ersun yanal hayalimdeki trabzonspor için ideal bi t.direktör.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Savunma mı atak mı dersek Türkiye'de hangi oyuncuların işini daha iyi daha nitelikli daha kapasiteli daha kaliteli yaptıklarına bakmak lazım. Defans oyuncuları mı? Ofans oyuncuları mı?
Ofans oyuncuları daha iyi. O zaman ofans oynanması lazım. Koşmak mücadele etmek zaten futbolun birinci kuralı oldu. Bunun ofansı defansı yok. Koşmayı mücadele etmeyi her futbolcu yapmalı.
Türkiye'de Ersun Yanal atak yapılarak başarılı olunacağını gösterdi. Ama onun sistemi için geniş ve kaliteli bir kadro lazım ki uzun sezonda burnu kalkan, sakatlanan, yıpranan oyuncular devir daim yapılabilinsin, tabi 1 şartla Türkiye liginin üstünde defans oyuncuları ile oynayarakTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ersun Yanal'ın Manisa'dan ayrılışı gündeme getirildiğinde aklıma Hiddink geliyor. Biliyorsunuz Hiddink, FB tarihinin en başarısız teknik direktörlerinden biri hatta belki de en başarısızıdır. Ama sonrasında neler olduğu ortada. Yani bazen olmayabilir, bu herşeyin sonu değildir.
Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar için, "Her maç 3 tane yiyip bazılarında daha fazlasını atar" yorumunu yapmak bana göre büyük haksızlıktır. MAnisa hariç çalıştırdığı her takımda farkını ortaya koymuş, iyi işler yapmıştır. Özellikle GB'de yaptıkları hep aklımdadır. TS'da göreve getirilse ben isterim ama olmazsa da olmaz, mutlaka bir ısrarım yok. Ancak kimseye de haksızlık etmemek lazım.Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."
Yorum
-
''ADNAN TAMAM, GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BAŞKA OYUNCULAR VAR''
Asbaşkan Sayitoğlu, Samsunsporlu Adnan'ın transferinin bittiğini belirterek, ''Adnan, 1 Hazirandan sonra Trabzonspor'da forma giyebilir. Bunun haricinde ikili görüşmeler yaptığımız oyuncular var. Görüştüğümüz oyuncular içerisinde bonservis bedeli olanlar var. Bunları netleştirmek için çalışmalar sürüyor. Bugün, yarın hocamızla bir araya geleceğiz. Oyuncu transferiyle ilgili bilgi alış verişi yapacağız ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili konuşacağız'' diye konuştu
Adnanı izleyen var mı ?Nedir ne değildir?2.Keçeli vakıası olmaz inşaallah
Yorum
-
Küçük takımın büyük futbolcusu derler yaa o cinsten heralde.. Fayda geleceğini sanmıyorum..İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''ADNAN TAMAM, GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BAŞKA OYUNCULAR VAR''
Asbaşkan Sayitoğlu, Samsunsporlu Adnan'ın transferinin bittiğini belirterek, ''Adnan, 1 Hazirandan sonra Trabzonspor'da forma giyebilir. Bunun haricinde ikili görüşmeler yaptığımız oyuncular var. Görüştüğümüz oyuncular içerisinde bonservis bedeli olanlar var. Bunları netleştirmek için çalışmalar sürüyor. Bugün, yarın hocamızla bir araya geleceğiz. Oyuncu transferiyle ilgili bilgi alış verişi yapacağız ve gelecek sezonun planlamasıyla ilgili konuşacağız'' diye konuştu
Adnanı izleyen var mı ?Nedir ne değildir?2.Keçeli vakıası olmaz inşaallah"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
ya bırak adnanıda, hocayla falan görüşücez sonra bakıcaaz diyolar..
bunlar ciddi ciddi hocayı göndermeyecekler..
bu arada adnan 2.ligde fena değildi..
bizde 2.sınıf top oynadığımıza göre sırıtmaz bizde..kaybolur gider arada...
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''ADNAN TAMAM, GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ BAŞKA OYUNCULAR VAR''
Adnanı izleyen var mı ?Nedir ne değildir?2.Keçeli vakıası olmaz inşaallah.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
var adnan kocaman bir sıfır ikici ligde samsun da oynayan Trabzon kökenli bir futbolcu. bunlarla şampiyonluğa oynayacazİlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bırak adnanıda, hocayla falan görüşücez sonra bakıcaaz diyolar..
bunlar ciddi ciddi hocayı göndermeyecekler..
bu arada adnan 2.ligde fena değildi..
bizde 2.sınıf top oynadığımıza göre sırıtmaz bizde..kaybolur gider arada...
)))))))))))))))))))))
pes valla pes kolpacı bunların alayı kolpacı utanmadan da transfer yaptık diyorlar. defolu da gitmiyolar. tühhhhhh allah kahretsin sizi
Yorum
-
bu yönetimin bir an önce gitmesi lazım bunlar 2. sınıf topçularla takımı dolduracaklar ve bir sürü borç kitleyip gidecekler ona yanıyorum.ziyan ve adnanla vizyonlarının Trabzonsporumuzla ne kadar örtüştüğü ortada bir an önce çekip gitseler yoksa seneye Trabzonumuzu izlemek tam bir kahır olacak, bu seneyide ararız bu vizyonsuzlarla
Yorum
-
bunlar 10 liralık topçuyu 100 liraya aldık diyecekler paraları cebe indirecekler. hırsız bunlar hırsız alayı hırsız.İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yönetimin bir an önce gitmesi lazım bunlar 2. sınıf topçularla takımı dolduracaklar ve bir sürü borç kitleyip gidecekler ona yanıyorum.ziyan ve adnanla vizyonlarının Trabzonsporumuzla ne kadar örtüştüğü ortada bir an önce çekip gitseler yoksa seneye Trabzonumuzu izlemek tam bir kahır olacak, bu seneyide ararız bu vizyonsuzlarla
Yorum
-
...mehmet kim yeni transfer mi ......İlk olarak FerhaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayılıyorum bu başlığa her sezon merakla bekliyorum ne isimler yazılacak kimler gidecek kimler gelecek diye
en son gele gele adnan musa mustafa ahmet mehmet gelir
....yasasın şampiyonuz mehmeti aldık.......
mehmet hakkında bilgiler.....
...şuan boşta hiçbi kulupte oynamıyor.....daha öncede oynadığı şüpheli.....ama bilindiği kadarıyla uzun yıllar güreş le uğraşmış.....
....ön libero mevkinde oynuyor....top geçer adam geçmez ....en önemli özelliği bu....
.....üç kişiye birden çift dalabiliyor......rakibini kündeye getirip iki puanı çok rahat alıyor...
...bire bir de işe elinden kurtulan olmammış...
...ziya doğanın bu ayuncu için tüm imkanların zorlayarak aldık çok faydası olacak dediği bildiriliyor....
....2.50 cm buyunda 1.50 cm eninde yarma gibi bişey işte .....
....şimdilik edinilen bilgiler bu yönde .......deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
....mehmetlerden birini fatih yapar.......
Yorum
-
iyide bu takımda hasanda oynamamalı zatenİlk olarak ThE_PuNiShEr_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadnanı begenmeyen arkadaşlara şöle diyeyim hasan oynadıgı bu takımda o 10 kere oynar..ben onu ön libero oynarken babam ve benim dikkatimizi çekmişti açıkçası ben begenmiştim onu karşıyaka maçında...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum