sisteminde 10 numaraya yer yok kardeşim. Bizimkinin tek numarası Ayman.. Ceyhun'u kendi istedi, onu bile yedek bırakıyor.
    Orta sahada top dağıtacak adam da istemiyor ki, çünkü paslaşmıyor takım. Bireysel beceriler sayesinde pozisyon buluyoruz, Gökdeniz'in, Yattara'nın taşıdığı toplar ya da rakip defansın hatasından. Boşuna para verip 10 numara almasınlar, oynatmaz Ziya Doğan..
    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu kasımpaşa da oynayan 61 numaralı erhan küçük kim bilgisi olan var mı toplara ne güzel vuruyor öyle çok da hırslı maşallah...
      61 numaraları toplayalım ve şampiyon olalım.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında bende seninle aynı fikri paylaşıyorum.

Görünen köy klavuz istemez. Bu mantığa göre Gökdeniz , Hüseyin , Stepanov satılır . yerine Zidan , Topuz , Martinez alınamaz mıydı ? İşini bilen bir yönetim elbette alırdı.
        Fakat benim bu yönetime inancım yok , takıma her müdehale edildiğinde bir eskisini arar olduk. Zaten olmuş haziran 1... 15 gün sonra sezonu açıyoruz.

Geçen yıldan bir örnek ; Fatih Tekkeyi sattık . Yerinede takımın ihtiyaçlarını aldık. 10 numara Marcelinho . Sol açık Musampa . ikiside elimizde patladı. Allahtan bir Umut yüzümüzü kara çıkarmadı. Zaten oda kendini ikinci yarıda buldu. (ha Marcelinho ve Musampada ısrar edilmeliymiydi ? Bence evet , ama orası ayrı bir tartışma , fayda ve zararda farklı boyutları var. )

Fatih konusuda ayrı bir mesele. Fatih satılacaksa bu yıl satılmalıydı. Hiç olmaz umut var , takım forvetsiz kalmaz derdik. Geçen yıl kumar oynadık , sonuçları ortada. Bir yönetimi başarılı yada başarısız yapan özelliklerden biridi bu konuyla ilintilidir.

Bu şekilde mehter takımı gibi iki ileri bir geri nereye kadar.
        aynen katılıyom sana bi bende isterim senin dediklerini ama satıktan sonra parayı olmacak işlere yaıtracaz o zaman takım hemten batacak gerek yok boyle iyyi 3 hafta kaznıyoz 1 hafta berabere 1 hafta yeniliyoz
        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bu yönetim yıldız satmamalıdır.
          yönetim yıldızları banknot olarak görüp satıp bozdurma peşinde.
          hem adet olarak fazla transfer gösterecek, hem kendine maliyeti olmayacak.
          fatih i bozdurduk, elimiz ayağımız birbirine dolandı.
          şimdi gökdeniz i bozdururuz artık bi daha nasıl yıldız oyuncu bulunur kadromuzda merak ediyorum.

gökdeniz dışında bu kadroda süperstar kalmadı....

bu sene olmasaydı zaten görürdük anyayı konyayı..

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu yönetim yıldız satmamalıdır.
            yönetim yıldızları banknot olarak görüp satıp bozdurma peşinde.
            hem adet olarak fazla transfer gösterecek, hem kendine maliyeti olmayacak.
            fatih i bozdurduk, elimiz ayağımız birbirine dolandı.
            şimdi gökdeniz i bozdururuz artık bi daha nasıl yıldız oyuncu bulunur kadromuzda merak ediyorum.

bende bun anlatmaya calişiyodum
            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzonspor daje 300 tys. euro za Włodarczyka

Napastnik Legii Piotr Włodarczyk
              Napastnik Legii Piotr Włodarczyk
              Ryszard Rogalski/ICC
              Stołeczne wydanie "Gazety Wyborczej" informuje, powołując się na turecką prasę, o zainteresowaniu ze strony Trabzonsporu kupnem Piotra Włodarczyka, napastnika Legii Warszawa.

Były klub Mirosława Szymowiaka oferuje za 30-letniego gracza 300 tys. euro, tj. ponad 1,1 mln zł. Trabzonspor zakończył sezon na czwartym miejscu w lidze i zagra w Pucharze Intertoto.

Włodarczyka obowiązuje z Legią jeszcze 12-miesięczny kontrakt. W ostatnim sezonie napastnik zdobył 10 bramek, jednak fani przy Łazienkowskiej częściej narzekali na nieskuteczność "Włodara" niż wspominali jego popisy strzeleckie. Sam zawodnik na razie nic nie wie o ofercie z Turcji.

