Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maalasef bir risk aldık 50. Yılda tutmadı..Bu maliyetleri karşılamak için ilk 2ye girmek zorundaydık.
    Maliyetli futbolcularımız kalacaksa indirim şart.Kabul etmeyen gönderilebilir.
    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Zeki Uzundurukan Aspor canlı yayınında konuşuyor diyorki..

yasin öztekine Trabzonspor formasını ilk geldiğinde giydirdik..
      çok efendi bir adam..
      dedikki..
      bak eğer başarılı olursan buradan sıçrama yapıp büyük istanbul takımlarına transfer yaparsın..

............
      aşağılık..
      ezik..
      küçük beyinli..
      köle..
      paranın ve gücün esiri.. bu şahsı tanıyan varsa twitterı olan varsa istanbula uşaklık yapmaya devam etsin ama Trabzonsporlu bir yorumcu olarak değil..
      samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• Bütçe sıkıntımız varsa bence gitmesi gerekenler:

Sosa
        Kucka
        Olcay
        Esteban
        NDoye
        Durica

ve 1 stoper ve 1 kanat transferi ile yeni sezona girilebilir. Burak konusunda acayip kararsızım. Bütçeye bakar...

Yorum

• Eğer Pes, Fifa ve Fm oynayan birisiyseniz Sosa'yı takımdan şutladığınız taktirde takımın toparladığını göreceksiniz. Üç oyunda da denedim. Sonuçta huzura erdim. O kadar da güzel oturuyor ki ayağa kerata. Herkeze tavsiye ederim.
          En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 09.04.2018, 14:47.
          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yazin ersun hoca yüzünden almamistik

yeni yönetimin verdigi transfer tarifine en uygun isim

yeni videosuda gelmis, paylasayim dedim

ugur ve duricayi yolladin, iyi güzelde yerlerine adamda alacan, bütün maaslarini tasaruf yazamazsin
            Taasaruf olarak yazdigim 7-8

Ikinci grup

Yani Sosa , Kucka ve Esteban zaten okadar para eder.
            O kasada kalir.

Ugur, Durica, N'Doye dan 4 civari acik olur.

Iyi arastirma ile o parayi 5 kaliteli oyuncuya boleriz.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• euro 5 olmuş artık 2,5 3,5 değil 1,5 lar bile istisnai durumlarda verilmeli bir oyuncuya. allahtan altyapının verimliği olduğu dönemleri yaşıyoruz. 14-15 kişilik ana oyuncu grubuna abdülkadir ve yusufun dışında 2-3 isim daha eklenecektir.
              En son danger00 tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 10:01.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• mali durumla ilgili başlığa atmıştım buraya da alıntılayayım. ama son yaşananlardan sonra uğur un kalması sıkıntı olur. burak kalacaksa yanındaki çetenin dağılması lazım.
                İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                65 milyon tl şu zor dönemde cebimizde kalsa fena mı olur...

aşağıda maliyetleriyle orantılı katkı alamadığımız, yarın gitse kimsenin ama demeyeceği isimler ve ödediğimiz maaşlar var. yılda yaklaşık 18 milyon euro'yu bu isimlere veriyoruz.

hugo, ndoye 3,5m euro maaş alıyor
                durica, hubocan 3m
                kucka, onazi, sosa 4m
                olcay 1,7m
                onur, esteban 3m
                sosa 3,2m

bu isimlerle yollar ayrılıp ortalama 1 milyon euro maaştan 5 isim alsak, altyapı takviyeli aşağıdaki kadro çıkıyor ortaya. maaş açısından 13 milyon euro kârda oluyoruz. (onur, hubocan ve hugo/ndoye bu maaşa razı oluyorsa kalabilirler, transfersiz geçeriz o bölgeleri.)

--------------------burak/xx/doğukan

castillo/a.hakan---yusuf/xx/ebrar---abdüş/a.parmak

---------xxx/cafer/m.cem---okay/batuhan

novak/rahim---xxx/akbaş---uğur/hüseyin---jp/kamil

--------------------xxx/arda/uğurcan------------

şampiyon olmaz mevcut pozisyonda dalgalanırız belki ama ekonomik açıdan kesinlikle rahatlama sağlayacak ve ilerisi için de umutlu olabileceğimiz bir yapılanma olur. ayrıca iki-üç potansiyeli yüksek ismi de kazanabilir böylece.

Yorum

• Ahmet Agaoglunun 61 numarali futbolculari toplama soylemi beni korkutuyor.

Hatta herkes korksun.

Trabzonsporda bile o formayi tasimak istemiyor kimse. Buyuk baski var.

Gelenler ne yapacakki ?

HEP
                  DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer Pes, Fifa ve Fm oynayan birisiyseniz Sosa'yı takımdan şutladığınız taktirde takımın toparladığını göreceksiniz. Üç oyunda da denedim. Sonuçta huzura erdim. O kadar da güzel oturuyor ki ayağa kerata. Herkeze tavsiye ederim.
                    Aynen hatta başkana diyelim googlea wonderkid list yazsın. Her mevkiye bir wonderkid alalım. Güçleri 90 ı geçince 30-40 milyona satarız. Hatta keike siz baikan adayı olsaydınız da sizi seçseydik.

Yorum

• Sosa ve kucka'nin maaşına stoperler ve kanatlar elden geçirilir. Kadroda okay, onazi, Abdülkadir, Cafer, sefa var. Çok lazımsa bir tane adam gibi defans önü oyun kurucu alınır yola devam edilir.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yazin ersun hoca yüzünden almamistik

yeni yönetimin verdigi transfer tarifine en uygun isim

yeni videosuda gelmis, paylasayim dedim

Castillo'nun iki sezonda yaptığından fazlasını 2 maçta yapmış...

Bize yakışmaz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sosa ve kucka'nin maaşına stoperler ve kanatlar elden geçirilir. Kadroda okay, onazi, Abdülkadir, Cafer, sefa var. Çok lazımsa bir tane adam gibi defans önü oyun kurucu alınır yola devam edilir.
                          Katılıyorum. En önemli eksiğimiz yıllardır oyun kurucumuz yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Stoperi de alt yapıdan çıkarmalıyız. Belli mevkilerde çok yığılma var. Verimsiz pahalı futbolculardan zarar etmeden kurtulmalıyız. Bonservis verdiğimiz her adam değerli. Bedavaya elden çıkarmak diye birşey sözkonusu olmamalı. Yerli futbolcularla avro üzerinden sözleşme yapılmamalı. Avro kazanmak isteyen avrupaya gitsin. Üst düzey liglerden sözleşmesi biten yabancı kovalamalıyız, düşen takımlardan falan. Önceliğimiz ekonomi olmalı
                            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 10.04.2018, 03:25.

Yorum

• Bu takımda sadece Burak, Sosa, Kucka, Onur ve Esteban toplam olarak 12 milyon € maaş alıyor. Yani tribün geliri tabiri ve Türk paramız ile 60 MİLYON TL.

60 MİLYON TL maaş ile ligde kafaya ve Avrupa kupalarına oynayan takımlar oldu, var. Bu sözleşmeler kafalara siyah dayanarak veya beyinler sokakta unutularak mı yapıldı?

Başka Trabzonspor yok. Damla damla erittiler koca kulübü. Yatacak yeriniz kalmadı.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stoperi de alt yapıdan çıkarmalıyız. Belli mevkilerde çok yığılma var. Verimsiz pahalı futbolculardan zarar etmeden kurtulmalıyız. Bonservis verdiğimiz her adam değerli. Bedavaya elden çıkarmak diye birşey sözkonusu olmamalı. Yerli futbolcularla avro üzerinden sözleşme yapılmamalı. Avro kazanmak isteyen avrupaya gitsin. Üst düzey liglerden sözleşmesi biten yabancı kovalamalıyız, düşen takımlardan falan. Önceliğimiz ekonomi olmalı
                                Stoperlik en az %70 pozisyon bilgisinden olusan tek mevki futbolda

yani egitim faktörünün en cok öne ciktigi mevki

Türkiyede altyapilarda en önemli eksikde bu alanda oldugu icin stoper mevki ülkenin futbolda bugu oldu

akbas gibi yetenekli ve belkide Türkiyede en yüksek iq lu adami bile orada cikartamadik
                                bence imkansiza yakin bir istek, tek ümidim bora ulu, onunda bu seviyeye gelmesi 3-4 yili alir
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X