Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamamda
    emrahi niye yolladigimizi unuttunmu
    benim amacım geri alınsın demek değildi.

sağ bekin yapması gerekenleri anlatmaya çalışıyorum..
    öz itibari ile bana ne emrahtan..

serkan ın bunları yapamayacağını söylüyorum..

bana bu işleri yapan adam lazım..

emrah rize de kalsın.. taş yerinde ağırdır.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neye göre iyi transfer.Bize katkısı ne olur.Hasan ve Ayman varken ortasahada ne yapar.
      Musa ve Adnan varken ne yapar.
      Joker özelliği var mı?Sol ayağını kullanabilir mi?Şut çekmişliği var mı?
      Bu kadar iyi de fener niye yol verdi?
      Kafa karıştı.

fanerin yol verdiği felan yok kardeş..fener şuan takımdaki bütün futbolcuların parasında indirime gidiyo ve serkana teklif edilen parayı kabul etmedi kendisi ve bizele anlaştı..
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak A.C.ERSEVER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        flas flas flas, nöri albayrak pele ve maradona ile anlaşmaya vardı.

pelenin bir akülü tekerlekli sandalye karşılığı imza attığı, maradonanın ise yıllık kokain masrafının karşılanmasını istediği ve kabul edildiğinde imza atacağı belirtilen haberde, nöri albayrak: tecrübeli bir takım kuruyoruz, şimdi ki hedefimiz tigana, platini, halilhodziç ve dinozoff'a Trabzonspor forması giydirmektir dedi. Nörinin sürpriz ismi ise saçları bozulmasın diye toplara kafa atmayan Ziyanettin Doğan...

yav delirttiler beni... hadi beni dinlemiyorlar anlamam futboldan vs... en azından şu marcelinhos100 gibi bir adam bulun da koyun yönetime... nedir bu isimler yahu
        “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İŞTE GENÇ KADRO
          Trabzonspor?un İntertoto Kupası?nın ilk turunda mücadele edeceği kadroda şu isimler yer alacak: Selim, Muhammet, Emre Aygün, Emre Hızarcı, Enis, Ufuk (A.Sebat), Çağdaş, M.Beşir, Burak (Arsin), Arda ve Yavuz (Sürmene), Eyüp Kadri, Emrah Kol (Sarıyer), Emre, Kadir, Yunus, Barış, Murat Ocak, Cem Demir, Ufukhan. Kadroda kaleci Tolga?nın yer alıp almayacağına sonra karar verilecek.

Bu bölümü son dakika haberlerineden kes / yapıştır yaptım . Bence bu oyunculardan en az 4ü gelecek yıl ki kadroda yer almalı.

Birde Ergin ve Ali Güzeldal'ı kiralık vermedik mi? yalnış mı hatırlıyorum?

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Neye göre iyi transfer.Bize katkısı ne olur.Hasan ve Ayman varken ortasahada ne yapar.
            Musa ve Adnan varken ne yapar.
            Joker özelliği var mı?Sol ayağını kullanabilir mi?Şut çekmişliği var mı?
            Bu kadar iyi de fener niye yol verdi?
            Kafa karıştı.
            Sözleşmesi bitiyordu anlaşamadılar ve Trabzona geldi hatta bir işadamı trabzona imza atması için ön ayak oldu tekrar söylüyorum Adnan transferi yatabilir Serkan gelince çünkü Tayfunda geri dönecek ufukhan kiraya verilirse belki musada takasta kullanılırsa Wedersona karşılık Adnan da gelir 3 futbolcu orayı götürür.......

Rüştüye gelince onun gelmesini siz Tolgaya sorun hala Milli takımımızın kalecisidir Rüştü çok beyefendi adamdır aynı zamanda tecübesi bile Tolgayı iki yıl içinde kaleci yapar..........
            2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Israr ediyorsun

İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hiç rize maçı izlememişsin bu sene..
              özellikle orta yapmak konusunda..
              adamın rakip çizgiden çıktığı yoktu..

veriler ortada.. en fazla bindirme yapan bek oyuncusu şu anda.

ayrıca ben emrahtan bahsederken sağ bekte serkandan daha verimli olacağını anlatmaya çalıştım..
              yani benim ihtiyacım nokta transfer.

ortaya karışık adam almanın alemi yok.
              hem de çok sağlam senelik vererek..
              Ben de Emrahın çizgiye kadar gidemediğini söylemedim , ORTA ÖZÜRLÜ oluşundan bahsettim. ayağına nasıl gelirse oyle vurmasını orta sayacaksak musa da çizgiye kadar gidiyor, gidiyor da ne oluyor vur topu dağa taş dön geri. Orta dedğimiz şey hele ki çizgiden direk gol vuruşu yapılabilecek bir vurşu olsa gerek yoksa ben mi yanılıyorum.
              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiç rize maçı izlememişsin bu sene..
                özellikle orta yapmak konusunda..
                adamın rakip çizgiden çıktığı yoktu..

