Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu anda tatilde olduğu belirtilen Ersun yanal nerede demiş forveti şimdilik düşünmediklerini.kaç saattir kaynağı bile olmayan bir söylenti üzerinden ne giydirildi neler neler denildi.
    ne olumlu Ne de olumsuz hiç bir söylenti ya da habere inanmamak lazım iken bizler yönetimi yeri geliyor kral yapıyor yeri geliyor yıkıyoruz.
    hele bir de kaos ortamında ortaya çıkan güruh yok mu. Onlarda ayrı bir canlı türü.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hiç biri gelmeyecek. Ne Kucka ,Ne Serdar, Ne Visca ,Ne Ndiaye . Bahsede girebilirim.
      Geçen senede ( Parades, Nagy, Omar Abdulrahman, Bony, N'diaye, Gyan ) gibi isimlere yakınken gelenler başkaları oldu maalesef
      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        5 teklif ediyoruz Milan 7 istiyorsa patlar o iş, daha da çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.

Bi ihtimal artık Başkanın meziyetlerine kalmış fiyat düşürülürse işte...
        Ne beşi
        Teklif maksimum 2-2,5 taş catlasın 3 milyondur + 1-2 bonus şampiyon olursak

Ondan fazlası imkansıza yakın bence

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Geçen senede ( Parades, Nagy, Omar Abdulrahman, Bony, N'diaye, Gyan ) gibi isimlere yakınken gelenler başkaları oldu maalesef
          Para yok borç çok maalesef...
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İhoyu hiç sevmem.usta ihodan bana göre daha iyi.ama anca konuşuyor umut vaad ediyor aç izle oku araştır demeçlerini dinle.olay farklı yerlere gidiyor o yüzden ben cevap vermiyorum ligdeki konumumuz bu sene değişirse ilk dörde girersek başarı sayacağım bunu.durum bu kadar ciddi.mevzuyu farklı yere getirmeyelim.ligdeki konumumuz çok kötü.bu sene uefa veya şampiyonlar ligine gitmeliyiz.bunu da yapamıyorsak bıraksınlar bu işi.
            İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İhoya belki oy vermiyorsun ama zihniyet ihoya benziyor. Neye uyanacakmışız anlat da dinleyelim, senden burada kulübün nasıl yönetilmesi gerektiğini, ustanın nasıl konuşma yapacağını, transferleri vs yorumlarını bekliyorum.

Başkanlığa aday ol oy verelim))
            En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.06.2017, 22:45.
            "Annuit cœptis"

Yorum

• yav hehe .kardeşim felakat habercisi değiliz bak kamp başlayacak plansızlık var klupte iş bilmezlik var ben başkan olsam bunu yapardım bu işi iyi bilirim demiyorum elbet kimse demez bana göre seneye aklın yolu birdir ligi kaçıncı bitirkdik rakiplerin ne yaptı bu kadar .karşılaştırılmalı analiz yaparsın zarardayız para olmaz tabi altıncıyız arkadaşlar hala ne konuşuyoruz.tamam sabredelim edelim de usta mikrofonda çok demeç veriyor konuşmasın para yok almıyoruz de vaad verme.bak hocam klubun başındakiler genelde kendi iş piyasasını düşünür kendini zengin eder bu hemen hemen her klupte de böyledir ama bu dengeyi kurmassan sadece bireysel çıkarlarını klubun üstünde tutarsan klubu zora sokarsın kişisel ego tatmin yeri olur klubun statüsü bu değildir.yazık takımımıza.
              İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeş sen kimsin? Mesela ismin ne? Yalakalık dan anladığın şey nedir? Felaket tellallığı, iyi niyeti suistimal etme, yalan konuşma, eyyamcılık, insanları yanlış yönlendirme gibi şeylerden haberin var mı? Yoksa gördüklerini mi yazıyosun?
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.06.2017, 22:41.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                başkan egosu büyük saçmalayan bir insan nevzat aydına yaptığı terbiyesizliği de unutmadık.Taraftarım.senden daha taraftarım yaşımda 35 çok konuşma o yüzden. shotayı istanbulspor maçında ilk taklalarını atarken izlemişliğim de vardır.sen muhtemelen o zamanlar piyasada da değilsindir.oradan başkanın avukatlığını yapma fazla.bana göre başkan nevzat aydın olmalıdır muharrem değil.

fedakarlık yapmış hea hea.tamam yav hehe.tamam kul hakkı 50. yıl hedef büyük desinler taraftarı siyasetçiler gibi kandırsınlar sonra tamam usta büyüksün adamsın diyelim.kuckayı alsa da bu fikrim değişmeyecek.Kul hakkını senden öğrenecek değilim.pişman da olmayacağım başkan bu sene bu takımı ilk dörde sokamıyorsa defolup gitmelidir.
                Senin derdini anladım ben. Hadi Allah çarşına pazar versin.

