Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    doğrudur.nerede iyi oynayacağını bir siz biliyorsunuz.birde marce.
    biz yada ziya ne bilecek.
    motive olamaz tabi.olmaya niyeti yoktu.
    ya size mantıklı bir şey söylüyorum.bu adamın oynamaya niyeti yoktu.olsaydı belli ederdi.
    Nerde biliyorsunuz motive olmaya niyeti olmadığını?Beynini mi okudunuz?Kalbini mi açıp baktınız?

Adam devre arası kampının en başarılı ismi olarak gösteriliyordu...Sonra Wolfsburg'a gitti...

İlk olarak yomrali73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öyle ya. Wolfsburgda çatur çutur oynayan bir adam.almanyada yılın futbolcusu seçilen bir adam ne hikmetse Trabzon sporda solda oynayamadı.
    neredeyse bütün maçlarını seyrettim.tek bir adam geçtiğini görmedim.üstelik bu maçlarda kendi yerinde oynadığı halde.
    adam olan adam.oynamaya niyeti olan değil solda kalede bile oynardı.geçin bu ayakları.
    Biz de onu diyoruz ya,ne hikmetse...

Neyse polemiğe girmeyeceğim,size Z.D. ile mutlu günler diliyorum...

Ayak mayak yaptığımız yok,adam-akıllı kelimeler kullanın!!!

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben hıc demedım yazılarımada bakabılrısın ben hep sametın mırasına kondu demıstım bıde gol atmamız ıcın pozısyona gerek olmadını soylemıstım cunku fatıh tekke abımız yarım posızyonda bıle gol aatabılıyodu o ılk geldıgınde
      evet demeyenler 2 oldu. varmı başka.
      N e K ö T ü !

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz de onu diyoruz ya,ne hikmetse...

Neyse polemiğe girmeyeceğim,size Z.D. ile mutlu günler diliyorum...

Ayak mayak yaptığımız yok,adam-akıllı kelimeler kullanın!!!
        ya genç kardeşler.
        adeta el bombası gibisiniz.sizin dediğiniz her şey doğru.dediğim dedik.
        geçin bu ayakları: herzaman kullanılan bir kelimedir.neden bukadar alınıp hemen esip gürlüyorsunuz.
        polemiğe girmeyeceğim diyorsun.ne polemiğinden bahsediyorsun.insanların doğru bildiğini savunması yanlışmı.
        N e K ö T ü !

Yorum

evet demeyenler 2 oldu. varmı başka.
          bak yomralı abim bende yomralıyım inanki hic demedim dememde ben bu hayatta ıkı tane adam gıbı adam gordum bırı MUSTAFA KEMAL ATATURKTU bırıde babam ne onların dısında ben bıle adam gıbı adam olamadım tanıdıklarımda olmadı
          !

Yorum

• Ben varım. Adam gibi adamlığını tartışmıyoruz burda. Asıl Ziya Doğan'ı savunan ve bunu anlayabilenlerin sayısı herhalde bir elin parmaklarını geçmez!
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Fode Mansare

Geçen sene çok poulerdi. Bu sene kimseden çıt yok. Ben gündeme getireyim Bu hafta şahsi becerisiyle güzel bir gol attı
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

ya genç kardeşler.
                geçin bu ayakları: herzaman kullanılan bir kelimedir.neden bukadar alınıp hemen esip gürlüyorsunuz.
                polemiğe girmeyeceğim diyorsun.ne polemiğinden bahsediyorsun.insanların doğru bildiğini savunması yanlışmı.
                Abi sende taraftarın en hassas noktası olan Ziya dan girince.. Patlıyor bombalar...
                Gel inat etme başka bi hocada arıyalım istikrarı.. Ama malatyayı küme düşüren, gençlerbirliğini düşürecekken kovulan ve bizede bu sene korkulu anlar yaşatan bu futbol özürlüde değil.. Başkasında arıyalım istikrarı...
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben varım. Adam gibi adamlığını tartışmıyoruz burda. Asıl Ziya Doğan'ı savunan ve bunu anlayabilenlerin sayısı herhalde bir elin parmaklarını geçmez!
                  bak abı benden buyuksun saygı duyuyorum ve ben senın adamlıgına laf etmedım cunku ben senı tanımam ok be sadece adam gıbı adam dedıklerım bunlar dedım kımse adam degılsın demedım ama zıyayda adma gıbı adam demedım dıyorum bu benım kendı gorusum
                  !

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben varım. Adam gibi adamlığını tartışmıyoruz burda. Asıl Ziya Doğan'ı savunan ve bunu anlayabilenlerin sayısı herhalde bir elin parmaklarını geçmez!
                    bir elin parmakları 81 se sen haklısın.
                    artı şu anda savunanları saymıyoruz.
                    N e K ö T ü !

