merak ettiğim bi nokta..yüksek maaşlı oyunculardan nasıl vazgeçilecek..3 yıllık sözleşmelerin henüz ilk yılını tamamladılar..gitmek istemeyene çuvalla para ödeyip mi gönderecekler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
sosa ve kucka gönderilir , ndoye zaten sözleşmesi bitiyor.
Burak kalır büyük ihtimal .
3 yada 4 transfer olur 2 si yerli 2 si brezilyadan falan toplam 1.5 yada 2 milyon dolardan fazla harcanmaz toplam bonservislerine.
Benim gördüğüm başkanın açıklamalarından anlaşılan bu.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrağın gazatesi bide..Çok ciddi algı yapıyorlar futbolcularımıza.Bunun önünü kesmeli yönetim.Amaç futbolcuların kafalarını bulandırmak.Ayıptır.Kahpe İstanbul basını.
Kim olsa ister.
Benim açımdan işin korkutan tarafı bu haberleri bizimkiler mi çıkarttırıyorlar,para ihtiyacımız var.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosa ve kucka gönderilir , ndoye zaten sözleşmesi bitiyor.
Burak kalır büyük ihtimal .
3 yada 4 transfer olur 2 si yerli 2 si brezilyadan falan toplam 1.5 yada 2 milyon dolardan fazla harcanmaz toplam bonservislerine.
Benim gördüğüm başkanın açıklamalarından anlaşılan bu.En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 00:06.
Yorum
-
İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu işin algı olduğunu düşünmüyorum,bir ağız yoklaması illa olmuştur.Sonuçta bu çocuklar şu anda en değerli yerli futbolular.
Kim olsa ister.
Benim açımdan işin korkutan tarafı bu haberleri bizimkiler mi çıkarttırıyorlar,para ihtiyacımız var.
Bu haberlerin tek amacı futbolcuların aklını çelmek.
Hiç bir Türk kulübünün gücü yetmez Yusuf ve Abdüşü almaya.
Okayın sözleşmesindeki madde korkutuyor bir tek..İnşallah oda düzeltilir.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl algı değil güzel kardeşim..Daha 2 gün önce başkan bizzat açıkladı. Abdüş ve Yazıcı 870 milyon getirirseler belki düşünürüz diye.
Okayın sözleşmesindeki madde korkutuyor bir tek..İnşallah oda düzeltilir."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl algı değil güzel kardeşim..Daha 2 gün önce başkan bizzat açıkladı. Abdüş ve Yazıcı 870 milyon getirirseler belki düşünürüz diye.
Okayın sözleşmesindeki madde korkutuyor bir tek..İnşallah oda düzeltilir.
İnşallah senin dediğin gibi olur.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokayin maddesi Türkiye icin gecerli degil
düşüncem 8 e başka yere gideceğine 10 a bize verin gibi şeyler olabilir
ben böyle birşey bekliyorum açıkcası“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten sıkıntıda orda
düşüncem 8 e başka yere gideceğine 10 a bize verin gibi şeyler olabilir
ben böyle birşey bekliyorum açıkcasıBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Cafer ile Sefa'yı Hüseyin'ı net olarak a takıma çıkarıp Kucka-Sosa-Burak-Bero ile yollar ayrılır. Belki Burak'tan indirim isteyip Rodallega'yı satarlar. Uğur ile sözleşme yenilenir mi yenilenmez mi bilmiyorum o iş Hubocan'a bağlı zaten hepsi yerli sevici Hubo'nun yaşı da var. Uğur'un demeçleri falan pazarlıkla Uğurla yenileyebilirler. Perreria ile de fesih veya bonservissiz satış yoluna giderler diye düşünüyorum. Onur'dan indirim isterler. Onur zaten hem yaşlandı hem de alıştı. Kabul eder diye düşünüyorum. Etmese de gider zaten. Olcay'ın ufak bir indirimle kalacağını düşünüyorum.Damdoy ve Durica ile yenilenmez. Muhammet Beşir'in ve Aytaç'ın da gelecek sezon bizde olacağını düşünüyorum. Bir tek Castillo kalır gibi o da Yattara kontenjanindan , Ağaoğlu'nun nostaljiseverliğinin ekmeğini yerEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 13.04.2018, 11:11."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKur 5 i geçti Türkiye'de kimse 10 m.bonservis veremez.
O paraya fiş alıp sıraya girerler.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
Yorum