Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben tek yabancı stoper alınıp yanında gençlerden birinin oynatılmasını daha çok istiyorum

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben tek yabancı stoper alınıp yanında gençlerden birinin oynatılmasını daha çok istiyorum
      Bende istiyorum ama su an yok öyle birsi ve risk almaya sansimiz yok.Bu sezon cok kritik zaten fazla transfer yapilmayacak en azindan defans daha saglam olsun bu sezon.
      çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yeri geliyor 2 as stoperin bazı maçları kaçırıyor. Stoper mevkisi rahat kart gören mevki bu yüzden maç kaçırmayada müsait bu yönetim elinde stoper olmadan lige mi girmeyi düşünüyor. En az 2 stoper lazım ortalama üstü hemde.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• ince eleyip sık dokuyoruz
          menejerler araya girip fiyatı arttiriyor
          trabzonspor'un sokaga atilacak tek kurus parası yok
          ilgilendigimiz oyuncularin kulupleri astronomik rakamlar istiyor
          tam tramsfer yapacagiz menejer araya giriyor fiyati bese katlaniyor transfer gerceklesmiyor..

bu transfer doneminin en guzel bahaneleri,sec begen al.isin ilginci her gelen yonetim ayni seyleri soyleyip duruyor.boyle diye diye lig baslayacak sonra 2-3 mac rezil skorlardan sonra panik halinde transfer yapacaklar..transfer yapmayacagiz deseler amenna ama su ana kadar gec ve panik halinde yapilan transferlerden neredeyse hic verim alamadik.bunu nasil gormezler aklim almiyor.
          takimda stoper yok bizimkiler kamp yapiyor.bu sekilde lige hazirlanan tek takimiz.gecen sene bir kamyon gol yedigimiz maclardan yeterince ders cikarilmamis olacakki yine ayni hatayi yapacaklar.

Yorum

• Ünal hoca ve futbolcular dünya kupası maçlarını takım halinde topluca izliyorlardır umarım çünkü böyle turnuvalarda oynanan her maç bir ders.Örneğin belçika-brezilya maçında uğurcan belçika kalecisini tekrar izlesin kendisi açısından çok öğretici olur.

Son yapılan yo-yo testinde genç oyuncuların zorlanması normal bir durum genç oyuncularla uzun zamandır profesyonel arenada maç oynayan oyuncuların aynı seviyede olması beklenemez ama aynı zamanda genç oyuncular için güzel bir uyarıdır bu oynamak istiyorsanız daha çok çalışmalısınız mesajı.

Stoper konusunu acilen çözmeliyiz taktik idmanlarda oturtacağımız şablonu kurgulamak için iki stoper biran önce gerekli.

Olcay Şahanın gitmesini isteyen taraftarları anlamıyorum burak,Yusuf ve Abdülkadir den sonra takıma oyun ve skor anlamında en çok katkı veren oyuncu hem iyi bir profesyonel hem iyi bir abi idman fotolarında gençlerin onunla samimiyetini görüyoruz o yüzden olcay her koşulda lazım.Bjk yı bizden daha fazla sevebilir bu gitmesi için geçerli bir sebeb değil takımına aidiyet duyan her oyuncunun başımızın üstünde yeri var.

Aytaç,Uğur ve ndoye ye katkılarından dolayı teşekkür ederim düzgün,karakterli oyunculardı bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim.

Sol açık da castillo ile işimiz zor olduğunu belirtmiştim hem kolay sakatlanıyor hemde skorer değil demiştim skorer sol açık da stoper konusu kadar önemli ama skorer kanadı bizim verdiğimiz paralara nasıl getireceğiz bu da büyük soru işareti o yüzden kiralık araştırmak daha mantıklı.

Bu sezonki hedeflerimiz öncelikle güzel futbol oynamak olmalı buna ek olarak avrupa hedefine ulaşabilirsek. Yusuf,Abdülkadir gibi 2-3 oyuncuyu daha takıma monte edebilirsek ve yabancılardan verim alabilirsek başarılı olmuş oluruz.

Yorum

• Ramil-burak-yusuf
              —cafer——abdüş
              ———-kuçka

Şu şekilde 4-3-3 oynasak Çok mu uçuk olur

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                celso borgesi de sizin icin diyorlar, sizin seviye icin 10 numara transfer olur
                mbokani,sigurdson falanda diyorlar ama uyum çok önemli.
                “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Portakal suyunda kurt çıktı.

Yorum

• İki stoperden birinin ayağı düzgün olmazsa yeni sezondan hiçbir şey beklemeye gerek yok...
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İki stoperden birinin ayağı düzgün olmazsa yeni sezondan hiçbir şey beklemeye gerek yok...
                      Ramos+Pique'yi getir, bu ön tarafla geçen sezondan öteye gidemezsin.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ramil-burak-yusuf
                        —cafer——abdüş
                        ———-kuçka

Şu şekilde 4-3-3 oynasak Çok mu uçuk olur
                        Top taşıyamayan, çizgiye inemeyen devşirme kanatlar. Topu defanstan ilk alıp oyunu kuracak oyuncunun pas becerisinin vasat bile olmayışı. Uçuk mu kaçık mı karar veremedim.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ramos+Pique'yi getir, bu ön tarafla geçen sezondan öteye gidemezsin.
                          De bruyne ile hazard'ı getir, stoperlerin ikisi de kazmaysa başarılı olamıyorsun.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            De bruyne ile hazard'ı getir, stoperlerin ikisi de kazmaysa başarılı olamıyorsun.
                            Bunun aksini iddia eden var mı?

Yorum

• Vay şu lig başlasa da abdülkadir’i izlesek

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Top taşıyamayan, çizgiye inemeyen devşirme kanatlar. Topu defanstan ilk alıp oyunu kuracak oyuncunun pas becerisinin vasat bile olmayışı. Uçuk mu kaçık mı karar veremedim.
                                Kanatlara bekler iner. Top alma işini ise abdüş ile tosun gayet güzel yapar. Hocam ileriye tek forvetle gol arama devri geşti. Ön liberolu sşstem işlemiyor artık. 4-3-3 oynamalıyız, başka çaremiz yok
                                En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 07.07.2018, 12:40.

Yorum

Çalışıyor...
                                X