Bugun Gazetede Okudum (Gerci Dogruluk Payı Ne Kadarsa!!) Ali Bilginle Anlaşılmış, Yasir Elmacı, Arzantinden ise Osvaldo ve Lavezzi yi Alcakmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ziya Hoca Serhat'ı istiyor
Başkanla zirve yapan Ziya Doğan, 4 transfer istedi. İşte Ziya Hoca'nın aklındaki isimler..
Fenerbahçe maçının ardından Başkan Nuri Albayrak'la bir araya gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, ilk 11'de oynayabilecek dört transfer yapılmasını istedi. Doğan'ın, Çaykur Rizespor'un orta sahasında görev yapan Serhat Akyüz istediği öğrenildi. Devre arasında da alınması gündeme gelen, aslen Trabzonlu olan futbolcu için yönetimin girişimlere başlayacağı bildirildi. Ziya hocanın ayrıca iki kanada da birer takviye istediği ifade edildi.
Milliyet2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
stepanov gidecekse defansa transfer yapmaktansa, Hüseyin'i defansa çekip, top kullanabilen bir ön libero almak daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca Mehmet Çakır ve Wederson adı geçiyor. Wederson'un savunmada zaafları var, Mehmet'in de son vuruşlarda. Ama artıları da az değil. Herşeyden önce hakkımızda hayırlı bir transfer sezonu olur inşallah..BORDO MAVİ
Yorum
-
Serhat ortasaha oyuncusu stopere stephanov yerine Emre Güngör alınmalı bence Yasinde olabilir tabi.İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerhat Akyüz kötü futbolcu değil ancak eğer Milan satılacak da onun yerine alınıyorsa Rize'den Serhat'ı değil Yasin'i almak daha doğru olur. Daha genç, gelişmeye açık bir oyuncu.
Yorum
-
Her sene denir ama Allah aşkına bu sene gerçekten transferler kampa katılsın ya. Kim gelirse gelsin kampa katılsın. Sonra çuvallayınca bahane transferler yetişmedi oluyor. Lige ve Avrupa kupalarına(gidersek!!) tam kadro başlayalım bir sene...Bu kadro kalsın eğer ağustos 31de transfer yapacaksak en süperi de alınacaksa vaktinde alınsın...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
olur mu hiç ya, ağustos'a kadar fiyatların düşmesini bekleriz, sonra 2 katına alırız biz..İlk olarak aliihsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene denir ama Allah aşkına bu sene gerçekten transferler kampa katılsın ya. Kim gelirse gelsin kampa katılsın. Sonra çuvallayınca bahane transferler yetişmedi oluyor. Lige ve Avrupa kupalarına(gidersek!!) tam kadro başlayalım bir sene...Bu kadro kalsın eğer ağustos 31de transfer yapacaksak en süperi de alınacaksa vaktinde alınsın...BORDO MAVİ
Yorum
-
Mantaliteye uymuyor kardeşim....Madem satma duruma var chelsea bilmem kaç milyon euro verirken neden satılmadı.. tabi bu transfer işide doğruysa tabi..o zaman seyirciden mi korktular ve şu an neden korkmuyorlar..ilk önce kızağa çekip unutturup ondan sonra mı satacaklar..İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestepanov bu adam satılırmı bular hepden kafayı sıyırdıBeklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...
Yorum
-
Arkadaşlar bazı gerçekler var ki onları gözden kaçırmamalıyız ....
1)Her ne kadar SAYIN BAŞKAN ziya dogan ile devam edecegiz diyorsa da futbolun içinde olan (menejer ,antrenör,teknikdirektör yönetici) kişiler SAYIN BAŞKANIN ziya dogan ile devam etmeyecegini söylüyorlar ve bu konuda 1 kişi dahi aksi görüş beyan etmiyor ... bu haber ASLA Trabzon kaynaklı yönetici veya gazeteci haberi değildir ... işin daha da ilginç olan tarafı hemen hepsi ERSUN YANAL diyor ...ki hepinizin bildiği gibi ERSUN YANAL aslında 2. başkanın adayı ve istediği teknikdirektördü ...bu kadar futbol camiasının içinde olan kişiler kesin konuşuyorsa düşünmek lazım ...en büyük tezleri de haşim sayitoglunun hiç bir şekilde ziya dogan ile çalışmak istemeyecek olması ...buradan bakılırsa aslında dogruluk payı oldukça yüksek ...yaklaşık 1 ay önce aykut kocaman ile yapılan görüşme de bunu dogruluyor .....
