Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öylede bizde Trabzonspor kalesine yeterli olmadığını sölüyoruz
    Demekki bizim Yetkililerimizin Akli Milli Takim Yetkililerininki kadar calismiyor
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Milli takıma çağırılan kaleciler Rüştü Serdar Orkun Hakan

Bizim kalecimiz Tolga milli takımda niye yok ?????
      Çünkü diğerleri tolgadan daha iyi ve tecrübeli.Objektif bakalım biraz.
      Özkan SÜMER

Yorum

Milli takıma çağırılan kaleciler Rüştü Serdar Orkun Hakan

Bizim kalecimiz Tolga milli takımda niye yok ?????
        Tamamen fatih terimin adiliği aslında başka şeylerde söylerim ama forum kuralları müsade etmiyor anlayan anladı

Yorum

• Bir penalti kurtarmakla kaleci olunmaz. Daha cok ama cok pismesi lazim.. Yan toplarda cok eksik...cocuksu bi yapisi var.. Kaleci dedigin rakiplerine biraz olsun cüssesi ilede korku vermeli..Örnekmi ? Oliver Kahn...Ben simdi tolgayi Kahn ile kiyaslamiyorum...Ama bi santrafor Kahna karsi ikili mücadeleye girmeden önce 3 kere düsünür...
          Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
          Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• İlk olarak Bayramm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir penalti kurtarmakla kaleci olunmaz. Daha cok ama cok pismesi lazim.. Yan toplarda cok eksik...cocuksu bi yapisi var.. Kaleci dedigin rakiplerine biraz olsun cüssesi ilede korku vermeli..Örnekmi ? Oliver Kahn...Ben simdi tolgayi Kahn ile kiyaslamiyorum...Ama bi santrafor Kahna karsi ikili mücadeleye girmeden önce 3 kere düsünür...
            Tüm ayıları kaleci yapalım o zaman

Yorum

• hayıırdır güreş mi tutturacaksınız

Yorum

• ziya dogan 3-4 nokta transfer yapacagiz diye tutturdu ozaman bunlar söyle olmali:

1.Kale(Martinez)
                2.Sol Bek(Wederson)
                3.Sol Acik(Feinduono,Ali Bilgin,I.Akindan biri)
                4.Oyun Kurucu(Karimi,...)
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hayıırdır güreş mi tutturacaksınız
                  Ne bileyim ya aslında fena olmaz forvet kaleci güreşi

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ziya dogan 3-4 nokta transfer yapacagiz diye tutturdu ozaman bunlar söyle olmali:

1.Kale(Martinez)
                    2.Sol Bek(Wederson)
                    3.Sol Acik(Feinduono,Ali Bilgin,I.Akindan biri)
                    4.Oyun Kurucu(Karimi,...)
                    hani 1-2 idi..
                    dur daha 6-7 tane adam aldıracaktır eminim..
                    bakayım daha neler saçmalayacak...
                    1 ay sonra kalırsa başka başka taleplerle gelecektir.
                    ziya bu mazeret tükenmez. ilerisi için mazeret stoğu yapıyor..

Yorum

• bizim carlos alberto büyük ihtimalle bremene gidecekmis...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Daha önce verildi mi bilmiyorum İLKHABER gazetesinden bir haber.

İŞTE YENİ TRABZONSPOR
                        Bu sezon belini bir türlü doğrultamayan Trabzonspor’u neler beklediğini yazan Cevat Ocak, gerçekleşmesi muhtemel gelişmeleri tüm ayrıntıları ile kaleme aldı. Haşim Sayitoğlu ile İbrahim Hacıosmanoğlu arasındaki kavganın temelinde Ziya Doğan bulunuyor. Hacıosmanoğlu’nun, Ziya Doğan ile yakınlaşması Sayitoğlu ve Doğan’ın arasının açılmasına neden oldu.

Son olaylardan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulundan istifa etmesi Ziya Doğan’ı etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyordu.

Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkanlık görevini Haşim Sayitoğlu’na yeniden verirken, ilk şartı Ziya Doğan olmuş. Sayitoğlu’na “İbrahim ve ekibi artık yok. Yeni sezonda da Ziya hoca ile devam etmeliyiz. Çünkü, ben istikrardan yanayım. Sen ziya Doğan’ın sahiplen ve ona destek ol” der.

Bunun üzerine Asbaşkan Haşim Sayitoğlu da basın toplantısı düzenleyerek, “Ziya Doğan ile hiçbir sorunumuz yoktur. Onunla yolumuza devam edeceğiz” diye açıklama yapar ve başkanını rahatlatır.

Böylece Ziya Doğan-Haşim Sayitoğu gerginliği sona ermiş oldu.