veriler ortada.. en fazla bindirme yapan bek oyuncusu şu anda.

ayrıca ben emrahtan bahsederken sağ bekte serkandan daha verimli olacağını anlatmaya çalıştım..
                yani benim ihtiyacım nokta transfer.

ortaya karışık adam almanın alemi yok.
                hem de çok sağlam senelik vererek..
                Abi Emrah rizede sag açık oynuyor yani yattaranın yerinde yaşı kemale erid yanlış karşılaştırma.......
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar Serkan iyi transfer
                  Neye dayanarak söylüyorsun bunu abi?Arkadaşlar yazmışlar işte.Bende kesinlikle katılıyorum.Musa'dan farkı nedir?Savunma özelliği az daha gelişmişdir belki.Başka da birşey yok.Ameleler çoğalıyor!Futbolcu istiyoruz biz ama nerde!

Rüştü transferi çok zor olur kanaatimce.Ama alırlarsa çok büyük bir iş yapmış olurlar.Bu güne kadar adam gibi bir kaleciye sahip olamadık.Kalemizden emin oluruz, rahat maç izleriz.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada kadro kurarken buraya, bir fazla yabancı yazdım diye beni uyaranlara verdiğim cevap gerçek oluyor, gelecek sene yabancı sınırlaması büyük ihtimal kalkıyor
                    ustadım

serkan haberini söledim dimi

bide Yabancı sınırlaması kalkacak duyumlarını söledim dimi
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fanerin yol verdiği felan yok kardeş..fener şuan takımdaki bütün futbolcuların parasında indirime gidiyo ve serkana teklif edilen parayı kabul etmedi kendisi ve bizele anlaştı..
                      Nasıl yol verdiği yok.Önder Turacı ve Appiah sağda oynadığı sürecek bu adam kadroya giremezdi.
                      Bizde kimi kesecek Musa'yı mı.Hiç sanmıyorum.
                      İyi para vermiyorsa fener doğru yapıyor.Adamın ne katkısı var.Önümüzdeki sene şampiyonlar liginde oynayacak takımı bırakıp geliyorsa iki katı para vermişsizdir bu adama.
                      Ve yazık olmuştur.
                      Rüştü de ununu elemiş adam.Oda iyi para alır.Dengeler sizlere önür yani.

Ne zaman İstanbuldan topçu aldık da bizde tutundu o da ayrı bir muamma.
                      FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• buda internetsporun haberi:

Rüştü Reçber Trabzonspor'la anlaştı

25 Mayıs 2007 15:45

Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'nin kalesinde hareketli günler yaşanıyor. Milli file bekçisi Rüştü'nün Trabzonspor'la anlaştığı iddia edildi
                        Turkcell Süper Ligi'nde şampiyon olan Fenerbahçe'nin kalesinde hareketli günler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin milli kalecisi Rüştü Reçber'in Trabzonspor ile anlaştığı öğrenilirken, Fenerbahçe'nin Rüştü'nün ayrılacak olması nedeniyle Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç kalecisi Ferhat ile el sıkıştığı öğrenildi.

İHA muhabirinin edindiği bilgilere göre Sarı-lacivertli ekipte sakatlandıktan sonra 3. kaleci durumuna düşen milli kaleci Rüştü Reçber'in gelecek sezon Trabzonspor forması giymeye yakın olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin İtalya oynadığı milli maçta sakatlanarak formasını önce Volkan'a, daha sonra ise Serdar'a kaptıran Rüştü'nün gelecek sezon Trabzonspor forması giyeceği öğrenildi. Bordo-mavili yöneticilerle bir görüşme yapan milli file bekçisinin, Trabzonspor'un teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Rüştü'nün takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, bu sezon şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Gençlerbirliği Oftaşspor'un genç file bekçisi Ferhat Odabaşı ile prensip anlaşmasına vardı. Gençlerbirliği Oftaşspor'un şampiyon olmasında büyük emek sahibi olan 23 yaşındaki Ferhat'ın Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettiği ve gelecek sezon 3. kaleci olarak, Sarı-lacivertli ekipte forma giyeceği kaydedildi.

Yorum

• Serkan ortasaha oyuncusudur. Dinamik yapısı sayesinde çok top kesecek, çok top çalacaktır. Kontraatağa daha hızlı çıkacağız. Hızından yararlanacağız. Çok genç ve tecrübeli. Çok yararlı bir transfer

Musa'dan kalite farkı var. Hasan'dan da

gercekefsane helal valla ben de isterim yabancı sınırlaması kalksın çünkü Fatih Terim de yeşil ışık yaktı. Ama bizim yöneticiler bu gelişmeye hazır mı bilemiyorum. Gelecek vaat eden ucuz yabancılar piyasaya denge getirecektir
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 16:17.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rüştünün bugunkü Fanatik gazetesine yaptığı röpörtaj:

Yorum

• Yeni kaptan Rüştü hayırlı olsun
                              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• peki rustu kac yasinda acaba
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz