Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rezillik yönetimin açiklama ya da yalanlama yapmamasidir...
    hatta g.saral eger "ilgilenmiyoruz, yalan" yazip, pesine de bu haberler ve 7m€ olayi olsaydi çok açik bir sekilde kazanan biz olurduk...
    ama o paylasin biraz saçma oldu... simdi onlar düsünsün de ne demek ??

yalniz az önce yazdigim gibi, kirâlik 1,5 + 8 opsiyon yapiyorlardi hani, iste o isi bozmus olduk... bize para gelmedi tabi o kötü, ama fb bundan sonra kolay kolay birini alamaz, katakulli yaparsalar ayri... 4 daha alacagiz dediler, anca 1 daha alirlar simdi...
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Şikebahçe'ye transferi kapattırmış olduk. Bahsedilen adamı ena z beş kere canlı izledim Ryad Boudebouz etkisi bile bırakamamıştı.
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• only ts bundan sonra yazdıklarına cevap vermiyorum kendi kendine konuş dur , senin yüzünden ceza almak istemiyorum..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Adamlar 1 milyon harcayacakları transfere 7 milyon harcadılar daha ne istiyorsunuz bırakın tartışmayı
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Yönetim muhatap olmadan olayı kapak yapıp şikebahçeyi Uefa kriterlerinde eksiye soktu
            kesin ceza gelir,tek kurtuluşları 7 milyona birilerini satmaları

Yorum

• bu kadar haberden sonra bir açıklaması vardır elbet....
              .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• [MENTION=22978]only ts[/MENTION] âbi abartiyorsun yaa,, tabi o ifâdeler yakismadi kapak mapak ama elestirenler de hakli... baska takim olsa 2 3 saat içinde "ilgilenmiyoruz" açiklamasini yapar... ortalik bu kadar karismisken ölü numarasi yapmak bize yakismadi...
                ama belli ki isi bozduk, 1,5 + 8 opsiyon, ki opsiyonu kullanmak zorunda degillerdi, böyle almalari kârli çikaracakti fbyi, 7'ye almis oldular...

biz Sissoko ve Serdar'i alalim, gerisi hikâye
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• yeminle icimizde zekasi cok kisitli arkadaslar var

saralin tweeti bile bir adrese degildi

oyunu oynadik ve alacagimizi aldik

hani 8-10-12 vermisdik?

biz alacagimizi aldik, sikeciler 4 transfer yapacagim dedigi bütceyi 2 oyuncuyla tüketti, 2 milyonda ekside

simdi yine karaveevler transfer ederler...
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Resmi açıklama yok diyorsunuz , bu adam bu kulüpte yöneticilik yapıyor..

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özer hurmacı sandım bi an

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• bu adamların bonservisini alacak parası mı var dönen rakamlar ortada min. 6 milyon vermeleri lazım el altından ne paralar döndü kim bilir. düzgün isleri yok ki amk bıldırcınlarının. maliyetini merakla bekliyorum. baska adam alamazlar artık. cok da uzulmeye gerek yok bence yani boyle olacagı az çok ortadaydı ama bu korku onlara fazlasıyla yeter. yerel gazetecilerin yazdıkları gercekse (gercek oldugunu dusunuyorum) zenit de düzgün bi takım değilmis bunu da oğrenmis olduk. once spartak sonra bunlar, rusyada karakterli bi takım yok galiba.

Yorum

• bizde alacağız bir orta saha merak etmeyin. Fener bu işten yine zarar edecek göreceksiniz 7 milyon + 2.2 den 4 yıllık anlaşma 15.8 milyon euro yapar 63 trilyon falan toplam maliyeti

Yorum

• ulan dedik yem diye. hemen atladınız, öyle böyle... Şimdi de birilerine çemkirmeye yer arıyorsunuz.
                            MCMLXVII

Yorum

• Hayir yani.ilgilenmiyoruz de cik isin icinden ne gerek var.

Yorum

• Kiralık anlaşılacak oyuncunun bonservisini almak zorunda kaldılar, FFP'den 1 düşeceğine 7 düşecek şimdi. Strateji dediği bu olsa gerek
                                Rezil olan bir taraf varsa eğer bu biz değiliz
                                7
                                Cngz_61

Yorum

Yükleniyor...
                                X