Yönetim kanadında Ziya Hoca ile yeniden anlaşma yönünde bu gelişmeler olurken, Ziya Hoca’nın tarafı biraz bulutlu. Ziya Hoca her ne kadar, “Yönetim devam etmemi istiyorsa bir sorun yok” diyerek kalmaktan yana bir görüş belirtiyorsa da, özellikle son maçlarda tribünlerden kendisi aleyhine yapılan tezahüratlardan rahatsız olduğu öğrenildi.Ayrıca, “heyecanımı kaybettiğim yerde durmam” demeci de, sezon başından beri onu destekleyen yöneticilerin istifasının ardından, “Acaba Ziya Hoca yeni bir heyecan yaşayabilir mi?” sorusunu akıllara getiriyor.

Kısaca yönetim anlaştı. Ziya Doğan isterse gelecek sezon da Trabzonspor’un başında olacak. Aksi halde Teknik Direktör olarak Giray Bulak ve Samet Aybaba’ya teklif götürülecek.

Varan-2
                        Menajerliğe Sümer, Özyazıcı veya Bali!
                        Trabzonspor yönetimi futboldan elini ayağını çekmek istiyor. Başkan Albayrak, Ziya Doğan-Haşim Sayitoğlu gerginliğini yeniden yaşamamak için futbolun başına bir isim arıyor. Bunun içinde ilk isim olarak Özkan Sümer öne çıkıyor. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun da kafasındaki ilk isim olan Sümer’e geçen sezonun başında da teklif götürülmüş ama kabul etmemişti.

Ancak, Sümer’in Futbol Federasyonu’nda da görevi bulunması, sezon başında yapılan teklifi kabul etmemesi yönetimi, “Acaba yine kabul etmez mi?” endişesine sürüklüyor. İşte bu noktada ikinci isim olarak Ahmet Suat Özyazıcı’nın ismi Albayrak’ın cebinde duruyor. Albayrak’ın sezon içerisinde birkaç kez teklif götürdüğü ancak, yönetim içerisindeki karışıklıkları öne sürerek bu tekliflere sıcak bakmayan Özyazıcı da ikinci isim olarak öne çıkıyor. Yönetim içindeki kavganın, tarafların birinin istifası, Özyazıcı’nın, “Görevi kabul etmeme” ısrarında yumuşama yaratacağı belirtiliyor.

Yönetim, Özyazıcı’dan da olumsuz cevap alması halinde üçüncü isim olarak Serdar Bali’yi düşünüyor. Ancak, Bali’nin görevi kabul etmesi için ağır şartlar sunabileceği, bu şartların da yönetim içinde sıkıntı yaratabileceği belirtiliyor.

Yönetim bu üç isimden herhangi biri ile anlaşması halinde menajer olarak görev yapan Necmi Perekli ile yollarını ayıracak.

Anlaşılamaması halinde ise Necmi Perekli ile yola devam edilecek.

Varan-3
                        Gidecekler-Gelecekler
                        Gerek yönetim; gerekse de Ziya Hoca’nın kafasında ilk onbir için 3 futbolcu transferi bulunuyor. Pahalı transfere karşılar. Transferleri daha çok takas yöntemiyle yapmayı planlıyorlar.

Transfer için ilk tercih kaleci olacak. Bunun için de Gaziantep’in kalecisi Hasagiç’in alınmasında hemfikirler. Görüşmeler devam ediyor, Hasagiç her an Bordo-Mavili olabilir.
                        İkinci olarak sol kenar oyuncusu üzerinde duruluyor. Bu mevkii için de öncelikli olarak Ankarasporlu Wederson düşünülüyor. Başkan Nuri Albayrak’ın Ankaraspor ile iyi ilişkiler içerisinde bulunması bu transferi kolaylaştırıyor. Wederson’a karşılık Ankaraspor’a Jeferson, Ömer Rıza, Musampa ve Mustafa Keçeli den ikisi önerilecek.

Üçüncü transfer olarak da uzun boylu bir santrfor üzerinde duruluyor. Bu futbolcu için temaslar yurt dışında sürdürülüyor. Böyle bir futbolcu için en fazla üç milyon dolar ödenmesi planlanıyor.

Varan-4
                        Yattara satılabilir!
                        Trabzonspor’un Gineli yıldızı Yattara’ya gelecek teklifler yönetimin iştahını kabartıyor.
                        Yönetim tıpkı geçen sezon başında Fatih Tekke’ye yaptıkları gibi Yattara’yı da iyi bir parayla satmayı planlıyor. Fiyat olarak da en az 7 Milyon Avro biçilmiş. Bu parayla da transferleri tamamlamayı planlıyor.

