Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Waris'i bir kez daha denesemiydik acaba ucuz maliyetlerle

Yorum

• Bu manejerler ve ekürileri satılık kalemler bikaç puan kaybında ortaya çıkarlar. Sanki her sene şampiyon oluyormuşuz gibi. Onca para harcayıp kayseri ile yarışmak nedir? Yolumuz doğru. Varsın bu sene de şampiyon olmayalım

Yorum

• bu ayuk ne oldu dün kap gelecek deniliyordu.

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne demek menajerlik ücretini futbolcu karşılıyor. Kafayı yemiş bu yönetim algılarımızla oynamasınlar lütfen. Metin Korkmaz ne yiyecek ? Özkan Doğan taş mı yesin? Zaten Ertan Süzgün artık çok sevdiği (!) Trabzonspor taraftarına "duyum" kasamıyor moralimiz ayrı bozuk
          Ben kendisini gazeteci sanıp takip etmiştim zamanında, artık etmiyorum.

O menajer arkadaşları olmasa aç kalırdı. İşlerine geliyor, kazan-kazan durumu.
          "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aslinda trabzonlu ensesi kalin is adamlarini sosyal medyanin onune atacan.kulube su kadar maddi destek saglayacagina soz verdi, su futbolcu transferinin maliyetini karsilayacakmis gibisinden atacan bizim taraftarin onune.ulusal basinda bu haberleri mansete tasir bi sekilde.adamlari mecbur birakacan destek vermeye.
            fitneci yerel basın ..

ne kadar aleyhimize işliyecek konu varsa yalan dolan fitneyi salar..

ama konu senin dediğin noktaya gelince tık yok..
            niye çünkü ş.r.fsizler aklınca uyanık..
            atıyorum ulusoy hakkında atıyorum cevahir hakkında haber yapmaya kalksalar hemen geri dönüş olacağını bilirler..yani çekinirler..
            ama başka mevzuular olunca patlat yalanı gitsin..
            samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• beşirin samsun tercihi akıllı bir hamle kendi adına,bu sezon herhalde gerekli süreleri alır.zaten alamazsa da biyere gelemeyeceği kesinleşir. son şansı olur artık .
              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Serdar emeklilik parasını kovalıyor sanırım yoksa İstanbul takımları 2-2.5'a havada kapardı.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız, stoperlerimiz kısa kaldı. Mesela Adebayor gibi santraforlar hava topu vermezler stoperlerimize. Üçüncü stoper biraz uzun boylu olmalı.
                  Önemli olan boy değil. Zamanlama ve atletizm...

Misal; Fatih Tekke.

Misal; ben
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• sosa, olcay ve onazi. bu 3' ünü güzel bir paket yapıp gönderebilsek gelen paranında üstüne biraz koyup ortaya dinamik, futbol aklı olan birini alabilsek

Yorum

• genelde hep manager suçlanır türkiyede ama asıl olay manager ve yöneticilerin ortak olup kulüpleri soyması vakıasıdır.yani manager bizi kandırdı diye bişey yok.

bu olayın nedeni ise kulüplerin sahibi olmamasıdır.biz safiyane şekilde başkan ve yöneticileri sanki kulüplerin sahibi gibi kulüpleri sahiplendiğini hesap ediyoruz.
                      1-geçici olarak geliyorlar
                      2-kulüplerin sahibi değiller.haliyle sahiplenme durumu ortaya çıkmıyor.

bu durumda kulüplerin soyulması ve kulüpler üzerinden cepleri doldurma vakıasını görüyoruz
                      TEKKEBALL

Yorum

• Sayın Hacısalihoğlu transferin bittiğini söyledi ama bana göre Morteza da defans hattına katılırsa geri 4 'lüyü ancak sağlama alırız.
                        Morteza arkaya güç katacak kalitede ve yeri geldiğinde de ön libero oynayan bir oyuncu ve mutlaka bu transfer kapatılmamalı üzerine gidilmelidir.
                        Orta sahaya da bir 8 numara gerekli o bölgede oynayan ve oynayabilecek mevcutlar içindeki hiç bir futbolcu o boşluğu kapatamıyor.
                        Uygun şartlar sağlanırsa uygun ama yetenekli bir forvette ileri hatta katılabilir.
                        Ama Morteza ve 8 numara oynayan, 2 oyuncu daha alınırsa bu sene için kadro ya tamam diyebiliriz.

Olcay-Akbaş-Sosa-Onazi-Esteban ise bu transferlerden sonra gönderilebilir.

1- Onur-Esteban-Uğurcan
                        2- Pereire - K.Ahmet
                        3- Ibanez - Novak
                        4- (Morteza) - Hosseini
                        5- Z.Toure - Hüseyin
                        6- Kucka - Batuhan - Cafer
                        7- A.Ömür - E.Ayuk
                        8- Sosa - (8 numara)
                        9- Burak - Huguito - (forvet)
                        10- Yusuf - Olcay
                        11- V.Amiri - A.Parmak
                        En son bysurmeneli tarafından düzenlendi; 31.07.2018, 14:14.
                        Saygilarimla,

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Önemli olan boy değil. Zamanlama ve atletizm...

Misal; Fatih Tekke.

Misal; ben
                          Misal çok eskilerden Kemal. Kısaydı ama ne sıçrardı adam.

Yorum

• Bir stoper bir orta saha bir kanat transferi şart..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şaka maka Onazi Kucka ikilisi ile anca Nou Camp deplasmanına çıkılır. Eğer böyle birşey olacaksa ligi takip etmeye gerek yok. Trt'nin sağ üst köşede kullanacağı yazı fontu bu şekilde oynayacağımız futboldan daha estetik olur. Onu izlerim 90 dakika daha iyi.
                              Herşeyden önce bu çift önlibero saçmalığından kurtulmamız lazım

Yorum

• godomanlardan yani yüksek maaş alanlardan sadece olcay ve kucka satılırsa teknik açıdan bir kayıp yaşamayız.yerleri doldurulabilir ucuz maliyetli transferlerle.misal fransa ikinci liginden.

burak ve sosa takıma katkı vermeye devam ederler.yüksek maaşları olsada geri dönüşüm elde edilebilir saha içinden.
                                TEKKEBALL

Yorum

Çalışıyor...
                                X