Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonludur kendisi

Bu da açıklaması:
    Asla ihanet etmedim

Sezon sonunda Samsunspor´un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğini söyleyen Adnan Güngör, "Ben, bu takıma asla ihanet etmedim. Yeri geldi çok zor şartlarda para almadan oynadım. Herkes bir yerlere giderken ben burada kaldım" dedi.Samsunspor´un başarılı futbolcusu Adnan Güngör, transfer spekülasyonlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dobra dobra konuşan ve her şeyi net bir şekilde tüm içtenliğiyle anlatan Adnan, sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı ortaya atılan başka takımlara gidecek iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Tam 8 yıldır Samsunspor forması giydiğini ve yaşının 26 olduğuna dikkat çeken Adnan, "Hiçbir zaman ihanet etmedim. Elimden geldiğince faydalı olmaya çalıştım. Yeri geldi para almadan da oynadım. Lig sonunda da buradayım. Şu anda hiçbir şey düşünmüyorum. Geçen yıllarda herkes bir yerlere giderken ben burada kaldım. 3 yıldır ısrarlı teklifler var. Ama, ben bir yere gitmedim. Sezon sonunda başka transfer olursam bunu herkesin anlayışla karşılamasını istiyorum. Çünkü geleceğimi de düşünmek zorundayım" dedi
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ya bakın arkadaslar dediklerim tek tek gercekleşcek
      sizde gorursunuz

Yorum

• Alacağımız sağ bek Yattara' nın erkasında oynayacak, dafansif tarafının ofansif özelliklerinden daha iyi olması daha önemli bence. Aslında orta yapabilmek birinci lige oynayan bir kanat oyuncusu için tartışmasız bir özellik olmakla beraber bizim Ferhat ve Ufukhan orta dahi yapamadığı için alacağımız oyuncuda orta yapabilme özelliği de aramamız gerekiyor.

Yorum

• iyi bir oyuncuya benziyor...sag bek sorunumuzu cözer mi bilmem
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya bakın arkadaslar dediklerim tek tek gercekleşcek
            sizde gorursunuz
            kardes aldigimiz "yildiz" türkiyeden mi yurt disindan mi?
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              iyi bir oyuncuya benziyor...sag bek sorunumuzu cözer mi bilmem

yaw kim bu
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak edim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya bakın arkadaslar dediklerim tek tek gercekleşcek
                sizde gorursunuz
                2. Stichus vakası gibi görünüyor..Hayırlı olsun

Gelsin sorular,gitsin net olmayan cevaplar,avunsun forum ahalisi...

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yaw kim bu
                  adnan güngör

Yorum

• Transfer borsası açıldı ha.Eğer bu yönetim teneke ZD ile devam edecekse alacağı topçular için uzağa gitmesine gerek yok.Bu adamın eline kaliteli topçu vermenin ne kadar anlamsız olduğu ortada iken bencede en doğrusu 2.lig 3.lig hatta Trabzon amatör kümeden topçu alınmalı.Zira bu yönetim ve arkasında dursukları ZD'nin hedefi seneye ikinci lige inmek!!!!!!!!!
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2. Stichus vakası gibi görünüyor..Hayırlı olsun

Gelsin sorular,gitsin net olmayan cevaplar,avunsun forum ahalisi...

stichusların artması lazım ki abi forum neşelensin

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi o zaman...

Yönetim gelecek sene için sağlam bir kaleciyle anlaşmış...

Kaynak mı?Kaynak sağlam,merak etmeyin...Garantisi biziz abi

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tamam bende bundan sonra stichusluğa soyunuyorum o zman

trabzonspor yöneticisi aydın pişiren babamın malum partiden arkadaşı

bundan sonra haberleri ordan vercem

artık stichus benim

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İyi o zaman...

Yönetim gelecek sene için sağlam bir kaleciyle anlaşmış...

Kaynak mı?Kaynak sağlam,merak etmeyin...Garantisi biziz abi

neşelendirdin bizi Allah razı olsun artık beni kimse üzemez oldu mu

Yorum

• bu tür transfer başlıkları bana zurawskiyi hatırlatıyor günlerce umutsuzca bilgisayırın başında bekledik ne günlerdi
                              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu tür transfer başlıkları bana zurawskiyi hatırlatıyor günlerce umutsuzca bilgisayırın başında bekledik ne günlerdi
                                bende sezon basi carlos albertoyu almamiz icin burda nekadar yiprandim bir ben bilirim birde Allah bilir meger musampayi almisiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X