Kasımpaşalı trezeguet'i dünya kupası başlamadan almalıyız. bu ligden alacağım iki oyuncudan biri. Diğeri ise visca
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kucka
Olcay
Durica
N'doye
Sosa
Novak
Esteban
Bu oyuncular bence kesin gönderilir aldıkları paranın yarısı kadar oynamıyoşar şuan novak zaten gördüğüm en boş transferlerden biri sosayla kucka bizim takıma yarayan oyuncular değil bence yeni yapılanma lazım burak ve onurunda gönderilip kaptanlık okaya verilip genç ve dinamik bir kadro yapılabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu emre akbaba yı alsak orta sahada yusuf-akbaba-okay-abdüş şu orta saha rotasyonuna bakın abdüş biraz sağa hapsolacak ama oyun içinde ortaya kayar.Ama para yok hey gidi Trabzonspor
Aynı zamanda Deniz Türüç bunlar gayet iyi yerli oyuncular
ben bu mantigi anlayamiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokadar eksigimiz varken halen en zengin bölgemize oyuncu öneriyorsunuz
ben bu mantigi anlayamiyorum
yusuf-akbaba
okay
he dersen kardeşim çift forvet oynarım ben amenna fakat hem varyasyonal açıdan hem kadro derinliği açısından çok harika olur fakat cafer 11 e girerse işler değişir
bu tabii bir hayal para yok alanya en az 5-6 m den acar kapıyıBordo-Mavi
Yorum
-
İlk olarak melihergun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi hoş iyi güzel ama yenileme diyoruz sosa gidicek kucka gidicek diyoruz.5 senedir kimse 4-4-2 oynamıyor çift önlibero da istemiyosan yaparsın orta sahanı
yusuf-akbaba
okay
he dersen kardeşim çift forvet oynarım ben amenna fakat hem varyasyonal açıdan hem kadro derinliği açısından çok harika olur fakat cafer 11 e girerse işler değişir
bu tabii bir hayal para yok alanya en az 5-6 m den acar kapıyı
gitse bile orada yusuf, abdülkadir, ebrar ve cafer var
ve inanabilirsinki bunlarin her biri emreyi cepinden cikartir
deniz türüc zaten karektersizin teki, maradona olsa bile bu takimda isi olmamali"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence cok tehlikeli bir istek
son 6 ayda bu takimda 5 dakika bile as takimda calismamiz 4 yetenekten bahsediyoruz
bu cocuklari taraftar ümitlensin diye kurtlar sofrasina atmak büyük yanlis olur
böyle büyük yeteneklerin piyasaya sunumlari son derece planli ve programli olmalidir
saglam ve normalden uzun bir yaz kampindan sonra hazirlik maclari ve europa league´in ilk eleme turlari bu cocuklar icin piyango gibidir
tribünlerde batuhants´ler, faruk berberler, sefa asanlar bu cocuklari yok etmek icin coktan saf tuttular, bunu bilerek dogru planlamaylan bu cocuklar üst yapiya gecis yapmali
3-5 taraftara değil , genel akıma bakmak daha doğrudur. Bu çocuklardan kimse şu yaşlarında bir şeyler beklemiyor. Önlerinde ideal 18 oyuncusu olmaları için en azından 1 sezon var. Bu nedenle özellikle "takdim etme" kalıbını kullandım.
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 yetenekten değil iki yetenekten bahsediyorum. İkisine de hali hazırda yurt dışı talipler var. Gevşeklikleri de bundan.
3-5 taraftara değil , genel akıma bakmak daha doğrudur. Bu çocuklardan kimse şu yaşlarında bir şeyler beklemiyor. Önlerinde ideal 18 oyuncusu olmaları için en azından 1 sezon var. Bu nedenle özellikle "takdim etme" kalıbını kullandım."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Risk aldık,tutmadı. Bu maliyetlerle CLye katılmak zorundaydık. Sezon başıda söyledim.
Artık feda demek zorundayız.
Bonservis verecek gücümüz yok. Transfer yasağı kalkarsa yapılacak iş kiralık ve bonservssiz futbolculara yönelmek.
Eldeki maliyetli futbolculardan bonservis kazanmalıyız.Hepsi değerli futbolcular. Oradan gelecek bonservis ve bu futbolcuların 2-3 yıllık maliyetlerinden kurtulmak baya rahatlatır.
Maks. 1.75-2 m euro civarı maaş sınırı belirlenmeli. Takımda kalacak olanların bazıları da feda demeli.Misal Onur 1.75 m civarına çekilmeli maaşı.
Toplam maaş sınırı da 20 m euroyu geçmeyecek şekilde ayarlanmalı.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRisk aldık,tutmadı. Bu maliyetlerle CLye katılmak zorundaydık. Sezon başıda söyledim.
Artık feda demek zorundayız.
Bonservis verecek gücümüz yok. Transfer yasağı kalkarsa yapılacak iş kiralık ve bonservssiz futbolculara yönelmek.
Eldeki maliyetli futbolculardan bonservis kazanmalıyız.Hepsi değerli futbolcular. Oradan gelecek bonservis ve bu futbolcuların 2-3 yıllık maliyetlerinden kurtulmak baya rahatlatır.
Maks. 1.75-2 m euro civarı maaş sınırı belirlenmeli. Takımda kalacak olanların bazıları da feda demeli.Misal Onur 1.75 m civarına çekilmeli maaşı.
Toplam maaş sınırı da 20 m euroyu geçmeyecek şekilde ayarlanmalı.
Mevcut tabloda bence verilecek en yüksek meblağ 1,5 milyon avro olmalı. Avro bir yıl sonra altı lirayı bile bulabilir.
Yorum
-
ligimizde yabancı sınırlaması kalkmasına rağmen yıllık ücretler fahiş diyebileceğimiz seviyelerde.
yüksek maliyetli isimlerle yollar ayrılmalı kalmak isteyen varsa sözleşmeleri revize edilmeli.
şimdiden transfer araştırmalarının raporlamaları yapılmalı ki erkenden harekete geçilsin, tabi transfer cezası almazsak.
herşeyden önce yeni sezon hocasının kim olacağına göre belli olmalı transferlerimiz, yoksa kadromuzda olup ta süre alamayan faydalanamadığımız bir sürü adam var bu hocaların mantalitelerinden dolayı.
ama borcu azaltacağız diye akbaş uğur gibi deneyip gördüğümüz isimlerle seneyi heba etmeyelim.
hem yarışıp hemde tasarruf etmeliyiz 2002-2003 sezonu gibi.
Yorum
Yorum