Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu yönetimden her$ey beklenir sir vermiyorlar...
    hayde hayrlisi, bare kaliteli fotbolculardan yüzümüz gülsün.

.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu yönetimden her$ey beklenir sir vermiyorlar...
      hayde hayrlisi, bare kaliteli fotbolculardan yüzümüz gülsün.

.

Kaliteli futbolcuyu idare edecek hoca nerede. Capello ziya becerebiliyorsa keçeliye önce sözünü dinletsin

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ayrıca Yattaranın Nantes takımına gideceğini zannetmiyorum Nantes alt lige düştü Üstelik bonservisini de karşılayamazlar tabi yönetim bedavaya vermezse!
        Nantes Yattara'yı istiyosa, Boukhari ve Wilhemsson'u verir ancak. Adamlar kendi oyuncularından kurtulmaya çalışıyorlar. Mali krizdeler. 7 milyon dolara yada euro'ya oyuncu alabileceklerini bende sanmıyorum. Dediğin ihtimal dışında !
        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak vectra29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          transfer döneminde ilk bir kaç mesajında ilginç transfer duyumları açıklayan üyeler geliyor foruma ne hikmetse..!
          TABİKİ SİZE GÖRE ÖYLE. ÇÜNKÜ ESKİ ÜYELİĞİMDE YAZMA HAKKIMI ELİMDEN ALAN SİTE YÖNETİMİNE SORMAK LAZIM. ASLINDA ESKİ ÜYEYİM HABER KAYNAKLARIMDA SAĞLAM MERAK ETMEYİN. BEN TRABZONSPOR HASTASIYIM. GAZETE HABERLERİNE İNANANIYOSUNUZDA BENİM YAZDIKLARIMAMI İNANMIYOSUNUZ.
          HERŞEY TRABZONSPOR İÇİN....

Yorum

• yattara konusu başlık bile gerektirecek konu ...yönetim ve hocadan muzdarip biri olarak yattaranın satılmasının DOĞRU birkarar olacağını düşünüyorum ....bi insanın her hocaylamı problemi olur ....
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak MELİNOZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              TABİKİ SİZE GÖRE ÖYLE. ÇÜNKÜ ESKİ ÜYELİĞİMDE YAZMA HAKKIMI ELİMDEN ALAN SİTE YÖNETİMİNE SORMAK LAZIM. ASLINDA ESKİ ÜYEYİM HABER KAYNAKLARIMDA SAĞLAM MERAK ETMEYİN. BEN TRABZONSPOR HASTASIYIM.
              Bu yazından sonra yeniden eski üye olursan şaşırma bence

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Cevat Ocak bazı eksik ve yanlışlar yapmış özetlersem;
                1-) Uzun boylu santrafor gibi bir planı yok yönetimin benim duyduğuma göre Fatih Tekke'nin 1 seneliğine kiralanma işi var Zenit ile parada anlaşılmaya çalışılıyor.Tekke de çok istiyor gelmeyi hatta benim paramı düşünmeyin gibisinden birşeyler demiş. Zaten kadromuzda uzun boylu santrafor var artı Tekke de gerektiğinde Ersen kadar uzayabiliyor.
                2-) Yattara'nın gidecek olduğu benim de kulağıma geldi ancak Mehmet Yozgatlı transferi gerçekleşirse....
                3-) Serkan Balcı transferi Pazartesi günü büyük olasılıkla açıklanacak
                4-) Rüştü Rençber'in transferinin olma olasılığı da yüksek
                5-) Yabancı transferi konusunda kimse birşey bilmiyor.
                Bunlar sadece benim duyumlarımdır.Doğruluğu 1-2 hafta içinde belli olur.
                * Ziya hoca kalırsa Yattara gider demiştim, herkes o kadar basit değil demişti. Yattara'nın transferi konusunda Ziya hocanın kalacak olmasından sonra, mantıklı buluyorum. Ama o parayı ( 7-10 milyon Euro ) dışarda, piyasası olmayan bu futbolcuya hiçbir kulüp veremez. Bu konuya dikkat!

* Rüştü Rençber son zamanlarda iyi kalecilik yapmıyor. Anlamsız kalesini terk ediyor ve isabetsiz degajlarla takımını oyundan düşürüyor. Umarım bize gelirse bu huylarından vazgeçer

* Mehmet Yozgatlı da gelirse herhalde takımı sağ kanat oyuncularından kuracağız. Üstelik Mehmet Yozgatlı'nın dizine mutlaka bakmaları lazım! Kronik bir diz sakatlığının olduğunu duymuştum
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 11:04.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu yazından sonra yeniden eski üye olursan şaşırma bence
                  YENİDEN ÜYE OLURUM.......

Yorum

YENİDEN ÜYE OLURUM.......
                    Niye iptal ettiler üyeliğini adam mı vurdun ne bu ceza

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nantes Yattara'yı istiyosa, Boukhari ve Wilhemsson'u verir ancak. Adamlar kendi oyuncularından kurtulmaya çalışıyorlar. Mali krizdeler. 7 milyon dolara yada euro'ya oyuncu alabileceklerini bende sanmıyorum. Dediğin ihtimal dışında !
                      Veremez çünkü bu 2 oyuncuda Nantesde değil Boukhari Alkmaarda İsveçlide Romaya gitti Zaten Yattaranın gideceği kulüp Nantes olamaz

Yorum

• İlk olarak skystar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Veremez çünkü bu 2 oyuncuda Nantesde değil Boukhari Alkmaarda İsveçlide Romaya gitti Zaten Yattaranın gideceği kulüp Nantes olamaz
                        ücretlerini karşılayamadığı için ikisini de kiralık göndermişti devre arasında. Şu anda bonservislerini vermediler daha diye biliyorum ama işin şakası zaten bu. Nantes'in böyle bir transfer yapmasının zorluğunu vurgulamak istedim.
                        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Niye iptal ettiler üyeliğini adam mı vurdun ne bu ceza
                          BİLMİYORUM ÜYELİĞİM DURUYODA BİŞEY YAZAMIYORUM..

Yorum

• Adı geçen iki Polonyalı oyuncudan Zakrzewski gazetede yazdığı gibi orta saha değil, forvet. Hava hakimiyeti çok fazla, gol vuruşları da iyi, yaşı da uygun. Aşağı yukarı Umut ve Ersen'in pozitif özelliklerinin karışımı gibi.

Diğer isim Murawski ise çalışkan bir orta saha oyuncusu fakat Zakrzewski kadar piyasası yüksek değil. Oyunu iki yönlü oynayabilen, ama çok üst düzey özellikleri olmayan bir oyuncu. Szymek'in daha az teknik, daha fazla çalışkan olanı gibi.

Eğer çıplak gözle birkaç kez izlenip beğenilirlerse(hafta sonu Ziya Hoca izlemeye gidiyormuş) her ikisinin de faydalı olabileceğini düşünüyorum.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• Eski üye ismini alabilirmiyiz ?
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

BİLMİYORUM ÜYELİĞİM DURUYODA BİŞEY YAZAMIYORUM..
                                Eski üye ismini alabilirmiyiz ?
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X