Trabzonludur kendisi
Bu da açıklaması:
Asla ihanet etmedim
Sezon sonunda Samsunspor´un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini söyleyen Adnan Güngör, "Ben, bu takıma asla ihanet etmedim. Yeri geldi çok zor şartlarda para almadan oynadım. Herkes bir yerlere giderken ben burada kaldım" dedi.Samsunspor´un başarılı futbolcusu Adnan Güngör, transfer spekülasyonlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dobra dobra konuşan ve her şeyi net bir şekilde tüm içtenliğiyle anlatan Adnan, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı ortaya atılan başka takımlara gidecek iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Tam 8 yıldır Samsunspor forması giydiğini ve yaşının 26 olduğuna dikkat çeken Adnan, "Hiçbir zaman ihanet etmedim. Elimden geldiğince faydalı olmaya çalıştım. Yeri geldi para almadan da oynadım. Lig sonunda da buradayım. Şu anda hiçbir şey düşünmüyorum. Geçen yıllarda herkes bir yerlere giderken ben burada kaldım. 3 yıldır ısrarlı teklifler var. Ama, ben bir yere gitmedim. Sezon sonunda başka transfer olursam bunu herkesin anlayışla karşılamasını istiyorum. Çünkü geleceğimi de düşünmek zorundayım" dedi

Yorum