Yusuf yazıcı adam mıdır . (Adamın hasıdır hası) Sefa, Behlül bunlar daha başlangıç şu okayın çakma nesta kardeşi nerde acep hala bizde mi ondan da o ışığı bekliyoruz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim hayatım Trabzonspor'a para kazandırarak geçti...Nasıl kazandırdım diye sorarsan forma kombine vs gibi kulüp ürünleri satın alarak...Benim ve bir çoğumuzun kazandırdığı parayı yarattığı markayı batma noktasına getiren beceriksiz adamların kıçını kurtarmak için kimse kusura bakmasın "yardım" "bağış" adı altında enayilik yapamam...Bjk örneği vererek çözümün bağışla olamayacağını bir kez daha belirtiyorum bjknın borcu hala aynı rakamlarda...
Sen bağış yapmayan taraftarın Trabzonsporluluğunu sorguluyorsun uzaktan sevip eleştirme hakkının olmadığından bahsediyorsun...Trabzonspor'u uzaktan sevip "hesap vermeyen" işadamlarından bahsettiğin bir cümlene rastlamadım kusura bakma da...
Onu söylemedim bunu söylemedim diyerek müzakere yapılmaz...Sanırım her önüne gelene 180 derece tornistan yaparak tartışmadan sıyrılma gibi bir geleneğin var başkasına yedirirsin de bana olmaz..
Şunu da öğren...Kendi kendine tartışmayan muhasebe yapmayan fikir teatisinde bulunmayan biri sağlıklı bir beyine ve ruha sahip olamaz...
Siz benimle konuşurken, kendi kendinizin ürettiği şeylere cevap olarak bir şeyler söylüyorsanız sağlık durumunuz hakkında ciddi problemleriniz var demektir.
He bir de, aldığınız ürünlere verdiğiniz paranın tamamı kulüp kasasına girmiyor bilginiz olsun.En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 13.07.2018, 07:51.
Yorum
-
Takımda stabil bir sportif direktör olmalı ki oyuncuları yönlendirsin. Muhtemelen bu kişi uluslararası futbol deneyimi olan, repütasyonu yüksek isimlerden biri olmalı ve gençlere yönelim vermeli. Abdüşün mentörünün Fatih Tekke olduğu söyleniyordu. Muhtemelen bundan dolayı A takıma geçiş süreci sorunsuz tamamlandı ve hakkında maaş veya kadro garantisi anlamında bir haber duymadık. Benzer bir yapı oluşmalı diye düşünüyorum.
Ha bu isim kim olur, onu bilemiyorum. Özkan hocayı çok beğenirim ama 2000 sonrası kuşağın gözünde yaşlı bir adamdan başkası değil maalesef.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Trabzonspor ' un aldığı oyuncularla yaptığı, sonu gelmeyen fesihlerden sonra kulübün başına menajerlerin üşüşmesi normal... Biz alırken, milyon euroları döktüğümüz adamları, alacakları karşılığında serbest bırakmaya alışmış / alıştırılmış bir camiayız .
Buna dur demek için, huzursuzluk çıkaran futbolcuları niteliği ne olursa olsun Yedek ya da paf kadro ile idmanlara çıkardıktan sonra mukavelesi bittiği an bavuluyla uğurlamamız gerekiyor.
Trabzon spor kulübü, eskiden tavan iken şuanda basamak olarak görülüyor.
Bununda bu hale gelmesini sağlayanlar, kulübün başına gelen iş bilmezlerdir.
Ayrıca , kongreler de kulübü bu bataklığa sürüklemiş olan şahısları nasıl ibra ediyorlar bununda detaylı bir şekilde araştırılıp , sorumlularından hesap sorulması da gerekiyor.
Her gelen, cebimden nasıl olsa tek kuruş dahi çıkmıyor deyip kulübe büyük bir borç yükü bindirip gidiyor...
İnsanlar yaptıkları işlerden sorumlu tutuldukları an , bazı şeyler düzelebilir diye düşünüyorum.
Yorum
-
17-18 yasında cocuklara hakaretler yagdırıyorsunuz ayıptır yahu.
Bizim yonetim su cocukların menajer sorunlarını cozmeli artık.
Gerekirse her oyuncu ve ailesi ile tek tek ilgilenmeli.
Bundan sonra kaybedecek bir tek oyuncumuz dahi olmamalı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tarafta 80 küsür yaşında adam diğer tarafta 17-18 yaşında çocuklar..
Arada büyük bir jenerasyon farkı var.
Özkan Sümer eski kafada devam ediyor. Keza Hacısalihoğlu’da öyle.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımda stabil bir sportif direktör olmalı ki oyuncuları yönlendirsin. Muhtemelen bu kişi uluslararası futbol deneyimi olan, repütasyonu yüksek isimlerden biri olmalı ve gençlere yönelim vermeli. Abdüşün mentörünün Fatih Tekke olduğu söyleniyordu. Muhtemelen bundan dolayı A takıma geçiş süreci sorunsuz tamamlandı ve hakkında maaş veya kadro garantisi anlamında bir haber duymadık. Benzer bir yapı oluşmalı diye düşünüyorum.
Ha bu isim kim olur, onu bilemiyorum. Özkan hocayı çok beğenirim ama 2000 sonrası kuşağın gözünde yaşlı bir adamdan başkası değil maalesef.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzkan Sumer ile sohbet eden herkes simdiye kadar hic de eski kafada olmadigini belirtiyorlar. Burada gencler gidiyor diye sucu ona bulmamak lazim. Arkadaslar Aslan ile Fare hikayesidir su anda yasadigimiz. Yol olmamasi lazim biyiklarimizin arasinin. Trabzonspor butun gecmis ve gelecek donemlerinde hepi topu bir Sefa bir Behlul yetistirebilecekse (ki coook daha fazlasini yaptigini biliyoruz). Zaten kapatalim dukkani.
Kimse(17 yaşındaki genç) benim karşıma menejeriyle gelemez. Bu ne demek şimdi?
Niye gelmesin sen kimsin, biz kimiz?
Ben bu bakış açısına karşıyım.
Yoksa Sefa’yı niye gönderdin, Behlül’ü niye göndermedin umrumda değil.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesele Sefa, Behlül filan değil. Zihniyet meselesi.
Kimse(17 yaşındaki genç) benim karşıma menejeriyle gelemez. Bu ne demek şimdi?
Niye gelmesin sen kimsin, biz kimiz?
Ben bu bakış açısına karşıyım.
Yoksa Sefa’yı niye gönderdin, Behlül’ü niye göndermedin umrumda değil.istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.
Yorum
-
Gençlerde de hata var ama gençlerden çok kulüp suçlu. Biri yanaşıyor, belki cebine harçlık, altına araba, abilik edalarıyla kopartıp götürüyor. Peki abilik yapması gereken, ya da profesyonel yardım etmesi gereken kişiler nerde kulüpte? Kandırılmaya bu kadar müsait bir ortamı neden bünyemizde tutuyoruz, tutuyorsak neden sağlıklı bir yapıya kavuşturmuyoruz?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum