İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma
-
yine gaza geldim. sosa, medel, burak ve visca alınırsa bu takım 80 puanın altına düşmez,
bu oyuncaları aldığımızi düşünüp rakiplerimize bakarsak:
basaksehir: en onemli ozelliği futbolcularin yillardir birarada oynama alişkanligiydi ki bu yıl yaptiklari rekor transfer sayısıyla bu ozelligini kaybedecekler, geçen yıl bircok maçı son dakika golleriyle aldılar her sene şans yanlarinda olmaz ve kritik maçlarda hep sahne alan viscayı kaybedecekler bizi geçemezler, ben 70 puanı tekrar gececeklerini düşünmüyorum.
gs: selcukla tolganin yerine 2 oyuncu, sol bek, sag kanat, sol kanat, hızli stoper ve yedek forvet alirsalar (ki bu kadar transfer yapmayacaklar) ancak sampiyon olabilirler yani bunlarda bizi geçemez.
fb: bariz sekilde forvetleri eksik ki avrupa macina paf takimdan forvetle cikma ihtimalleri var. çok çok kalite forvet almasalar bunlarda 80 puana yanaşamazlar zira ekicinin devamliligi yok ve ekiciye guvenip 10 numarada almadilar hücumlarında sadece valbuena var etkili olabilecek. tabi defansif olarak cok gücluler bunuda unutmamak lazım.
bjk: abuobakar kendisini inanilmaz gelistirdi hele konferderasyon kupasında biraz sanslı olup direkten dönen topları falan gol olsa kupanin açık ara gol kralı olabilirdi böyle bir silahı kaybettiler. abobakarin yerine alacakları forvet sampiyonlugun kaderini çizecek. forvete eder veya muadili birini alırlarsa muhtemelen şampiyon olabiliriz.
tabi biran önce medel, sosa, visca ve burak alınirsa.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDördü birden gelmezEn son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 25.07.2017, 18:56."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Oyuncu satmaya başlasak bi zincirleme alacağız bence hepsini de satamıyoruz adamlarıİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Burada bence asıl sorulması gereken soru
Medel burak sosa visca gelirse
Madem gelecekti neden basının karşıaına çıkılıp transferle işgili negatif açıklama yapıldı
Ben o toplantıyı hala anlayabilmiş değilim
Transfer yapılsa da yapılmasa da anlayamam
Ama transfer yapılırsa iyice aklımda kalacak
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevisca medel sosa burak demek seneye men ve transfer yasagı demek hepsi olmaz.
Yorum
-
O zaman bmn olarak bir forma seferberligi başlatalım ben cubukludan alacağım muharrem ustayı elestirsemde canım Trabzonsporuma tam destek.Ayrıca çubuklu ne zaman çıkacak.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u özet geçmiş olduk. Mutlaka bir yerlerde eksik bir şey olmalı.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman bmn olarak bir forma seferberligi başlatalım ben cubukludan alacağım muharrem ustayı elestirsemde canım Trabzonsporuma tam destek.Ayrıca çubuklu ne zaman çıkacak.
Yorum
-
İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah gelirler de yanılan biz oluruz."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
Yorum