2)Eger yukarıdaki haberler gerçek ise ki sanıyorum gerçek çünkü sıradan kişiler değildi (kamuoyunun tanıdıgı 2 hoca ile adı duyulan bir menejer vardı ) o zaman bu transfer haberleri benim de baştan tahmin ettiğim gibi şişirme piyasa yapma haberi ....bir menejerin bir cümlesi çok ilginç geldi ..dedi ki sivasa dikkat edin her sene ya fb ye ya bjk ye ya gs ye ya TRABZONSPOR a futbolcu satar gazete üstünden ama hiç kimseyi satmaz ....bu arada mehmet yıldız Trabzona gelmek istiyormuş orada oynarım diye düşünüyormuş ...keza hayrettin de dogru ise sözleşmesi bitiyormuş ...o da gelmek istiyormuş ...bir tek Trabzon Martinez ile ilgilenmiş ...sonucun ne olacagı belli değil ..Eger hoca değişecekse kim kimi nasıl transfer edecek ....bir örnek ...ERSUN YANAL yabancı kaleci istemez bunu çok iyi biliyorum o hakkını kalede kullanmak istemiyor o zaman martinez olsa dahi olmaz ...
size bir tiyo verebilirim ya da yüksek olasılık demek daha dogru olur .. eger oftaş dan gökhan trabzona gelirse ersun yanal olayı olmuş demektir ..dikkat ediniz ersunun gs ile adı geçtiği andan itibaren gökhanın da gs ile adı geçmeye başladı ama bu şahsen benim bildiğim çok ii bildiğim bir gerçek .. ersun gelmese dahi keşke o gökhanı alsak cavcav bizden iyi adam bulamaz nasıl olsa ...
bunları paylaşmak istedim belki transfer haberleri moral verebilir ama gerçek payı pek yok en azından bugün için ..wederson ve mehmet çakıra teklif dahi yok ...
bu arada ziya ya danimarka ya da isveç den bir stoper istemiş adını vs bilmiyorum ama ne kadar dikkate alınır bilmiyorum ....
bir de şu kesin .... ziya efendi kesinlikle stephanovu satmak istiyor bunu bazı özel mesajlaştıgım arkadaşlara kaç ay önceden dedim onlar biliyor ...yahu adam sırp milli takımın stoperine futbolcu degil diyor her zaman .)))
Kesin olan bir şey şudur.....bu yönetim çok adam alacak bence temiz 7 8 futbolcu kesin .. bismillah adnan la başladılar gerçi bakarsınız olmaz diyecegim ama o uşak geçen seneden beri kulubun kapısında bekliyor zaten ..kaynak nerede derseniz istasyondan aşagı yukarı 10 milyon euro ...hüseyin ve staphanovu da satsa aşagı yukarı bir 10 milyon da oradan etti size yaklaşık 20 milyon ... takas da epey topçu kullanacaklar ....
bu sene şöyle bir masal olmaz ..işte efendim yabancı kontenjanımız dolu ..bu sene bu masal pek olmaz .. zaten jeff ve dkoaj bedava ya da bedevaya yakın gidecekler .. şimek de belli değil ne olacagı ...musampa ve jun dan ise bize koca bir geçmiş olsun ....
Yorum
-
kardeşim bunun kılıfını yapmışlar dikiş haşimle albayrak yakında gökdeniz için yattara için de bir kılıf dikerle nasıl fatihde olduysa biz gene ses çıkaramıycaz beni üzen bu aralıga kadar trabzon borç batagına saplanacak ama albayrağın cebi dolacak sonra gene bizi ikinci ligden gelen velihatlara bırakacaklar bu yıl hiç bişi olmuycak gene alacakalrı adamlar ikinci ligden olucak hep gene hiç öyle böyle bişi beklemeyelimİlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMantaliteye uymuyor kardeşim....Madem satma duruma var chelsea bilmem kaç milyon euro verirken neden satılmadı.. tabi bu transfer işide doğruysa tabi..o zaman seyirciden mi korktular ve şu an neden korkmuyorlar..ilk önce kızağa çekip unutturup ondan sonra mı satacaklar..işkenaz
Yorum
-
Pogrebnyak ???
ZENITTE bir adam var Pogrebnyak, her hafta gol atiyor, bu adami alsak ya. Fatihi de kesti galiba:-(Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

bakalım daha kimleri yazcaklar
Yorum