Yorum

• Yunus emre sel de bişe bilmiyor papağan gibi aynı isimleri telaffuz edip duruyor. Yönetimi bu konuda tebrik etmek lazım basına isim vermiyor.

Yorum

• YES a spora bağlandı. Kucka konusunda dediğine göre milan 7 milyon Euro istiyormuş biz en fazla 5 milyon Euro'ya çıkmışız. Şu an için olumsuz gibi ama daha netleşen birşey yok diyor. Serdar taşçı Moskova'nın kampına katılmış. Spartak Moskova bırakmak istemiyormuş.

Yorum

• derdimiz ortak : Trabzonspor.açıklayıcı olmuştur.başkan bizi bu sene ilk dörde sokarsa tebrik edeceğim.sadece bu kadar.beklentim uefa veya şampiyonlar ligine gidelim.
                      Senin derdini anladım ben. Hadi Allah çarşına pazar versin.
                      En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.06.2017, 22:44.
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• Çoğu spor muhabiri sallamasyon haber yapmak zorunda kalıyor şuan. Çünkü eskisi gibi istihbarat alamıyorlar. Basında ismi geçen isimlerin çoğu ya yönetim tarafından sızdırılan fake adamlar ya da muhabirlerin sahte gündem yaratma çabaları. O kadar çok sallıyorlar ki bazen 2-3 tanesi tutuyordur. Ona da gazetecilik başarısı diyorlar zaten.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          derdimiz ortak : Trabzonspor.açıklayıcı olmuştur.başkan bizi bu sene ilk dörde sokarsa tebrik edeceğim.sadcece bu kadar.
                          Derdimiz ortaksa eyvAllah. Ben 23 yaşındayım. 35 yaşında bir insana saygısızlık yapmak istemem. Hepimiz Trabzonspor'un iyi olmasını isteriz. Sadece düşünce tarzlarımız ve karakterler farklı olabilir. Bi kusurum olduysa özür dilerim. Hayırlı akşamlar.

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• A spor övmeye alışık olduğundan Ederi de övdüler.Oradan biri Eder Ersen Martine de benziyor dedi.Ersen Martin,kolay değil Ersen Martin olmak önce bizim yaptıklarımızı yapsın dedi..

Şu kulüp televizyonu açılsın artık ya
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bilmukabele teşekkür ederim.yaş önemli değil anlayış önemlidir.Yaşımı belirtmemin nedeni yıllardır Trabzonsporun iş bilmezliklerine sinir oldum bazı acıları tattık anlamındaydı saygı duy diye demedim.saygıyı ben senle aynı yaşta da olsam ne sen ne ben sana saygısızlık yapmamak lazım.bu işler böyle.hea yaş farkı tecrübe farkı olur.bazen yazdıklarımızla ifade edemiyoruz belki ruh halimiz,beklentiler vesaire... ama şu var 50 yaşındaki abiler de bilir ki onları geçmiş yönetimler ruh hastası yaptılar bizi de yaptılar daha da gençleri de ruh hastası yapıyorlar sıkıntı burada hehe.yoksa kişiler geçicidir.sana da iyi akşamlar kardeşim.
                                Derdimiz ortaksa eyvAllah. Ben 23 yaşındayım. 35 yaşında bir insana saygısızlık yapmak istemem. Hepimiz Trabzonspor'un iyi olmasını isteriz. Sadece düşünce tarzlarımız ve karakterler farklı olabilir. Bi kusurum olduysa özür dilerim. Hayırlı akşamlar.
                                En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.06.2017, 22:50.
                                "Annuit cœptis"

Yorum

Yükleniyor...
                                X