Yurt dışından birçok takımın yakından ilgilendiği Yattara ile Türkiye’den sadece Fenerbahçe ilgileniyor. Son haftalarda sakatlanma korkusuyla ikili pozisyonlara girmemesi bu futbolcunun transfer yapacağı tezini kuvvetlendiriyor.

Son haftalardaki durgunluğu, vurdumduymazlığı Ziya Hoca’yı bile ondan vazgeçirtebilir.
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Varan-4
                          Yattara satılabilir!
                          Trabzonspor’un Gineli yıldızı Yattara’ya gelecek teklifler yönetimin iştahını kabartıyor.
                          Yönetim tıpkı geçen sezon başında Fatih Tekke’ye yaptıkları gibi Yattara’yı da iyi bir parayla satmayı planlıyor. Fiyat olarak da en az 7 Milyon Avro biçilmiş. Bu parayla da transferleri tamamlamayı planlıyor.

Yurt dışından birçok takımın yakından ilgilendiği Yattara ile Türkiye’den sadece Fenerbahçe ilgileniyor. Son haftalarda sakatlanma korkusuyla ikili pozisyonlara girmemesi bu futbolcunun transfer yapacağı tezini kuvvetlendiriyor.

Son haftalardaki durgunluğu, vurdumduymazlığı Ziya Hoca’yı bile ondan vazgeçirtebilir.
                          Destur bismillah. Yattara giderse ben de giderim! Durgunluk sakatlıktan geliyor bence. O bizim herşeyimiz. O oynasın hele Fatih Sultan Tekke gibi onun klasında bir forvetimiz olsun nasıl da açılıyor görürüz. Fenere satarlarsa varya yönetim Trabzona zaten giremez...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Acil çözmemiz gereken sorunlar seneye beklerin kimler olacağı. Eğer transfer yapılmayacaksa en azından Tayfun ve Murattan yararlanabiliriz. Musa ve Celaleddinli beklerle şampiyon olunmaz. Ama kesin bu iki mevkiye de direk oyuncu lazım. Bir de Ersen'in yerine daha kaliteli bir yabancı forvet alırsak bütün yük Umut'un üzerine kalmaz. Müzmin sol kanat sorunumuza değinmiyorum bile Romasenkodan sonra orada o bölgenin oyuncusu gelmedi galiba. Bi kıyak yapıp da sol kanadı da ayarlarsak Ziya bile şampiyon yapar bizi. Kaleciler soru işareti ama daha iyisi gelmeyecekse bence dokunulmasın. Özellikle Hasagiç gibi bir maç oynayıp beş maç yatan kaleci lazım değil. Zaten iki genç kaleci var birini (Jeff) gönderip tecrübeli bir kaleci alalım. Tolgayı da yetiştirir hem de...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bende inanıyorumm

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla bana ne oldu bilmiyorum! ama önümüzdeki sene şampiyon olacağımıza inanıyorum. Elma ağacının altında kafama armut düşmüş gibi; kendimi hissetsemde, Ziya Doğan'a rağmen şampiyon olacağımıza inanıyorum...

5 tane banko oynayan (kaleci,sol açık,orta saha,sağ bek ve forvet) adam alsınlar.Açık ara şampiyon olmazsak Ziya Doğan olayım...
                              valla ahmet abi bende transferleri dört gözle bekliyorum...kadromuz gerçekten iyi buraya eklenecek 3-4 banko oynayacak oyuncu,bizi gelecek sene için en hazır takım yapar ve ziya doğana rağmen başarı yakalanabilir...
                              bence yönetimin elinde de büyük bir fırsat var,yapılacak transferler bir nevi onların da kadaerini belirleyecek...
                              ama umarım Atay aktuğun yanlışına düşmezler,çünkü o dönemde de çok iyi bir takıma sahiptik,takıma kazanadırılacak 3 oyuncuyla Trabzonspor çok iyi bir takım olacaktı, bunu spor yazarlarıda çok kere söylemişti,fakat ne yazık ki transferde hüsran yaşadık, bu durum yönetiminde sonunu hazırlamıştı...
                              umarım aynı şeyler olmaz,herşeye rağmen doğru transferle,hem yönetim hem ziya doğan kurtarabilir...
                              Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
                              Sadri ŞENER

Yorum

• ben hala bızım transfer polıtakısını anlayamadım baskan soz verdıgımız 3 yıldızı alacagım dıyor zıya doganda futbola ac 3-4 topcu alacam dıyor acaba futbola ac yıldız mı alıcaklar bunlar tabı bu kategorıye gıren futbolcu varsa
                                Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                                Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                                Mustafa Korkmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X