Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efulim67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattaram 61 im Showum
    Mahv etmedim.
    Ziya Ziya dedik sen Ziyacısın biliyorum.
    Ama birazda insanda olur yahuu.
    BUnlarda ruh yok. Ruh yok yetenekde yok.
    Çağdaş hakkını vermiş olabilir ama Trabzonspor ayarında değil.
    Çok iyi topçu olsaydı bırakılmazdı. Bize de gelmezdi.
    Ömer Rıza yı hiç savunmayın. Topa vurur sonra kovalamaya başlar.
    Ha bi fino almışsın elindekini at koşsun getirsin Ha bu ! (Kabalığım için özür)
    Ayman (Ya biz Trabzonsporuz futbol takımıyız. Dan dun istemiyorum. Aradığım kibarlık ayakta !)
    NOT: Ziya Kalıyorsa Hepsi Kalsın (Ben bir 20 sene daha beklerim)
    Abim senin görüsündür birsey diyemem, ben olsam Ayman gibi degerli bir futbolcuyu asla göndermem cok sert oyuncudur ama genclerbirligindeki oynadigi futboluna bakarsak nasil bir futbolcu oldugunu iyi anlariz burda takim halinde kötü oldugumuz icin onunda bu son maclarda kötü oynamasi gayet dogaldir.

Cagdasi taki transfer edildiginden beri cok begeniyorum hirsli mücadeleci.

Ömer Riza hakkinda dediklerin dogru olabilir bende katiliyorum, biraz top tutmakta ve topun nasil kullanacagini tam olarak iyi cözemiyor teknik kapasitesini biraz daha düzeltirse daha iyi olacagina inaniyorum.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

LÜTFEN !
      Cevabını bildiğin soruları sorma!
      Ben bir eğitimciyim - çobanım ( Kızıyorum böyle sorulara ! )
      Yeni oluşacak kadro inanki bu oturanlardan daha iyi bir oyun sergileyeceklerdir. Yeter ki Çobanları işi bilsin.
      bana kalırsa tabiki aralarında gitmesi gerekenler var ona itiraz yok 2-3 kişi gönderir yerine alacağın ii bir teknik adamla 2-3 sezon sonra mutlu sona ulaşırsın ingiltere italya bnelki zor ama türkiye liginde şampiyon olmak çok kolay hemde çok
      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yapılıcak transferler herne olursa olsun erken yapılmalı yoksa elde var sıfır
        Evvet Kesinlikle
        3-4 yıldır aynısı oluyor, ders çıkarmıyoruz.
        E hadi daaa !!!!
        Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
        O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

• .....................tranfer oylemi.......

biz daha once bu basliklara sayfalarca zurawski yazdik.......ne oldu .....

uc kurus icin alinamadi zurawski.......yoneticilerin bu cingene mantigini birakmasi lazim.....

bu mantik bize 3 yil sampiyonluga mal olmustur ...nasilmi.....soyle...

son 5 yilda ...yani bjk nin 100. sampiyonlugundan sonra hangi buyuk takim adam gibi top oynadi hic biri ,,,,sampiyonluklari ortada.....

ama biz iki sene tas gibi top oynadik ve sampiyonlugu kilpayi kacirdik veye hakkimiz yende her neyse .....

demek istedigim.....eger aurelio ile uc kurus icin anlasmazlik yapilmasaydi ......bizi birakip gitmez di ...feneri 2 sene aurelio sampiyon yapmistir kim ne derse desin gizli kahraman odur....tuncay ve o baskasi yok o yakim da .....biz bulduk getirdik ama uc kurus icin adam en buyuk rakibimize gitti ve iki yil sampiyon yapti takimi....

ve ...zurawski......o yil alinsaydi ...gonullerin sampiyonu degil gercekten sampiyon olurduk ......sonra ne oldu ...daha fazla paraya jun alindi fosss cikti...

olan yine bize oldu......

onemli olan buraya yazilanlari aldira bilmek .....

hadi alsinlar bakiyim kerlon yada carlos albertoyu....... beceri ister transfer isi

........isin daha kotu tarafi ise seneye bu kadar kotu bi lig olmaz ....milletin gozu acildi ....bu sene sampiyon olamadiysak seneye daha zor....

bu kadronun 2 gomlek ustu ancak 2. alur seneye onun icin cok isabetli transferler yapilip tum kazmalar gonderilmeli......olrya ziya gider veya gitmez .....gelen hocaninda oynatacak kazma bulamamasi lazim......ziya cok sansliydi bu yonden cok kazma vardi o da hepsini oynatti ...........

evet tek transfer yurt disindan kerlon veya corlos alberto .....

yurt ici listesi herkesin fikri ayni hemen hemen

martinez wederson ali bilgin volkan ibrahim akin falan.....
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bana kalırsa tabiki aralarında gitmesi gerekenler var ona itiraz yok 2-3 kişi gönderir yerine alacağın ii bir teknik adamla 2-3 sezon sonra mutlu sona ulaşırsın ingiltere italya bnelki zor ama türkiye liginde şampiyon olmak çok kolay hemde çok
            Bak beni kandırmıyon değil mi ?

