Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    FEİNDOUNO YİNE GÖZDE

Trabzonspor Yönetiminin iki sezondur transfer etmek istediği ama yüksek bonservis bedeli nedeniyle bir türlü almayı başaramadığı ve Fransa’nın Saint Etienne kulübünün Gineli yıldızı Pascal Feindouno’nun peşine düştüğü öğrenildi. Yönetimi Kurulu Üyelerinin özellikle yabancı transferinde bu sezon başarılı olabilmek için büyük titizlik göstermek istedikleri ve bu noktada da önceliği yeniden Pascal Feindouno’ya verdikleri vurgulandı. Geçen sezon bonservis bedelinin 4 milyon euro’ya kadar çıkması nedeniyle vazgeçilen yıldız futbolcunun sözleşmesinin 2008’de sona erecek olmasından dolayı kulübü tarafından daha uygun bir fiyata alınabileceği ifade ediliyor.

umarım yalan haber değildir....olabilecek en iyi yabancı transferi olur...:tsmeşale:
    Yaw bu adamın forma reklamınds neden "Turkcell" yazıyor??

Bu Ankaraspor'un forması değil mi?

Resim ile haberin bir ilgisi yok mu?

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eziklerden topcu alınmaz sen ne ettin kardeş

Ne demek alinmaz?
      O ezikler bizim Rakibimiz!
      Rakibinin iyi oyuncularini hatta en iyilerini alabilirsen ne Mutlu sana cünkü kendin gücleniyorsun ve onlar gücsüzlesiyor!

Simdi Ezikbahceden Alex, Tuncay, Mehmet ve Volkani alabilsek güzel olmazmi?
      Üstünede Eziktasdan Ali ve Ibrahimi alsak tam kaymakli olmazmi?

Büyük Takimlarda oynayan Oy<uncularin Tecrübesi var. Bize uyum saglamalari daha Kolay olur.
      Antalyada 3000 Seyirci karsisinda hic Baski yemeden oynayan Ali Bilgin isimize yarayacakda örnegin Ezikbahceli Volkanmi yaramayacak?
      En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 17:31.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak FcTRABZONSPOR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        En iyisi değil ama hırsı falan gerçekten çok hoşuma gitti ...İİ bi kaleci alsınlarda kimi alırsalar alsınlar.Bu tolgayla olacak iş değil.
        olucak TOLGA i olucak görün
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaw bu adamın forma reklamınds neden "Turkcell" yazıyor??

Bu Ankaraspor'un forması değil mi?

Resim ile haberin bir ilgisi yok mu?

Resimdeki Ankarasporlu Wederson.

O Haberin birde ikinci Kitasi var ve orada Wedersonun habari geciyor
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Arkadaslar... Francesco Totti gelsin bize
            #
            Forvet'de Totti ile Tekke!!!

Yorum

• kalkınmalı bırak totti'yi msn'e gir
              trabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde antistanbul.....

Yorum

• sinan kaloğlunu almak sokaga para atmakdır bence ayrıca martinez e de gerek yok tolga ıle aralarında fark goremıyorum hatta tolga dahada ıyı ılk yarıda basarılı performan cızdı dıye en ıyı kalecı ılan etmenınde bır anlamı yok
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• ha sinan ha mehmet yilmaz aralarindaki fark ne?..ayrica kaleyede adam lazim degil Tolgaya güvenilmeli...ha olmadi ne geregi var martineze bonservis parasi vermeye hasagicde onun kaliteside bir kaleci hatta daha kaliteli bence..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ha sinan ha mehmet yilmaz aralarindaki fark ne?..ayrica kaleyede adam lazim degil Tolgaya güvenilmeli...ha olmadi ne geregi var martineze bonservis parasi vermeye hasagicde onun kaliteside bir kaleci hatta daha kaliteli bence..
                    çok fark var Sinan adam eksilten kaleye dik gidebilen driplini iyi olan oyuncu. bizim takımdaki bir çok oyuncudan iyi
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 18.05.2007, 15:49.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bu Konu ile alakali degil ama:

Syn. Sayitoglu bugün resmen seneyede Ziya Doganin TD kalacagini acikladi!

Yine bize hüsran bize yine hasret var renkdaslarim

Hepimize GECMIS OLSUN!

Yorum

• İlk olarak demirbeyy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sinan kaloğlunu almak sokaga para atmakdır bence ayrıca martinez e de gerek yok tolga ıle aralarında fark goremıyorum hatta tolga dahada ıyı ılk yarıda basarılı performan cızdı dıye en ıyı kalecı ılan etmenınde bır anlamı yok
                        tabi tabi öyle canim devre arasindada jefferson martinezden daha iyi ne gerek var diyorlardi
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• ben daha bu saatten sonra transfer falan istemiyorum alacağım haberi aldım. bizim güreşçilerimiz bize yeter fazlasına gerek yok takımı hepten batırmayın.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• ben daha bu saatten sonra transfer falan istemiyorum alacağım haberi aldım. bizim güreşçilerimiz bize yeter fazlasına gerek yok takımı hepten batırmayın.
                            Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• mehmet yılmaz tipik bir santrafor,güçlü,kafa toplarında etkili. sinan kaloğlu nu bu hafta izleyin. aynı olmadığını göreceksiniz. ama maça gidemeyenler ve lig tv nin i...liği yüzünden izleyemeyecekler için biraz anlatayım. kendisi çok çabuk,bitirişi son derece iyi (özellikle plase tercih ediyor) ileride pres özelliğine sahip (mantalitenin istediği gibi) ve en önemli özelliğide bire birde adam geçebilme özelliğidir. şimdi soruyorum,mehmet yılmaz la aynı mı?

Yorum

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O nasil oluyor ya Serbest oynatmak
                                Gökdeniz Trabzonsporda hangi mevkide oynuyo biliyosan söle

Gökdeniz kanatlarda eskisi gibi oynayamaz bir maç iki maç iyi oynar sonra gökdenizden verim alamazsın. gökdenizi kanatlarda oynatırsan ikili sıkıştıma ile gökdenizi etksiz getirirsin. gökdeniz fatihin geri gelmesiyle serbest geniş alanda oynamaya alışmış. Yattara ile gökdenizi nerede oynatacan biriniden birini yerini değiştircen
                                En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.05.2007, 17:54.
                                Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                                Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X