TS Legia da oynayan Wlodarczyk icin 300.000€ vermeye hazirmis...

ayrica

urcy zainteresowani Włodarczykiem A A A
              Trabzonspor w ostatnio zakończonym sezonie tureckiej ekstraklasy (Turkcell Süper Lig) zajął 4. miejsce w tabeli. Pozycja ta gwarantuje prawo udziału w Pucharze Intertoto. Od kilku dni media w kraju nad Bosforem spekulują na temat ewentualnych wzmocnień zespołu.

Prasa twierdzi, iż szkoleniowiec bordowo-niebieskich, Ziyi Doğana, szuka zawodników przede wszystkim w Polsce. Kilka dni temu wspominało się, że na jego liście życzeń są Michał Karwan (Cracovia), Rafał Murawski oraz Zbigniew Zakrzewski (obaj Lech Poznań).

Teraz jedna z gazet ukazująca się w Trabzonie poinformowała, że trener 4. zespołu I ligi tureckiej interesuje się poza tym Piotrem Włodarczykiem z Legii Warszawa. Napastnik w sezonie 2006/2007 Orange Ekstraklasy zdobył dla klubu z Łazienkowskiej 10 bramek. W przypadku ewentualnego transferu, nie byłby to pierwszy wyjazd Włodara za granicę, gdyż kilka lat temu próbował on swoich sił w Auxerre.

Piotr Wlodarczyk, Rafal Murawski ve Michal Karwan ile ilgileniyormuslar...

HAYDAAAAAAAAAA bunlar nerden cikti simdi?

Beyler, Feindouno, Riquelme hikaye,...Bizimkiler ZDnin MENTALITESINE göre adam alacaklar gibi geliyor bana...
              Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• la bunun tercümesi nedur..

ya bu yönetimin feindonou riquelme gibi adamları alabilecek meziyete sahip olduğuna inanan var mı allah aşkına??

djokay ları junları satamayacaklar ki zaten..
                musampa yı kime göndereceksin de senin verdiğin parayı verip alacak bu yaştan sonra adamı..

yedikleri pisliklerin çilesini çekiyor kulüp..

futbolun f sinden haberi olmayan ucubeleri nasıl getirdik bu takımın başına..
                musalat oldular resmen dibe çekiyorlar...

Yorum

• Ziyi Doğana

işte aradagımız adam ziyi dogana
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Anyayı Konyayı bilmem ama , Mardini , orduyu , Eskişehiri görebilirdik...

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sat Gökdeniz`i, al

Feindouno, S.Keita ve mehmet Cakir`i.

Bir tasla 3 Kus vurmak diye buna denir. Aslinda M.Zidan yazmak isterdim, ama Hamburg`a gidiyor. Bizim ligde en az 30 Gol, 15 asist ile oynayacak bir oyuncu 5 milyona gidiyor.

Golcü Playmaker Feindouno
                      Ileriye oynayabilen önlibero S.keita
                      Gökdeniz`e alternatif Mehmet Cakir

Porto`nun iki sezon önce, sadece 6 milyon Euro`ya aldigi Anderson, Manchestere transfer oluyor.

Benim istegim, yabancilar kaliteli olsun. Takimdaki geriye kalan diger oyuncular genc olsada farketmez.

Bu saydığın adamlar gökdenizin bi sağ bacağı etmez alaymı ediyosun....
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen katılıyorum am bu yonetim o parayı da yer

fatih tekke 7.4 euro satıldı
                        eller 1mil euro satıldı
                        marselinyo 750 bin euro kar ile satıldı peki bu paralar nere gitti

iyi guzel soyluyosun satalım satmak cok ama cok kolay ama onu bidaha almak cok zor dişardan konusması koyal gelir herkeze bende isterim satılmasını am bu yonetim senin dediklerini yapacagını sanmıyorum abi kusra bakmayıom ama bizim sokaga atılacak paramız yok

mehmet cakır sozlesmesi bitmemeydi
                        Başkanın söylemesine göre 3.5 milyon avro jun için sadece bu sene ödenmiş, onun haricinde de borsaya baya bir ödeme yapılmış...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Anyayı Konyayı bilmem ama , Mardini , orduyu , Eskişehiri görebilirdik...

Allah korudu..
                          BORDO MAVİ

Yorum

• eyvah yine lehçe haberler başlamış forumda
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Riquelme bize gelmez zaten

Yorum

• getirmesini bilirsen gelir..
                                tabi bu işlerde yeşillik de konuşur..
                                ne kadar dolar o kadar oyuncu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X