İlk olarak Ozan Kara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakikaten yahusert diyecektim herhalde.
Emre Colak'i ben de isterim açikçasi, adam topçu.... Adrian fuzulisini bile begenenler varke, Emre onun yaninda Jàjà gelirTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo adam kötü yaa, tam bir sisirilmis balon, Rolando degil de Ramiz olsaydi adi, oynayacagi en iyi takim Akhisarspor olurdu Yumlu ile ikili olustururdu
Emre Colak'i ben de isterim açikçasi, adam topçu.... Adrian fuzulisini bile begenenler varke, Emre onun yaninda Jàjà gelirIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo adam kötü yaa, tam bir sisirilmis balon, Rolando degil de Ramiz olsaydi adi, oynayacagi en iyi takim Akhisarspor olurdu Yumlu ile ikili olustururdu
Emre Colak'i ben de isterim açikçasi, adam topçu.... Adrian fuzulisini bile begenenler varke, Emre onun yaninda Jàjà gelirIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
Bu dönemde çok para harcamaktansa elimizdeki kullanmayacağımız ömrünü tamamlamış oyuncuları takasta kullanabileceğimiz formülleri düşünmek daha mantıklı. Win/Win durumunu yaratabiliriz böylece.
Rodallega bu takımda olmadı.
Olcay olmayacak.
JP malesef oyunun tek tarafında var ve agresif.
Burak gitmek istiyor. Kulübü çiftliği yapma derdinde
Aytaç büyük takım oyuncusu özelliklerine sahip değil
İbanez de yetersiz gibi görünüyor.
Demba Ba boşta. Baijic kiralanabilir. Birçok çöp oyuncumuzun sözleşmesi bitiyor. Fuzuli oyunculara para vermek yerine 4.-5. Tercihler için alt yapı oyuncuları değerlendirilir.
Rodallega ve Olcay Konya’ya önerilip , JP cüzi bir bonservisle Avrupa’ya gönderip daha uygun maaşlı ve ligi tanıyan Jahovic ve Skubic alınabilir. As forvet olarak Demba Ba düşünülebilir. Sakatlık durumu da göz önünde bulundurulmalı.
Burak Başakşehir istiyorsa Visca ile takas olabilir. Ek olarak İyi bir pazarlıkla Sol ayaklı Epirianu da sakar olsa da istenebilir.
Yurt dışı transferi olmayan bir scout sistemiyle bence tehlikeli bu dönemde yurt içi transferi ile esas oluşturmak önemli.
Trezege Kasımpaşa’da bu sene iyi bir grafik yakaladı. Bence yatırım yapacaksak bu adama yapalım. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek YÖK.
Avrupa kupası görmeden elimizdeki oyuncuları kaybetmememiz gerektiğini düşünüyorum.(Yusuf-Okay)
Bonservisi elinde olan bir stoperle kesin anlaşmalıyız.
Onur’dan düşük bütçeli bir kaleci almamız lazım. Onur da misyonunu tamamladı. Böyle feda sezonlarında geçmişle bağları koparmak önemli.
Hubocan alınırsa 1.1 m€ + 1.5m€ (min) bu sezonluk maliyeti olur. Khacheridi gibi oyuncular bu sene serbest kalıyor stoperde yoklamabilir.
Andre castro geçen yaz bedava almamıştık Aytaç’la takasla Göztepe’den alternatif olarak alınabilir.
bu dönem için benim kanaatim
......................??HOPF??.................... .
SKUBİC - HUBOCAN - EPURİANU -NOVAK
...............(K.Ahmet) (M.Akbaş).............
...................OKAY - ABDÜŞ..................
.........(Castro) (Sefa A.) (Cafer T.).........
.........VİSCA - SOSA - TREZEGUET.........
...........(Yusuf Y.) (Bero/Castillo)...........
.......................DEMBA BA..................
........................(Jahovic)................. ..
Elimizdeki maliyetli oyunculardan kurtulurken yerlerini daha çok verim alabileceğimiz daha ucuz oyuncularla doldurabiliriz. Eksik kalan mevkiler zenginleştirilebilir. Trezeguet yatırım oyuncusu olarak bonservisle ya da kiralık katılabilir takıma. Bunun dışında nokta Transferler de planlananilir.
Eldekileri haraç mezar satmaktan serbest bırakmaktansa böyle bir plan yapılabilir.
Fiziksel olarak birbirini hem hız hem hava hakimiyeti açısından tamamlayan bir takım oluşmuş olur.
İki farklı forvet tipi ve gerektiği Zaman üçlü savunmaya dönmek de bu oyuncu grubuyla rahat olacaktır (Skubic-Hubo (ya da transfer)-Novak)
Castro Abdüş yerine oynarsa daha fizikli ama daha az hücumcu Okay yerine oynarsa daha pasör ama daha zayıf bir yapı olacak.