Yorum

ya genç kardeşler.
                      1-Ben bu tür kelimeleri kullanmayı sevmeyen birisiyim,bana karşı da kullanılmasını istemiyorum...Herkesin konuşma şekli farklıdır.Öyle insanlar var ki,birbirlerine "Naber lan,....." diye hitap ediyor.

2-Ne kadar tartışsak da sizin doğrularınız başka,benimkiler başka...Ben sizin doğru bildikleriniz savunmanıza bir şey demedim.Karşılıklı olarak tartışmak istemediğimi söyledim.

3-Forumda yaş kısmı zorunlu olsun diye bir istek vardı geçende.Olmasın!!!

Neyse..Konu neydi?Transfer...

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bak yomralı abim bende yomralıyım inanki hic demedim dememde ben bu hayatta ıkı tane adam gıbı adam gordum bırı MUSTAFA KEMAL ATATURKTU bırıde babam ne onların dısında ben bıle adam gıbı adam olamadım tanıdıklarımda olmadı
                        tamam kardeş.demedim diyenlere inanıyorum zaten.
                        4 kişi oldunuz.

ha bu arada Mustafa kemali nasıl ve na zaman gördün
                        N e K ö T ü !

Yorum

• ha bu arada Mustafa kemali nasıl ve na zaman gördün[/QUOTE]

orda bı hata yaptım tanıdıgım demek ıstıyorum tanımam ıcın gormem lazım deıl yaptı ıcratları gordum bu yeter hem ben anladım sen ıstıkrar ıstıyosun bende dıyorum tamam ıstıkrar sart ama elın bjklısına sabred meyelım bak yazıyom buraya takımın basında kalır ıyıye gıderız kafaya oynarız bjk talıb olur kacar gıder hemen bu adam buna deıl baska bı adama ıstıkrar mesela unal karaman
                          !

Yorum

• scarface6161

Kardeşim ne dediğini anlayamadım. Benim sana bir lafım olmadı. Ben diyorum ki ben "Adam gibi adam" sloganını Ziya Doğan için kullanmadım. Bu demek değildir ki Ziya Doğan'a adam değil diyorum. Elbette adamdır ama beni teknik direktörlüğü ilgilendiriyor

Yomrali73

Dostum yazdığımı tekrar oku. Ziya Doğan'ı savunanların ender iddialarından biri istikrar, diğeri "Siz değil miydiniz Ziya Doğan adam gibi adam diye ne değişti?" laflarınız
                            Ben de dedim ki Ziya Doğan'ı eleştiriyorsak adam gibi adamlığını eleştirmiyoruz, bunu size anlatamadık, teknik direktörlüğünü eleştiriyoruz. Bunu anlatabildiklerimiz senin tabirinle "Bir elin parmaklarını" geçmez.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1-Ben bu tür kelimeleri kullanmayı sevmeyen birisiyim,bana karşı da kullanılmasını istemiyorum...Herkesin konuşma şekli farklıdır.Öyle insanlar var ki,birbirlerine "Naber lan,....." diye hitap ediyor.

2-Ne kadar tartışsak da sizin doğrularınız başka,benimkiler başka...Ben sizin doğru bildikleriniz savunmanıza bir şey demedim.Karşılıklı olarak tartışmak istemediğimi söyledim.

3-Forumda yaş kısmı zorunlu olsun diye bir istek vardı geçende.Olmasın!!!

Neyse..Konu neydi?Transfer...
                              iyide burada kimsenin seceresi yazmıyor.neyden hoşlanıp hoşlanmadığını nereden bilecez dimi.
                              ben ziya doğan doğru kişi dir demiyorum.istikrar diyorum.şu anda ziya var onunla diyorum.yarın x kişi olur onunlada derim.geçmişte vahid içinde dedim.
                              yaş kısmı konusunda bir bilgim yok. ben sadece kendimde bir zamanlar genç olduğum için sizi anlayabiliyorum.
                              N e K ö T ü !

Yorum

tamam kardeş.demedim diyenlere inanıyorum zaten.
                                4 kişi oldunuz.

ha bu arada Mustafa kemali nasıl ve na zaman gördün
                                Atatürk; Beni anlamak için beni görmenize gerek yok demiş..
                                Bıraktığı eserlerden anlaşılıyor zaten ADAM GİBİ ADAM OLDUĞU...

BU arada umutun yanına iyi bir forvete ihtiyacımız var.. ALınacaksa iyibir kaleci alınsın.. Kendini ispatlamış.. Yoksa Tolga hemşerimle devam edelim.. Sağ bek öyle yada böyle yürüyor.. Ama sol bek S.O.S veriyor sene başından beri..
                                Birde CEyhundan şüphelerim var...
                                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X