8m çokmuş ya 250 bin euro veren alır diye madde koysaydınız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
.....................onur
..pereira......xxxx.....xxxx....xxxx
.................okay.....xxxx
......ömür..........................xxxx
...............yazıcı.......................
......................burak
sol stoper veya solbek olarak novak devam edebilir. pereira ve kamil sağbeki götürür.
3 iyi oyuncu alınabilirse seviye çok düşmeden devam eder, pahalı olmasına gerek yok.bir sürü sıçrama yapamamış yetenekli kanat var. stoper bulmak çok da zor değil. ortasahaya alınacak oyuncu takımın seviyesini belirleyeceği için özenli olmak gerek. biraz tecrübe de lazım.
genç oyuncular daha iyi olur seneye. avrupa'ya gidersek bir sürü maç oynanacak. castillo, onazi gibi oyuncuları tutabiliriz. forma şansı yükselir, sahada olunca değerleri de yükselir.
okay satılırsa plan tümden çöker tabi. daha 2 sezon sözleşmesi var. 1 sene daha kalıp öyle gidebilir. bero, aytaç gibi oyuncuları rotasyonda kullanırız. biraz değerlerini artırıp 1, 2 milyon euro'ya satarız.En son artvints tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 14:42.
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 a bize versinler diye dua ediyorlardır şuan
O paraya fiş alıp sıraya girerler."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 a bize versinler diye dua ediyorlardır şuan
O paraya fiş alıp sıraya girerler.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefiko bize 10m.€ verecek hem de cash öyle mi? yani 50 milyon TL'den fazla, nereden bulmuş o parayı? bu sene cl yapamazlarsa uğraşsınlar döndürmeye bakalım."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar yeterki 10 versin, vermezler ama verirseler ve okay uzatmasa satmamak abtalliktir
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefiko bize 10m.€ verecek hem de cash öyle mi? yani 50 milyon TL'den fazla, nereden bulmuş o parayı? bu sene cl yapamazlarsa uğraşsınlar döndürmeye bakalım.
kargaların bu sene ffp olayı bitiyor“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu ciddi para veren kim olursa ona satar ama arada tatmin edecek bir fark olmalı Avrupa ile yoksa bu riski alacağını sanmıyorum
Talisca nın bonservisi olmasa ilk alacağı isim olur, ona rağmen yine şansını deneyecektir
kargaların bu sene ffp olayı bitiyorBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Bero ya bir parantez açmak lazım bir türlü adamı sevemedik çünkü kanat oynatıldı hep teknik gücü yüksek değil ama fiziğini çok iyi kullanıyor bu adamdan ön libero olur Yusufun mücadele gücü az orada olmaz ama Bero olabilir Okayla keşke denenebilse markajı da fena sayılmaz Kuckadan fırsat bulup o adamı deneyemedik orta sahada@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBero ya bir parantez açmak lazım bir türlü adamı sevemedik çünkü kanat oynatıldı hep teknik gücü yüksek değil ama fiziğini çok iyi kullanıyor bu adamdan ön libero olur Yusufun mücadele gücü az orada olmaz ama Bero olabilir Okayla keşke denenebilse markajı da fena sayılmaz Kuckadan fırsat bulup o adamı deneyemedik orta sahada
Merkezde oynasa yine olmaz.Pas dağıtamaz,oyun kuramaz,çalım atamaz.
Berodan sadece forvet arkası olabilir onun için de takır takır işleyen bir sistem lazım.Kanatları iş yapmayan,ortasahası oyun kurma konusunda çok iyi olmayan bir takımda Bero forvet arkası da oynasa başarılı olamaz.
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzevlat fanlarına Akhisar - Beşiktaş maçını izlemelerini öneriyorum.
Akhisar'ın geri dörtlünün 3'ü bizden gitme.
Caner - Yumlu - Kadir.
20 dakikada sadece 2 tane yediler. İyi direniyorlar şu ana kadar."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION] Geçen gün de yazmıştım. Son 10 yılda 100 adam çıkmışsa bu 2'sine sığınıp geri kalan 98 tanesine de forma vermeye çalışmak bu camianın büyük bir ayıbıdır diye. 10 yılda böyle 2 tane iyi oyuncu çıkacak diye ne kadrolar yaptık
Abdülkadir Ömür adamdır.BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
Yorum