Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiçbiri olmadı NFL'den bulur hocamız, mantalitede çareler tükenmez

Şaka bir yana, ben bu sene geçen yıla oranla çok daha başarılı oluruz diye düşünüyorum, takımın asları satılmazsa, hocadan da patlama bekliyorum

NFL!

Hay aklinla BIN YASA

NFL'de Takimin en az 2 Hocasi oluyor.

Offensive Coordinator: Hücum Koordinatörü

Defense Coordinator: Defans Koordinatörü

Ziyayi Defens Coordinator yapariz ve Offensive Coordinator Pozisyonuna Ersun Hocayi aliriz
    Ersun Hoca kalabalik bir Ekip ile gelir ve Ziyayi bastirir
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sınırsız yabancı veya ona benzer birşey çıkacak muhtemelen..bakalım haşim beyfendi ne bahaneler bulacak ondan sonra...
      yine denge diye tutturcak tabi.Zaten takımda iki Gineli olmasın diye Pascal Feindounoyu almayan yönetimden ne beklenir!

Yorum

• Ali Bilgin'e resmi teklif

Fenerbahçe Kulübü, Antalyasporlu futbolcu Ali Bilgin'i transfer etmek istediğini, kulübüne bildirdi. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, transferin gözdesi olan Ali Bilgin için, başkan vekili Nihat Özdemir'in, bir ay önce ve geçen hafta Antalyaspor'un onursal başkanı Menderes Türel ile temasa geçerek, futbolcuyu satmayı düşünüp düşünmediklerini sorduğu bildirildi.
        Menderes Türel ile yapılan görüşmelerin dışında, Ali Bilgin ile herhangi bir görüşme yapılmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Fenerbahçe Spor Kulübü, sözleşmesi devam eden bir futbolcunun ancak kulübü ile görüşülebileceğini son derece iyi bilmektedir ve buradan hareketle, doğrudan Antalyaspor Kulübü ile ile temasa geçmiştir. Fenerbahçe Spor Kulübü, Antalyaspor'un, Ali Bilgin'i satmayı düşünmesi halinde bonservis bedelini ödeyerek bu futbolcuyu renklerine katmak istediğini böylelikle resmi kanaldan karşı tarafa bildirmiştir.''

30.05.2007
        Kaynak : AA

Şerefsiz Fenerbahçe adamın her türlü aklını çeldi baktı olmadı şimdi resmi teklif yapıyor bunu da alırlar yok Trabzonluymuş gelecekmiş diye bizi hep kandırdılar elalem transfere iki ay önce başlamış bizimkiler daha ziyanın raporunu bekliyırlar........
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Bakın bu haberi burada yazmak hiç istemezdim ama Bjk bile ilk transferini yapıyor çok acemiler yönetiyor bizi çok.....

Yorum

• Besiktasa Hayirli olsun.
            Insallah biz daha iyisini alacagiz
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• kım bu adam marcelınhos
              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kım bu adam marcelınhos
                Adamın çok önemli bir futbolcu oldugunu düşünmüyorum ama önemli olan transferin bu kadar erken transferin yapılmasıdır ve bonservissiz aldılar adamı adamlar çalışıyorlar biz hala serkanı aldıgımızı açıklayamadık adamlar şiliden getirttiler imzaladılar......
                En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 18:53.

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ali Bilgin'e resmi teklif

Şerefsiz Fenerbahçe adamın her türlü aklını çeldi baktı olmadı şimdi resmi teklif yapıyor bunu da alırlar yok Trabzonluymuş gelecekmiş diye bizi hep kandırdılar elalem transfere iki ay önce başlamış bizimkiler daha ziyanın raporunu bekliyırlar........

Ali Mukavelesini fesh etti.
                  Kimsenin artik Antalya ile görüsmesi gerekmiyor.
                  Bizimkiler oyuncu ile anlasirsa bu is olur.
                  Bakalim kim alacak. Merakla bekliyoruz.

Birde unutmayin. Ali Bilgin aslinda sag Kanat oyuncusu.
                  Fatih Terim bile o Pozisyonda Türkiyede onun önünde 4-5 Futbolcu görüyor ve bunlardan birisi Gökdeniz diyor. Ayrica Yattara var.
                  Ali Bilgin eger sol tarafta basarili olacaksa gelsin, yoksa fazla ihtiyac yok gibi....

Yorum

• ulan bu demıroren e helal olsun zırt dıye transferı yapıyo....

...ustelık cıkıpda yalanlıyan falan da yok......cok enteresan...

...delıkanlı adam helal olsun......adam hasta bjk lı varını ygunu verıyor

....bızımkıde hasta ama trabzonspor hastası olmadıgı kesın para hastası falan .....buda trabzonun varını yogunu satıyo ve paraları ıc edıyo.....

...ıkı baskan arasındakı fark.....o da ıs adamı futboldan anlamıyo ama en azından bır bılene danısıyo ...ve delıkanlı ıs yapıyo.....tebrık edıyorum.....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adamın çok önemli bir futbolcu oldugunu düşünmüyorum ama önemli olan transferin bu kadar erken transferin yapılmasıdır ve bonservissiz aldılar adamı adamlar çalışıyorlar biz hala serkanı aldıgımızı açıklayamadık adamlar şiliden getirttiler imzaladılar......
                      Kendisi Silili ama Portekizde oynuyor. Yanilmiyorsam Portekizden ucaga binmis ve gelmis.
                      Yani yolu o kadarda uzak degilmis

Yorum

• yok ya bunu gordum ıyıce canım sıkıldı sımdı kufretmeye baslıyacam ben cıkyom .....

....rabbım tez zaman da bızı bu zalımlerın elınden kurtarsın....amın....

Yorum

• mehmet yozgatlı sekan balcı ve rüstü Trabzonsporla anlasmak uzreymis fox spor
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ...bu arada alı bes para etmez bı adam ...gerekyok....futbol sadece sag kanattan oynanmıyo sol kanadıda var bu oyunun.....

......aaaa bak tello sol kanatmıs......

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mehmet yozgatlı sekan balcı ve rüstü Trabzonsporla anlasmak uzreymis fox spor
                              ...adı ustunde fox ıste .....fos cıkar hepsı bunların .....mehmetı ne yapacakmısız......hepsının ta.........bunlarla ılgılenenlerın de ta.........

Yorum

• eğer gökdenizi satıp yıldız alacaklarsa ben öyle yıldızın nokta nokta

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X