Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burada kendi futbolcusunu yerin dibine sokmaktan zevk alan bir kitle var.
    Maalesef elin aynı futbolcusuna ağzı açık bakan bu tipler kendi futbolcusunu yerin dibine sokuyor.
    Ne diyeyim Allah akıl fikir versin(!)

Birileri kabul etse de etmese de Kucka, Trabzonspor'a gelmiş en iyi orta saha oyuncularının başında geliyor.
    Mevcut kadroda sadece Kucka değil, Sosa da bunlardan biridir. Sosa da Kucka da takıma gelmiş en iyi isimlerdir.
    Fakat burada ''Performans'' konusu devreye giriyor. Kucka'nın performansı eleştirilebilir. Fakat kalitesi tartışılmaz!
    Kucka geçen yıl bence vasat bir performans sergiledi. Fakat sezon sonuna doğru toparlandı. Oldukça iyi bir hale geldi.
    Takip edenler Kucka'nın Nisan ayı gibi fazla kilolarından kurtulduğunu ve fit halde olduğunu fark etmiştir.
    Kampta da bu hali bariz şekilde fark ediliyor. Bence Okay'ın boşluğunu fazlasıyla dolduracaktır.
    Kucka ilk geldiğinde ''Okay'ın tecrübeli halidir'' demiştim. Bu sene bence gerçek Kucka'yı izleyeceğiz.
    Darısı J.Sosa'nın başına diyeceğim ama pek umurunda değilmiş gibi görünüyor.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Burada kendi futbolcusunu yerin dibine sokmaktan zevk alan bir kitle var.
      Maalesef elin aynı futbolcusuna ağzı açık bakan bu tipler kendi futbolcusunu yerin dibine sokuyor.

Birileri kabul etse de etmese de Kucka, Trabzonspor'a gelmiş en iyi orta saha oyuncularının başında geliyor.
      Mevcut kadroda sadece Kucka değil, Sosa da bunlardan biridir. Sosa da Kucka da takıma gelmiş en iyi isimlerdir.
      Fakat burada ''Performans'' konusu devreye giriyor. Kucka'nın performansı eleştirilebilir. Fakat kalitesi tartışılmaz!
      Kucka geçen yıl bence vasat bir performans sergiledi. Fakat sezon sonuna doğru toparlandı. Oldukça iyi bir hale geldi.
      Takip edenler Kucka'nın Nisan ayı gibi fazla kilolarından kurtulduğunu ve fit halde olduğunu fark etmiştir.
      Kampta da bu hali bariz şekilde fark ediliyor. Bence Okay'ın boşluğunu fazlasıyla dolduracaktır.
      Kucka ilk geldiğinde ''Okay'ın tecrübeli halidir'' demiştim. Bu sene bence gerçek Kucka'yı izleyeceğiz.
      Yok artık. En iyi ha.
      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Kucka bu kadroya lüks ne yazık ki... Kadrodaki maaş dağıtımıda çok saçma. Kuckadan önce gitmesi gereken sosa var mesela. Bi tarafta 2,5-3 alıp hiç birşey yapmayan oyuncular diğer tarafta 300-500bin euroya oyuncu bulmaya çalışan yönetim. Kucka gidecekse Olcay da gitsin Sosa da gitsin ama yerlerine de oyuncu bulup alsınlar ama alamayacaklar... Burada herkes yüksek maliyetli oyuncular yollansın diyor ama bu takım ilk 10 a giremezse derbilerde şamar oğlanına dönerse daha kötü sonuçlarla karşılaşırız. O zamanda menejerlerin eline bakarız. Umarım yönetim bu işin içinden çıkar benim bile kafam karıştı, adamları yollasan dert yollamasan ayrı dert, en büyük korkum/şüphem de yönetimin elinde takip ettikleri oyuncuların olmaması ihtimali.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben iran müziği ve edebiyatını seviyorum oradan bir aşinalık var birde malum iranın en az yarısı bizim gibi türk oğlu türk

özellikle tebrizde falan istanbul türkçesiyle rahat anlaşırsınız.

traktör takımı taraftarı arkadaşlarla konuştuk bu konuyu hüseyin için çok hırslı bir oyuncu olduğunu söylediler,birde kaleci beyrevand ve ghoddosh diye bir forvetleri var onu methediyorlar.

bende ismini hatırlayamadım sağ kanat oyuncusu vardı onu çok beğendim o kazma tareminin kafasına ne toplar attı.

birde ansarifard,azmoun dajegah gibi oyuncular var herkesin bildiği

her zaman diyorum iran bizim için bulunmaz bir maden.
          her sene en az bir oyuncu almalıyız.
          Turnuva boyunca Hosseini fazla dikkatimi çekmedi ancak kalecileri Beiranvand ve Amiri gerçekten yetenekli oyuncular. Özellikle kalecilerini çok beğendim topu oyuna sokma konusunda müthiş bir yeteneği var. Eliyle ve ayağıyla bu kadar nokta atışı yapabilmesi bence çok önemli. Ronaldo'nun penaltısını kurtarınca diğer bütün özellikleri biraz gölgede kaldı.

İran ligi sürekli takip edilmeli özellikle Hollanda ligine sudan ucuza gidip ortalığı birbirine katan Jahanbakhsh'dan sonra.
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burada kendi futbolcusunu yerin dibine sokmaktan zevk alan bir kitle var.

Hocam geçen günlerde size karşı yapmış olduğum terbiyesizlikten dolayı helallik istiyorum.
            En son Murathan tarafından düzenlendi; 11.07.2018, 17:30.

Yorum

• Çekya Basını: Trezeguet, Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple sözleşme imzalamadı

Tanıdık geldi
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çekya Basını: Trezeguet, Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçtikten sonra kulüple sözleşme imzalamadı

Tanıdık geldi
                3 saat önce paylaşmış Abdurrahim. Bu ikili de Aziz kadar Turk futbolunun transfer sikecileri..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Şu sıfatını sevdiğimin rizeli yalamasını buraya neden atıyorsun ? Bence silmelisin

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    cokmu hızlı?-Gecen sene en iyi oyuncumuz olan okay dan daha hızlı
                    ayagı cokmu iyi?-Ayagı cok iyi olmasa da burada anlatılan kadar kotu degil.Uzun pas ve arapas konusunda iyi,kısa pasta siddet ayarlama konusunda sorunu var.ayagı cok kotu demek sacma olur.
                    cokmu sorumluluk alıyor?-Gecen sene tum macları izledim.En vasat macında dahil surekli top istedi.
                    isabetli sut oranı cokmu yuksek?-Bu soru gercekten cok sacma olmus.Muazzam bir sut yetenegi var.Cok sert ve isabetli vuruyor.Buradaki temel sorun sut atmayı az deniyor.

Gecen sene okay ile kucka arasında gorev dagılımında ciddi sorun oldu.İkisi de aynı tip oyuncu,bu nedenle aynı seyleri yapmaya calıstılar.

Bu arada ust tarafa yazmadıgınız icin ekleyeyim fizik gucu olarak okay ayrıldıktan sonra takımın en iyisi.
                    Tamam biz de kötü topçu demedik zaten ortalama bir topçu işte o kadar abartacak bir şey yok..

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu sıfatını sevdiğimin rizeli yalamasını buraya neden atıyorsun ? Bence silmelisin
                      Olayi düpedüz bu ikilinin yaptığı net belli, kanıtını da kendi paylaşmış zaten ( Trezegeut - Slavia Prag imza atmama olayı )
                      Kaldirilacak bir durum yok bence. Herkes ne mal olduklarını anlasin bu ikilinin. Bizim taraftar Burak - Lazio olayindan biliyor zaten de dışarıdan bu forumu okuyup takip edenler de görsün..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kötü milan gelse, senin liginde o kadro ile şampiyon olur.
                        O kötü milanı sen bizim ligde ilk 5 e sokamazsın..

zaten 7-8 yıldır ortada yoklar..

Yorum

• Abdurrahim iti sever kamptan adam kaçırmayı. Burak yılmazı spartak kampından almıştı
                          Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu sıfatını sevdiğimin rizeli yalamasını buraya neden atıyorsun ? Bence silmelisin
                            Rizeliler hakkında doğru konuşun bence.. rizeli olup Trabzonsporlu olanda çok.. a.rahim yavşağı de geç

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rizeliler hakkında doğru konuşun bence.. rizeli olup Trabzonsporlu olanda çok.. a.rahim yavşağı de geç
                              Buradan Rizelilere laf ettiğimi nasıl çıkardın ?

Yorum

• Albayrak denen şebelekten ben de hazzetmiyorum ama Trezeguet olayında yadırganacak ne var anlamadım. Belli ki gs'nin teklifi daha cazip geldiği için anlaşmadan dönmüş. Futbolcunun en doğal hakkı sonuçta. Ki Kasımpaşa hala bonservisini elinde tutuyor oraya gidip daha ucuza getirme söz konusu değil.

Gereksiz konulara takılıyoruz.

Edit: Prag 5 milyonu yatırmayınca iptal olmuş transfer. 5 milyon çok değil günümüz piyasasında, eldeki işe yaramazları postalayıp şartları zorlamak lazım, yaşını düşününce zarar etme şansımız yok
                                En son castillo61 tarafından düzenlendi; 11.07.2018, 19:33.

Yorum

Çalışıyor...
                                X