Bence takımda Okay ve Abdüş de vücudunu en iyi kullanan oyuncular ve sosa Okay abdüş üçlüsü çok çok iyi bir orta üçlü. Aynı zamanda ilerdeki visca Ba treZege üçlüsü de golcü bir üçlü.
Serbest bir sağ stoper elzemİnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
Burak'tan kurtul Adebayor'a çök
Yusuf'u sat Emre Akbabaya çök
Olcay'dan kurtul Castillo'yu sat Trezeguet'e çök
Ndoye ve Hugo'yu çıkar elden yıllık ücreti ideal alternatif forvet bul
Abdülkadir Emre Trezeguet
Adebayor
Hem maaş yüklerinden kurtulursun hem bonservisten kar elde edersin hem de hücum gücü olarak level atlarsın
Bu hücum dortlusu üzerinden geliştireceğim oyun sistemi sonucu seneye Emre Trezeguet Abdülkadir'in değeri tavan yaparEn son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 30.04.2018, 00:56.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Burak gitmek istiyor.
Penaltı hariç ; hücumda her top ayağına gittiğinde Burak'ın attığı gollerin aynısını atacak çok sayıda forvet var. Ha alırsın, marka değeri yoktur , ya da millet istatistiklerine bakıp burun kıvırır , onlar tali problemler. Şu an mesele kulübün sükseli iş yapması değil , sükseli iş yaparken ele yüze bulaştırılan bir kadrodan sürdürülebilir bir modele geçmek.
Avrupa'da Burak'ın yaptığı işi saha içi organizasyonu yürütecek bir dolu santrafor var , buradaki çoğu adam bir nefeste 3-4 tane sayar. Gerekli çalışma yapıldıktan sonra , kadromuzda alternatifi olmayan oyuncu yok -Abdulkadir vs. gibi sıfır maliyetle alttan gelen yıldız adayları hariç- .
Pukki , Burak'ın aldığı ücretin 1/7'sine oynamakta , eğer resmi açıklanmamış bir mukavelesi yoksa , 61 gün sonra serbest.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 30.04.2018, 01:27.
Yorum
-
Herkes Trezeguet diyor da bir Amrabat geçti bu ligten. ,1-2 milyon civarına alinabilecekse alınmalı. Onun dışında süper ligten yabancı oyuncuya 5 milyon civarı para gommemek gerekir. Büyüklerde hiç tutmuyorlar. Çok kez denendi
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yusuf'un kalmasini isterim bir yandan ama, gerçekten maddî skinti varsa sat Yusuf'u 12'ye, al Akbaba'yi 4-5'e...
Abdülkadir'in serbest kalma maddesi 61m€ olmali, seneye ayni sekilde devâm ederse o madde 161m€ olmali
Golcü olarak, bu sene neredeyse gol atamamis olsa da Yassine Benzia, 23 yasinda https://www.transfermarkt.fr/yassine...spieler/187847
bir de Nolan Roux alinabilir, https://www.transfermarkt.fr/nolan-r.../spieler/81460
ama 30 yasinda bu
Damdoy ve Rodallega gitsin, bunlarin biri alinsin... Burak bence kalmali, fedâ medâ yapacak ama tabi o mecbur...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
burak gitmek istiyor,kalırsa huzursuzluk cıkarır.
ndoye sozlesmesi bitiyor
hubocan,esteban,ugur,durica bunlara ihtiyac yok.
okay ve onazi ye muhtemelen iyi teklif gelir.Bence gonderilebilirler.Bero ve castillo da elden cıkartılmalı yada kiralanmalı.
sosa maliyetli bir oyuncu.Fayda/maliyet acısından gidebilir.
aytac yedek oyuncu olarak bu sezon kalabilir.
Sefa,cafer A takımda olmalılar.Sefa agırlıklı olarak U21 de maclara cıkar.
savas ve murat cem A takımda alternatif olarak bulunmalılar.
muhammed besir yedek forvet olarak kalmalı.Ramil performansını bilmiyorum.Bir sene daha kiralanabilir.
Ankaragucunden takas ile umut nayır alınmalı.Komple bir santrafor.Takımı oynatıyor.
rodallega,umut,muhammet besir bu sene icin yeterli.
Mutlaka ust duzey bir yada iki stoper alınmalı.
Trezeguet meselesine kesinlikle katılıyorum.Bizde degerini katlar.
kucka takımda kalmalı ve on libero oynamalı.
Bu sezon icin bunlar yeterli.Maddi anlamda toparlandıktan sonra seneye biraz daha cesur hamleler yapılabilir.
Ama sırf Trabzonlu diye sacma sapan adamları toplarsak bu sene de husran olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
--------onur--------
jp----transfer----novak----rahim
-------cafer-----kucka-------
abdulkadir----yazici----trezeguet
------rodallega/umut nayır----------ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum