Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avrupadan gelenler teknik heyetin ismine geliyorlar değil mi ziya doğan için gelecek birini ben tanımıyorum
    işkenaz

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fazla yabancida iyi olmaz...ayman yabanci , wederson yabanci , petkovic yabanci , 6 kontenjan hakki...etti 9 yabanci...iki türk oyuncuyla mi sahaya cikacagiz...? varsayalim ki bunlari aldik
      petkovic eski Trabzonlu uyum sorunu olmaz
      En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 17:17.

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        avrupadan gelenler teknik heyetin ismine geliyorlar değil mi ziya doğan için gelecek birini ben tanımıyorum
        kinci ligden topçular varya veya bizimle maç oynayan takımın futbolcuları varya.
        ziya acaba kaka yı, ronaldo yu tanıyomu. zaten geldiğinde marce yi tanımadığı için bayağı bocaladı.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ersun Yanal gelirse ki gelecek bence takımda ki bir çok oyuncuya yol verecek ferhat, keçeli,ömer rıza,celalettin gider ve yerine gurbetçi oyuncular gelir bi tane 10 numara ,bi tane saglam önlibero ve bi tanede forvet aldımı bence takım sampiyonluga oynar dün telegolde brezilya ve almanyada maçlar izledigini söyledi acaba kim için izledi dersiniz
          En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 17:19.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence Imkansiz bir Transfer.
            Tuncay Türkiyede Ezikbahceden baska bir Takimda oynamaz bence
            Siz bile inanmıyorsunuz yönetim nasıl inansın da yapsın...

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ......................................Martinez....................................................
              ...................................................................................................
              Gökhan....................Milan..................Risp..........................Wederson...
              ...................................................................................................
              .......................................Hüseyin....................................................
              ....................................................................................................
              Yattara...........................Carlos Alberto.................................Gökdeniz
              ....................................................................................................
              .......................Umut.........................Feindouno................................

gökhana gerek yok boş yere yazmışsın ama geri kalan bütün futbolculara eyvallah güzel kadro..bide şu yabancı kontejyanını göz önünde bulundurursan daha süper olacak
              En son Koray tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 17:46.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dün telegolde brezilya ve almanyada maçlar izledigini söyledi acaba kim için izledi dersiniz
                inşallah bizim içindir biran önce anlaşsakta başka takıma gitmese...

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ersun Yanal gelirse ki gelecek bence takımda ki bir çok oyuncuya yol verecek ferhat, keçeli,ömer rıza,celalettin gider ve yerine gurbetçi oyuncular gelir bi tane 10 numara ,bi tane saglam önlibero ve bi tanede forvet aldımı bence takım sampiyonluga oynar dün telegolde brezilya ve almanyada maçlar izledigini söyledi acaba kim için izledi dersiniz
                  tabi ki bizim icin gelecek sezon tabzonspor'un basında ersun yanal olacakkkk
                  Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ersun yanal meselesi ciddi mi?

Yorum

• Ne Ersun Yanal'i ya, bunlar kendileri gidene kadar ziyaaaaaaaaaaaaaaa'dan vazgecmeyecekler, bunu herkes böyle bilsin

Yorum

• petkoviç kalecimi be az yakmadı bizi o zamanki defasn süperdi ondan bir sezonda 35-40 gol yiyoduk petkoviç önemli kurtarışları hiç bir zaman olmadı TOLGA seyhan bizden oynarken dünyanın en ii defans oyuncusu gelse o kadar ii oynayamazdı o kadar iidi her topa müdahele ediyordu ve erdinçle de çok ii ikililerdi hatta erdinç de bir ara milli takıma bile yükseldi o zamanın defansı çok ii olduğundan öyleydi ancak ziya doğan o zaman liberolu sistemi yapmıyordu ve başarılı oluyorduk neyse petkoviçten cacık olmaz bu hafta yediği gol yine evlere şenlik bjk ye 3 puanı hediye etti
                        alınacaksa martinez alınsın alınmıosa hasagiç ama hasagiç çok dönek bir kaleci olmazsa tolgayla devam ederiz jefferson kiralanabilir
                        sağ bek e adnan ın alınması ii oldu adnan gerçekten ii oyuncu ordaki açığı kapatacaktır yani m.topuzu alamıyacağımız gün gibi aşikarken fena transfer sayılmaz hemde bonservissiz
                        orta ikili bozulmadan stepanov(cağdaş)-risp(erdinç) la devam edilmeli ancak stepanov un 12 milyon dolara chelsea ye gideceği yazılıp çiziliyor
                        defansın soluna ise dönecek olan m.ocakla beraber celalledin ile yürür olmayacak diosak maliyetli olan weserson olabilir ancak m.ocak bence çok parlak geleceği var
                        orta sahaya alınacak gerçek bir oyuncu gerekiyor m.keçeli ve musampanın gitmesine kesin gözüyle bakıyorum ferhatın genç olması nedeniyle takımda kalmasında yarar var hasan da bizden olabilir ama m.keçeliye tahammul edemiyorum bu bölgeye alınacak oyuncu gerçek bir yıldız olmalı sezon başında iyiki ricardinhoyu almamışız diye şimdi dua ediyorum bu adam bizde hiç bir şey yapamzdı gerçek söylüyorum alex in yarısı olamaz bakmayın onu milli takımda kesmesine alexin bacağı olamaz RİQUELME süper olur ama getiremeyiz gibi duruyor eğer marcelinhoyu kullanabileseydik tam aradığımız adamdı ama olmadı bence mossora diye bir çocukun adı geçiyordu 25 yaşında genç bir oyuncu international de oynuyor SİNAN ENGİN bu oyuncuyu bjk ye önerdi ama kontejan yoktu o zaman çok çok ii bir oyuncu lazaroni dönemindede gündemdeydi olabilir
                        bizim transferde yapabileceğimiz en büyük hata ANADOLU klüplerinde çok başarılı ancak tekniği olmayan oyuncuları alığ hayal kırıklığına kapılmamız olabilir bu yüzden böyle transferlerde çok dikkat etmeliyiz
                        orta sahanın solundaki boşluk ALİ BİLGİN le doldurulabilir.Hem trabzonlu
                        i.akını unutun bence çok çok zor bir transfer zaten artist
                        forvete yine trabzonlu mehmet çakır çok iyi olur transferde kapanabilir
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          petkoviç kalecimi be az yakmadı bizi o zamanki defasn süperdi ondan bir sezonda 35-40 gol yiyoduk petkoviç önemli kurtarışları hiç bir zaman olmadı TOLGA seyhan bizden oynarken dünyanın en ii defans oyuncusu gelse o kadar ii oynayamazdı o kadar iidi her topa müdahele ediyordu ve erdinçle de çok ii ikililerdi hatta erdinç de bir ara milli takıma bile yükseldi o zamanın defansı çok ii olduğundan öyleydi ancak ziya doğan o zaman liberolu sistemi yapmıyordu ve başarılı oluyorduk neyse petkoviçten cacık olmaz bu hafta yediği gol yine evlere şenlik bjk ye 3 puanı hediye etti
                          alınacaksa martinez alınsın alınmıosa hasagiç ama hasagiç çok dönek bir kaleci olmazsa tolgayla devam ederiz jefferson kiralanabilir
                          sağ bek e adnan ın alınması ii oldu adnan gerçekten ii oyuncu ordaki açığı kapatacaktır yani m.topuzu alamıyacağımız gün gibi aşikarken fena transfer sayılmaz hemde bonservissiz
                          orta ikili bozulmadan stepanov(cağdaş)-risp(erdinç) la devam edilmeli ancak stepanov un 12 milyon dolara chelsea ye gideceği yazılıp çiziliyor
                          defansın soluna ise dönecek olan m.ocakla beraber celalledin ile yürür olmayacak diosak maliyetli olan weserson olabilir ancak m.ocak bence çok parlak geleceği var
                          orta sahaya alınacak gerçek bir oyuncu gerekiyor m.keçeli ve musampanın gitmesine kesin gözüyle bakıyorum ferhatın genç olması nedeniyle takımda kalmasında yarar var hasan da bizden olabilir ama m.keçeliye tahammul edemiyorum bu bölgeye alınacak oyuncu gerçek bir yıldız olmalı sezon başında iyiki ricardinhoyu almamışız diye şimdi dua ediyorum bu adam bizde hiç bir şey yapamzdı gerçek söylüyorum alex in yarısı olamaz bakmayın onu milli takımda kesmesine alexin bacağı olamaz RİQUELME süper olur ama getiremeyiz gibi duruyor eğer marcelinhoyu kullanabileseydik tam aradığımız adamdı ama olmadı bence mossora diye bir çocukun adı geçiyordu 25 yaşında genç bir oyuncu international de oynuyor SİNAN ENGİN bu oyuncuyu bjk ye önerdi ama kontejan yoktu o zaman çok çok ii bir oyuncu lazaroni dönemindede gündemdeydi olabilir
                          bizim transferde yapabileceğimiz en büyük hata ANADOLU klüplerinde çok başarılı ancak tekniği olmayan oyuncuları alığ hayal kırıklığına kapılmamız olabilir bu yüzden böyle transferlerde çok dikkat etmeliyiz
                          orta sahanın solundaki boşluk ALİ BİLGİN le doldurulabilir.Hem trabzonlu
                          i.akını unutun bence çok çok zor bir transfer zaten artist
                          forvete yine trabzonlu mehmet çakır çok iyi olur transferde kapanabilir
                          sen ileride TD olabilirsin bunlar ziya doga na ders olsunnnnn hadi cokum valha helal olsun 3 transferle trabzonspor'u sampiyon yaptınnn
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gökhana gerek yok boş yere yazmışsın ama geri kalan bütün futbolculara eyvallah güzel kadro..bide şu yabancı kontejyanını göz önünde bulundurursan daha süper olacak
                            Wederson Türk statüsünde oynuyor.

Ersun Yanal isminde de kararsızım valla. Eğer Türk gelecekse gelebilecek en iyi adam ama yabancı ve ünlü bir adam gelirse daha iyi olur gibi geliyor bana. En azından 3 maç kaybedince stadtan istifa sesleri yükselmez...
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Wederson Türk statüsünde oynuyor.

Ersun Yanal isminde de kararsızım valla. Eğer Türk gelecekse gelebilecek en iyi adam ama yabancı ve ünlü bir adam gelirse daha iyi olur gibi geliyor bana. En azından 3 maç kaybedince stadtan istifa sesleri yükselmez...
                              Boşverin yabancıyı yeni lazaronileri getirir bu iş bilmek takımı

Yorum

• Arkadaşlar kusura bakmayın ama hayret birşeysiniz yahu daha kongre olacak mı olmayacak mı belli değil ... divan ertelenmiş takım karman çorman .. yönetimden kimin istifa edip etmeyecegi belli değil ... yönetim kalacaksa transferi kim yapacak belli değil ... bir çok soru var siz şimdiden adam alıp satmaya başladınız ))) şu aralar en çok zaten aklına esen trabzonspor adına futbolcu transfer ediyor görüştüm diyor vs vs vs ... ortada adam olmayınca malesef böyle oluyor ... bence önce biraz bekleyin bakalım yönetim kongre nasıl olacak ? kim gidecek kim kalacak ..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X