Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bek önerim Skubic sözleşmesi bitiyor 3 maçta dikkatli izledim Konya'nın ataklarına yön veriyordu
istatistikler harika. bizle de adı geçmişti gitmeden önce ama 3m euro verip almadık. o sezonu xeki alanso ile geçirdik..
defansif yönü paslı oynaması iyi ve atağa katılması ortalama.
Yeni lahm olarak gösteriliyor kendisi. nevzat aydının yine yaralarından birisidir. bana aldırmadılar devre arası iptal ettiğimiz pereirayı aldık dedi...En son CasTo tarafından düzenlendi; 31.01.2018, 00:47.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Tosic'i arkadaslar yapmayin.
Duricadan farki olmaz biz niye bjk artiklarina kaldik onu anlayamadim.
Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk"Happiness is only real when shared"
Alexander Supertramp
Yorum
-
volkan şen konya ya gitti...yıllık 1 milyon Euro dan 2.5 yıllık imzalayacakmış...LÜE açıkladı...konya düşmeme adına eldeki tüm barutu kullandı...0 hücum gücü olan takım ligin en iyi hücum gücüne sahip oldı kanatlarda ömer ali-milosevic-orkan-volkan-fofana forvette eto o-jahovic... arkada mehdi-ali çamdalı
Yorum
-
Konya
Başakşehir
Rize
Alanya
Aldığınız destekler haram zıkkım olsun
Konya denilen takım sezon başında onca yabancıdan inanılmaz zarar etti
Bugün Jahovic Eto Volkan'a servet harcadilar.
Bank Asya'da futbolcularına para odeyebilen takım yok bugün Rize denilen takım süper lig maas yükü ve kalitesi ile oynuyor üzerine Vedat M. Transfer ediyor vay beİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Artik lami cimisi yok radikal karala alinmali.Ama alinacak mi? Tabiki alinmayacak.Gelecek sene ayni halt olacak.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 milyon bari alabilsek Volkan'dan.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanya Vagner Love'yi iyi satmış bonuslarla yaklaşık 4 milyon Euro 34 yaşında ki bir oyuncu için bence fazla
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeger okay elde tutulabilecekse onazi,kucka,castillo,bero en az zararla elden cıkartılıp,bir tane ust duzey merkez ve 3 tane kanat oyuncusu alınmalı.
okay,cafer,sosa,yazici,abdulkadir,transfer ile şahane bir merkez ortasaha sahibi oluruz.Mesela badelji mayısta bedava.
kanat icin iki tane genc gurbetci alınmalı.Ayrısa bakary sako mayısta bedava.
stoper icin bir genc yerli,bir yabancı
sag bek joe,kamil yeterli
sol bek novak,rahim yeterli.
burak,rodallega forvet icin yeterli.Ucuncu forvet icin umut nayır mukemmel bir secenek olur.
Yorum
-
"Tosic'i aldık" demişler. Bakalım gün içinde neler olur...
Bana sorsan ben kimseyi istemem artık. Tek yapılacak iş, yeni sezonda geçerli olmak kaydıyla sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla sözleşme yapılması ve bonservis bedeli ödenmemesi...
Yoksa ligden kopmuş, kupadan elenmiş takımın böyle bir ekonomik darboğazdayken harcama yapmasının mantığı yok.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 31.01.2018, 09:07.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Tosic iyi futbolcu ama yaşı 33 ne gerek var son voleyi vurmasına yardımcı olmaya?
Yaz ayında çok önemli futbolcular boşa düşüyor enerjimizi ve kısıtlı imkanlarımızı onlara harcasak olmaz mı?
Tosic'i alacağıma Durica ile 1 yıllık sözleşme imzalar kulübeyi sağlam tutar, Hubocan'ın bonservisini alır yanına da iyi bir partner alırım.
Bu dönemde bonservisli oyuncularla vakit harcamanın alemi yok.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
Yorum