Rodallega'ya ilk tercih olduğu ve güvenildiği hissi sağlanabilirse ben 20 gol barajına ulaşabileceğini düşünüyorum. Şuan ki mali durumda öncelik stoper ve ortasaha transferleri olmalı. Görünen de bu işlerin kolay olmayacağı. Allah yardımcımız olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Habercilere bu süreçte güvenilmemesi taraftarıyım. Değil gazetecilerin, "istihbaratı aldık" dedikleri yöneticilerin bile gerçekleri bilmediğini düşünüyorum.
Bence transfer işlemi bu sefer çok gizli yürütülüyor, Ersun Yanal - Muharrem Usta. Bunun dışında belki birkaç şey bilen Ahmet Çubukçu vardır, daha fazlası değil. Yani diyeceğim o ki; Bu sessizliği hemen olumsuzluğa döndürmeyelim.
Gazeteciler de haber alamıyorlar. Günün sonunda muhakkak bir şey yazmaları gerektiği için, baktılar İtalya'dan Kucka konusunda net bir haber çıkmıyor, zaten yabancı basının saatler öncesinden verdikleri haberleri günün sonunda "transferde gelişme yok" olarak aktarıyorlar.
Bir kulübün yöneticisi vasfında olan bir kişi bile transferle ilgili herhangi bir zemin sağlanmamış ise ülke değiştirme zahmetine girmezken, bizim kulübümüzün başkanı kalkıp bizzat görüşmek için İtalya'ya gidiyor. Bu aralar sabırlı olmak lâzım. Artık transfer piyasalarındaki isimleri almak öyle kolay olmuyor. Rakamlar çok uçuk, kulüplerin veya oyuncuların prensipleri artıyor, menajerlerin işleri çok dolambaçlı yollara sokabiliyor transferleri...
Bekleyelim, görelim...En son B61 tarafından düzenlendi; 26.06.2017, 22:56.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Transfer işi uzadı .don lastiği gibi uzadıkça her an herşey olabilir.yönetimin çok bir krallığı yok altıncı bitirdik ligi.bu sene eğer yönetim bizi üst sıralara taşırsa en azından ilk dörde girersek uefa şampiyonlar ligine o zaman başarılı sayarım cidden.bu yeterlidir benim için.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda tatilde olduğu belirtilen Ersun yanal nerede demiş forveti şimdilik düşünmediklerini.kaç saattir kaynağı bile olmayan bir söylenti üzerinden ne giydirildi neler neler denildi.
ne olumlu Ne de olumsuz hiç bir söylenti ya da habere inanmamak lazım iken bizler yönetimi yeri geliyor kral yapıyor yeri geliyor yıkıyoruz.
hele bir de kaos ortamında ortaya çıkan güruh yok mu. Onlarda ayrı bir canlı türü."Annuit cœptis"
Yorum
-
YES'i taraftarımız fazla abartıyor. Sanki verdiği her haber doğru.
Yerel medyaya göre Kucka çoktan bitmişti.
Başkan geçen hafta İtalya'ya gitti dediler , adam iftarda konuşma yaparken çıktı.
Torres konusu bu işin nirvanasıydı. Böyle bir sürü defoları bulunabilir.
Forvet konusunda yönetim belli ki gizli bir şekilde devam ediyor. İsim bulamayınca Trabzonspor forvet transferi yapmayacak diye haber yapmak içi haber yapıyorlar. Tahminim santrafor sürpriz bir isim olacak.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Transfer sezonunun sanki son günlerine gelmişiz de daha transfer yapmamışız gibi çok ağır sallamalar yapılıyor. Hele bir durun bakalım noluyor ne bitiyor. Devre arasındaki transfer performansına paralel bir performans sergilenirse bu takımın başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Bizim en büyük sıkıntımız bu bence; "Birşeyler olumsuz gidince eleştride sınır tanımıyoruz, ama iyi giden şeyleri aynı sınır tanımazlıkla desteklemiyoruz." Muharrem usta benim babamın oğlu değil ama kimse kusura bakmasın "kendi reklamını yapmak için Trabzonspor'u kullanıyor" ifadesi bana çok saçma geliyor. 25 milyon dolar vererek yeni sponsor bulunana dek stada geçici de olsa stada sponsor olmuş, formamıza sponsor bulamazken bir dünya markası bankayla sponsor anlaşması yaptırabilmiş bir yöneticidir. İHO ile bu adamı kıyaslayanşar var bence bu en hafif tabirle abesle iştigaldir. Velhasıl ben umutluyum. En azından 8 eylüle kadar vurmam abalıya bazı arkadaşlar gibi. İnşallah eski güzel günleri tekrardan göreceğiz. Bir arkadaşın imzasında yazıyordu : "Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz." Bence çok doğru bir söz!!!Allah yar ve yardımcımız olsun !!!
Yorum
-
İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYES a spora bağlandı. Kucka konusunda dediğine göre milan 7 milyon Euro istiyormuş biz en fazla 5 milyon Euro'ya çıkmışız. Şu an için olumsuz gibi ama daha netleşen birşey yok diyor. Serdar taşçı Moskova'nın kampına katılmış. Spartak Moskova bırakmak istemiyormuş.
Kucka'nın alternatifi Leiva'nın maliyeti de yüksek dedi.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Gökhan Ünal -25 yaş-6.20 milyon euro
Waris Majeed-22 yaş-6 milyon euro
Adrian-24 yaş-5,25 milyon euro
Didier zokora-30 yaş-5 milyon euro
Oscar Cardozo-31 yaş-5 milyon euro
Alanzinho-25 yaş-4 milyon euro
Klüp tarihinin en yüksek bonservis bedelleri...Kucka transferi politika ve beklenti olarak bu transferlerden cardozo ve zokora ile karşılaştırılabilir.Zaten listenin ilk 3 sırasındaki oyncuların hepsini belli bir para karşılığı elden çıkarabildik.
Son haberlere göre Kucka için 5 milyon euroya çıktığımız ve hale daha anlaşmanın uzağında olduğumuz söyleniyor.Kesinlikle bizi bu noktaya sürükleyenlere hakkım varsa helal etmiyorum.Ssosyal medyada yarattığınız görmemişlikle cahillikle algı operasyonu ve baskıyla Kucka'yı ederinden fazla noktada değerli hale getirdiniz.30 yaşında transfer edilen zokora ve 31 yaşında transfer edilen Cardozo'nun kariyerlerini fm oynayarak elde edemedi edemez Kucka.Marek Sapara'dan eksiği ardır fazlası yoktur.Slovakya milli takımında oynamış olması vittek sapara veya sestak'ın referansı kadar referanstır.Fazlası değildir.Milan'da oynamış olması Constant kadar referanstır fazlası değildir.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Ben hala Kucka'nin bize imza atacagini dusunmuyorum. Ancak 2.5 civari yillik verirsen o ayri.
Ndiaye cok ama cok istedigim bir orta saha. Deli paralar eder. Ancak onun da premier lig vs. istedigini dusunerek gelmeyecegini dusunuyorum.
Serdar icin ise diyecek bir sey yok. Her transfer donemi ayni hikaye. Gelecegi varsa hemen gelsin, yoksa sıktı.
Yorum
-
Stoper ve ortasaha transferlerini yapsınlar birde forvete büyük bir kulüpten forvet kiralasınlar yeterli. Devre arasına kadar gider o kadro.
..........................Onur
Jose.........Serdar.........Durica......Mas
.................Kucka......Okay
Olcay.................Yazıcı........Castillo
.......................Rodallega
Abartmanın anlamı yok. Her transfer dönemi 2 nokta atışı yapsak bu iş zaten olacak.En son Uğur Ö. tarafından düzenlendi; 26.06.2017, 23:09.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoper ve ortasaha transferlerini yapsınlar birde forvete büyük bir kulüpten forvet kiralasınlar yeterli. Devre arasına kadar gider o kadro.
..........................Onur
Jose.........Serdar.........Durica......Mas
.................Kucka......Okay
Olcay.................Yazıcı........Castillo
.......................Rodallega
Abartmanın anlamı yok. Her transfer dönemi 2 nokta atışı yapsak bu iş zaten olacak.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bir oyuncu gündeme geldiğinde hemen sonuçlansın isteyenler var. Adamla anlaşma, kulübü ile mütabakata varma derken bunların dışındaki dinamikler de transferde baş rol oynuyor. Bizim milletimiz neden hemen bi bok atma, 'Onu da bunu da alamazlar beceriksizler' modunda anlamış değilim.
Avrupa'da yoksun, UEFA tepende, 3 yıllık gelirlerin ve giderlerin kontrol altında. Belirli ölçüde hatayı kaldırma durumumuz var. Paraların sokağa atılmasını bekleyen insanlar mevcut. İğreniyorum bunlardan. Milan 10 istese neden vermediler diye küfür edecekler yönetime. Araba alırken bile 1-2 bin liranın lafını yaparken milyon euroları ne rahat yazıyorlar. Transfer görüşmelerini bu insanlara açmak lazım. Anca o zaman huzura ererler.
Yorum
-
Hesap resmi ise ki öyle görünüyor---->(http://www.61saat.com/futbol/spartak...m-h438740.html)
Spartak Moskova fiyat yükseltmek için bilinçli olarak Serdar'ı paylaşmış. Böyle olunca bırakacaksın ne hallere varsa görecekler.
DDREJmnXYAAkngE.jpg
Spartak Moskova'nın yeni sezon kamp hazırlığı.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
Yorum