Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ARKADAŞLAR ÖĞLEN GUİLİANO KİRALIK GÖRÜŞMESİ İÇİN BORSADAYDI - maksimum 2 milyon kiralama ücreti verip kiralayacaklardı.
    DEVREYE TRABZONSPOR GİRİNCE FİYAT YÜKSELTİP 7 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİLER.
    durum budur.

Yorum

• Fb ye verdigim zarar beni ilgilendirmiyor ben ne yapacağım arkadaş takimda stoper yok.

Ekici yi de vermedik 2.5 milyon euro girdi bize.

Yorum

• Oh beeee.. Kurtulduk şu Culyano dan. Adamlar bonservis ile aldı. Keyiflendim şimdi.. Şikecilerin bütün planları bozuldu.. Hahaha..
        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          only ts bundan sonra yazdıklarına cevap vermiyorum kendi kendine konuş dur , senin yüzünden ceza almak istemiyorum..
          banlanmani ve senin mesajlarini gormek istemiyorum.

ciddi anlamda itici bunalticisiniz...

sadece sen degil, rezil olduk diyen herkes ayni kafada

ama bir taneside demiyor nasil rezil oldugumuzu ? maytapmi geciyorsunuz, oyunmu oynuyorsunuz bilmiyorum ama Trabzonspor u kucuk dusurmeye hakkiniz yok.
          u will need justice at the end..

Yorum

• Rezil olmak mı?

Yorumladığım kadarı ile başarıya ulaştık.

Adamlar kiralayacağı ve FFPden sıkıntı yaşamayacağı bir transferi 7 milyon euroya bitirdiler.

Sanırım diğer transferlerimize kolay kolay salça olmazlar.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Günde en az 10 kişi buraya girip aynı şeyi yazıyor. Bilin bakalım ne?
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Rezillik filan yok ortada...

Hesap soracaksanız sosyal medyada gaza gelip inandığınız hesaplardan hesap sorun...

Bizim milletin maalesef en büyük sorunudur olaylara itidalli yaklaşamamak...

Her okunana, her duyulana kayıtsız şartsız inanır mı yahu insan?

Okursun, analiz edersin önce...

Elalem ortaya haber atacak, sen kurumsal yapının herhangi açıklaması olmamasına rağmen kurumu suçlayacaksın...

Bu arkadaşların önce iyi niyeti, sonra da zeka seviyeleri sorgulanır...

Kimse kusura bakmasın...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Gokhan saral ne dediki ?

Yorum

• hala şunu kimse anlamamış adamın 12 m euro serbest kalma bedeli olup ts 7.5 m euro ya zenit ile anlaşmış bulunup fb eğer almak isterse 12 m euro vermesi gerekmekte olup 12-7.5=4.5 m euro trabzonspora verilmekte olucak transferdir... ts ile zenit arasında anlaşılan protokol var ama bü yüzden sonuç bunu gerektiriyor...

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beni gokhan saral baglamaz.
                      Kulupten resmi bir aciklamami yapildi ? bizim haberimiz yok.

Aliyoruz dedik temi alamadik

sorun nerde ???

banlayin su herifleri Trabzonspor ne zaman basarisiz olsa (ki burda basarisiz oldugumuz bir durum yok ) bu ve bunun gibiler hemen siteye damliyor.

bak dikkat edin hep ayni kisiler. TS li gibi gorunen aslinda baska takimlarin taraftarlari olduklarini anlicaksiniz.

banlayin hepsini zarar etmezsiniz.
                      Bazi kisiler gercekten suyunu cikardi artik. Bu insanlar sanirim 24 saat eziklik aci ve olumsuzluk üzerine bir hayat tarzi benimsemisler. Burda abuk sabuk seyler yazan adamlar rezil olmuyor, bir yoneticinin twiti yüzünden kendisini rezil hissediyor.
                      Ortada rezil olan bir Trabzonspor yok, kisiler uzerine alabilir, sorun yok.Yeterince reziller zaten.

Yorum

• Belki gokhan saral strateji dedigi attigi tweet fb yi gaza getirme amaclidir ne bileyim olumlu dusunmek istiyorum. Neticede 1 milyona kiralacaklari adama 7 milyon bayildilar bakalim ne olacak. Yalniz bizle alakali bir protokol oldugu belli. Zenit bu durumu kendi lehine kullanarak bu isten karli cikan taraf oldu. Bence ustanin sessizliginin sebebi siyasetten bu isten geri adim at is buyumesin telkini almasidir.

Yorum

• Klübümüzün rezil olduğu bir durum yok. Ama burada kendilerini rezil olarak görenler var, onlarla da klübümüzün bir bağı yok. Bizim tarafımızdan hiçbir resmî açıklama yokken nasıl rezil oluyoruz onu bi anlatın hele?
                          insan öleceğini bilerek nasıl yaşar...

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeminle icimizde zekasi cok kisitli arkadaslar var

saralin tweeti bile bir adrese degildi

oyunu oynadik ve alacagimizi aldik

hani 8-10-12 vermisdik?

biz alacagimizi aldik, sikeciler 4 transfer yapacagim dedigi bütceyi 2 oyuncuyla tüketti, 2 milyonda ekside

simdi yine karaveevler transfer ederler...
                            Biz ne almış olduk abi?

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Resmi açıklama yok diyorsunuz , bu adam bu kulüpte yöneticilik yapıyor..

ne var bunda
                              adam sahsi adresinden atti
                              belki bir arkadasina
                              sanki direk bir gönderme var
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burak Yılmaz ile birlikte transferi kapattık bence daha transfer olmaz Serdar da gelmeyecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X