Fall'ın Youtube'daki videolarına baktım. Ceza sahası üzerinde Hakan Şükür tarzı durdurup vurmaya çalışıyor belki de öyle rastgelmiştir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
kalede Tolga varken Hasagiiiç Martineeez diye yırtınırsak tabi ki çıkmaz...İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözde futbolcu fabrikasıyız diyoruz ama o kadar fabrikamız yozlaşmış ki oyuncu çıkmıyor, başka takımların oyuncularına imreniyoruz. İnşallah ilerde futbolcu fabrikasından gerçek yıldızlar çıkar. Sonuncusu Gökdeniz
Yorum
-
aman arkadaş markadaş olmasınlar ,yattara çömlekçiye alıştırır adamı boşverinİlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePascal feinmendonkondono, hatirladigima gore yattaradan iyi di mi ? Bide arkadasliklari da iyimis, yani uyumu da super olur
transfere gelince maaşallah hergün yeni isimler çıkıyor yok olembe yok lavezzi yok fall artık bütün yaz bunlarla uyutuluruz ondan sonrada alakasız vasat yaşı geçkin bir topçuyu yıldız diye yuttururlar şuraya bakın adnan madnan bunlarla mı şampiyonluğa oynayacağız?
Yorum
-
İlk olarak hamdi bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman arkadaş markadaş olmasınlar ,yattara çömlekçiye alıştırır adamı boşverin

İyi işte kötümü, Bakmışın genç topçular için cazibe merkezi haline gelir Trabzon.
Aksaray out , Çömlekçi in...
Yorum
-
bu videoda bi tane Fall'a benzeyen zenci var kardeşimi ne,oda iyi topçuya benziyo acaba onudamı alsak?İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
böyle bir orta sahamız olursa hem uyum sorunu yaşamayız,hemde şampiyon oluruz:
-----------------------------Ayman----------------------------------
Yattara-------------------------------------------------Fode Mansare
-------------------------Ceyhun(yada Arjantin veya Brezilyadan oyuncu)
----------------Pascal Feindouno-----------Djibby Fall----------------
Yorum
-
Baba öyle bir orta saha demek takımın tamamını değiştirmek demek..
Nasıl uyum sorunu yaşamayacağız.
Ayrıca Forvet arkasına Ceyhunu koyacağıma ayağı kırık Gökdeniz'İ oynatırım ben.
Ve ek.
Hüseyin.
Hüseyin bu takımın en değişmez adamıdır.
Ayman'ı beğenip de onu nasıl kötü görebiliyorsunuz hiç anlamıyorum!
Yorum
-
uyum sorunu tabiki olmaz çünkü Gine milli taımından 3 oyuncu bide Senegalli oyuncu var.Gökdeniz gider diye düşündüm çünkü Herta Berlin gibi klupler istiyodu eğer gitmezse ceyhunun yerine oynayabilirİlk olarak KHE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaba öyle bir orta saha demek takımın tamamını değiştirmek demek..
Nasıl uyum sorunu yaşamayacağız.
Ayrıca Forvet arkasına Ceyhunu koyacağıma ayağı kırık Gökdeniz'İ oynatırım ben.
Ve ek.
Hüseyin.
Hüseyin bu takımın en değişmez adamıdır.
Ayman'ı beğenip de onu nasıl kötü görebiliyorsunuz hiç anlamıyorum!
Hüseyinin 1 yıllık sözleşmesi kaldı bide yaşıda ilerledi kendisi Avrupaya gitmek istediğini söylemişti zaten Wigandan ve Rusyadan teklifler var Hüseyine
Yorum
-
bu feindouno ve mansere yi her sene almaya calisiriz ama alamayiz.gercekten talip oldularmi hic onuda bilmiyoruz.her sene transfer döneminin basinda bu iki isimle ilgilendigimiz cikar.her sene ayni hikaye.İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefeindouno ayrıca sağ kant forvet ön libero nerde istersen orda oynat yattara bile yedekken bu adam oynıo her maç 11 gine milli takımında süper adam!!!KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum