Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bak o olabilir ...... Fenamı Türk Futbolu Gürcü Bi Önlibero Kazanır
    Seneye kalırsa ziya on libero ekolünü bu takıma uygulayacakmış

Yorum

• ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......
      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• arkadaşım bunu her yere yazmanın anlamı yok bence...

Yorum

• neden, bu çakalın takımımzda ne işivar sen yazdığımın anlamını kavrayamadın heralde adamın üzerinde bjk forması var diyorum birader ve bu adam bizim takımımızda oynuyor..
          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK DÜN BİLİN BAKALIM HANGİ İĞRENÇLİĞİ GÖRDÜM BJK STADYUMU ŞEREF TRİBÜNÜ ÖNÜNDE bizim süper yeteneğiz bay FERHAT ÜZERİNE BJK FORMASINI GİYMİŞ ÜZERİNEDE BELLİ OLMASIN DİYE İNCE BİR MONT GİYMİŞ,deli danalar gibi royana ,bir bu yana koşturup stada girmeye çalışıyorve bunu sadece ben değil sadın oradaki yüzlerce poliste gördü ve tepkileri şuydu 'lan bu tarabzondaki çocuk değil mi?Yuh ya şu hale bak'Sinirden dün uyuyamadım.Sanırım takımımızın şu andaki durumunun özeti bu heralde....Sayın yöneticilerimizin bu durumdan haberi var mı yokmu bilmiyorum .Ama varsa ve bu adama buna rağmen takımda tutuyolarsa onlaradan iğreniyorum......

Yorum

neden, bu çakalın takımımzda ne işivar sen yazdığımın anlamını kavrayamadın heralde adamın üzerinde bjk forması var diyorum birader ve bu adam bizim takımımızda oynuyor..
              Bu adam profesyonel. Öncelikle bunu bileceğiz. Bizim sevdiğimiz gibi sevmiyor o takımı. Neden sevmiyorsun diyemeyiz. Yanlışını saha içerisinde görürsen tepki gösterebilirsin. Diğer türlüsü doğru değil. Tabi şu da var. Bizim ülkemizde profesyonellik ne boyutta. Hazmedilebilir boyutta olmadığı açık. İnsanlar duygularıyla hareket edebiliyorlar.Ben ferhat hakkında olumsuz düşünmek istemiyorum. Bu takım için iyi ya da kötü ter döküyor...

Yorum

• Ben size daha hiçbir şey söylemiyorum siz ruhen bitmişsiniz ve bunu sineye çekip kabulleniyorsunuz. Bu adam profosyonel bir futbolcu ve yaptığına bakın. Tamam ben niye uğraşıyorum ki, bizim taraftarımız büyüklüğünü kaybetmiş sıradanlaşmışız artık oda güzel. Peki bu adam ,ismini anmak istemiyorum bjk de onarken tarbzon forması giyip trabzonana gelseydi ne olurdu biliyormusun onun için o kulüpte pazar diye bir gün olamazdı.BEN GÖREVİMİ YAPTIM VE TAKIMINI HALEN BÜYÜK GÖREN VE SIRADANLAŞMASINA ASLA İZİN VERMEYECEK OLAN BÜTÜN TARBZONLULARLA GÖRDÜKLERİMİ PAYLAŞTIM.................
                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim

Yorum

• bu konuyu transfer dosyasında değil de fb-ts veya son dk da paylaşşan daha ii olurdu
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Ben size daha hiçbir şey söylemiyorum siz ruhen bitmişsiniz ve bunu sineye çekip kabulleniyorsunuz. Bu adam profosyonel bir futbolcu ve yaptığına bakın. Tamam ben niye uğraşıyorum ki, bizim taraftarımız büyüklüğünü kaybetmiş sıradanlaşmışız artık oda güzel. Peki bu adam ,ismini anmak istemiyorum bjk de onarken tarbzon forması giyip trabzonana gelseydi ne olurdu biliyormusun onun için o kulüpte pazar diye bir gün olamazdı.BEN GÖREVİMİ YAPTIM VE TAKIMINI HALEN BÜYÜK GÖREN VE SIRADANLAŞMASINA ASLA İZİN VERMEYECEK OLAN BÜTÜN TARBZONLULARLA GÖRDÜKLERİMİ PAYLAŞTIM.................
                    Bu adam bjk yi 3-2 yendiğimiz maçta çok güzel futbol oynadı beni o ilgilendirir...

Yorum

• ya ferhattan bize ne takımda iiyi oynarsa oynar kötü oynarsa gider.. ferhat futbolcu diye takım tutmayacakmı ??? maç izlemeyecekmi.. bizi ferhatın özel hayatı ilgilendirmez ona bakarsak tüm yabancılar oyle.. takımda başka takım tutan oyuncu istemiyoruz diyenlere bir sözüm var trabzon zaten kendi paf takımından cıkan evlatlarıyla sampiyon olacak o zamanda demeyin hasan gitsin hüseyin gitsin.. ufukhan gitsin diye..
                      En son yns61 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 13:20.
                      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• Seydou Keita dün ligdeki 12. golünü attı nasıl bir ön libero yarabbi bu
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seydou Keita dün ligdeki 12. golünü attı nasıl bir ön libero yarabbi bu
                          Bizim alamayacağımız türden bir ön libero...

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya ferhattan bize ne takımda iiyi oynarsa oynar kötü oynarsa gider.. ferhat futbolcu diye takım tutmayacakmı ??? maç izlemeyecekmi.. bizi ferhatın özel hayatı ilgilendirmez ona bakarsak tüm yabancılar oyle.. takımda başka takım tutan oyuncu istemiyoruz diyenlere bir sözüm var trabzon zaten kendi paf takımından cıkan evlatlarıyla sampiyon olacak o zamanda demeyin hasan gitsin hüseyin gitsin.. ufukhan gitsin diye..
                            Aynen Renkdasim süpersin katiliyorum.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Beşiktaş'lı olsun olmasın. Hiç önemli değil. Kendisi şu an ekmek yediği bir kulübün forması giymekte ve bu kulüp TRABZONSPOR. Böyle bir durumda iken; bjk formasını giyecek kadar fanatik biri olduğu anlaşılıyor. Tabii ortada kesin bir şey yok ama hoş bir durum değil.
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Arouca yı heyecan sardı

ZAGO nun önerisiyle Beşiktaş ın transfer listesinde üst basamaklara oturan Fluminenseli Arouca dan haber var. Brezilya Ligi nin başlamasına üç hafta kala basına açıklamalar yapan genç oyuncu, "Lig başlıyor ama ben olmayabilirim. Cazip teklifler alıyorum" dedi. Arouca, Bahia ile oynanan ve 1-1 biten hazırlık maçı sonrası, "Beni motive eden farklı duygular içindeyim. Takip edilmek hoş bir his" yorumunu yaptı.

Kanca Amca mı aradı acaba ne dersiniz bence Aroucayı alalım.

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 06.05.2007, 13:30.
                                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X