Yorum

Bak beni kandırmıyon değil mi ?
              nasıl yani
              [ille d' 7]

Yorum

• ya buraya isimler yazıosunuz benim içimde hep ümit oluo acaba bize gelebilirmi bu oyuncular hep hayal kırıklıı oluyo sonra

Yorum

Arkadaşlar Alalıl Alalım. Bizim Yedek Kulübemiz bu kadar geniş deel ki !
                  Öncelikle futbolculardan gönderilecekleri gönderelim;
                  1-M. Keçeli (Bedava)
                  2-Ferhat (Trabzon Altyapısında sürüsüyle çıkar bu kalitede topçu)
                  3-Hasan (Var olması TD için HAndikap topçu sanıp oynatıyorlar)
                  3-Ömer Rıza ( İt gibi koşmakla futbol oynanmaz)
                  4-Celaleddin (Ziya Doğan Mirasından mahrum etmeyeceğine dair garanti ile)
                  5-Ahmet Şahin (Yorum yok gitsin)
                  6-Çağdaş (BU kalabalıkta gereksiz. Her zaman bütün defans sakat olmaz)
                  7-Musa Büyük (Maçlara Beynini Kulübede bırakıp oynuyor)
                  8-Ersen MArtin (İnsanda az yetenek olur)
                  9-Ayman (Hayvanlarda bile az kibarlık vardır. O ne öyle !)
                  10-Ufukhan (A.Sebat-Araklı-Arsin bunlardan birine)
                  11-Musampa (TAmam Futbolu bırak. BU adam varken top oynanmaz)
                  ------------------------------------------------------
                  12- Ceyhun (Trabzona geldin geleli 1 maç oynadın. Sabıkan çok Bencilsin)
                  13-Risp (Bu kadroda ihtiyaç yok Ama kızacaksanız kalsın)
                  ------------------------------------------------------

yavaş abi ne yaptın yedekte lazım takıma
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Stichus'un yerinde gözü olan arkadaşlara hatırlatma :
                    En az onun kadar eğlenceli, kalemi, belagat ve fesahati en az onun kadar kuvvetli olmalısınız ki yazdıklarınız insanlarda "acaba mı" dan öteye bir etki bıraksın ve sizin haricinizdekiler bu başlığa girerken " acaba ondan YENİ bir haber var mı ?" diyerek heyecanla girsinler.

Şaka bir yana Stichus'un kalemi gerçekten kuvvetli idi. hakkaten nerede bu aralar yoksa yeni sezonu erken açıp transferlerin peşine mi düştü. İnşallah öyledir ben güveniyorum ona
                    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• ya bize bi forvet lazım. ümit karan süper olur aslında tabi alabilirsek. gerçi gündemimizde de yok ama düşünülebilir.

Yorum

• umutla iyi ikili olurlar bence. ümit karan ve umut.

Yorum

• İlk olarak units tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nasıl yani
                          2-3 takviye ile şampiyonluk !!!

Yorum

2-3 takviye ile şampiyonluk !!!
                            1 senede olmayacak zamanla 1-2 sene dedim yanlış kayışlama oldu sanrım
                            [ille d' 7]

Yorum

• Transfer Dosyamız
                              Alınacaklar:
                              1.Futbol şube sorumlusu=
                              Özellikleri;ayakla oynanan 11 kişinin sahada olduğu ve galibiyete 3 beraberliğe 1 yenilgiye puan verilmediğini bilen,daha önce mantalite diyen biri ile tanışmamış tercihan üniversite bitirmiş en azından TS'un mazisini bilebilecek yaşta olması.
                              2.Teknik direktör=
                              Futbolun basit bir oyun olduğunu bilen,kendi cahaletini mantalite gibi zeka gerektiren sosyolojik ve felsefi görüşlerle açıklamaya çalışmayan,en iyi hucüm savunmadır gibi ucubik görüşleri olmayan tercihan bizans eskisi olmamış,yabancı dil bilen ama türkçeyide konuşabilen bir TEKNİK adam.
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Mehmet Cakir cok iyi bir topcu. Bir suru macini izledim ve hepsinde basariliydi.

Bu arada Carlos Alberto'nun transferi gerceklesirse pro evolution icin surati simdiden hazir. :P

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X