Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cambaz_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tek bir güzel haber bile yok...ingiltere falan deniliyordu...
    Bakın, İngiltere'de bonservisi olmayan ya da 1 senesi kalan futbolculara bakın, bizim transferde nelere gittiğimizi görürsünüz büyük ölçüde. Levia yeni düştü piyasaya mesela.

Bakalım, illa güzel şeyler de olur illa.

Yorum

• peki forvet bizi idare etti diyelim duricia ve serdardan biri sakalandı cezalı duruma düştü ne halt edeceğiz?stoper iki adam alınsa daha iyi olmaz mı?
      İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stoper ve ortasaha transferlerini yapsınlar birde forvete büyük bir kulüpten forvet kiralasınlar yeterli. Devre arasına kadar gider o kadro.

..........................Onur

Jose.........Serdar.........Durica......Mas

.................Kucka......Okay

Olcay.................Yazıcı........Castillo

.......................Rodallega

Abartmanın anlamı yok. Her transfer dönemi 2 nokta atışı yapsak bu iş zaten olacak.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İngiltere'nin Bristol kasabasına odaklanın

Yorum

• Denklem basit;

Ya bilinçli olarak yalan konuşuyorlar ya da bilinçsizce yalanı yayıyorlar. Her türlü gereksiz iş.

Serdar gelecekmişte, bilmem kime 5-6 milyon verecekmişizde, yok şunu alacakmışız da, faso-fiso.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Anlasilan o ki Serdar hâlinden memnun, "Trabzonspor olursa olur olmazsa önemli degil" gibi düsünüyor... Slimani kadar olamadin be Serdar, herifin yaptigi pek dogru olmasa da yillardir moskova'dasin hizmet ettin yeter daa moskova az anlayis ve saygi göstersin nedir bu yâni, ulan fbye gitmek istesen bu tavri yapmaz miçtigimin spartak moskova'si... Slimani bize gelmek için S.Lizbon'a resti çekti, onlar da "restine rest ulan" deyip kadro disi birakti adami... Serdar ne yapiyor hâla laylaylom kamp idman falan filan,,, gelme lan kal orda yeter bee... mok vardi da sözlesme uzattin zamâninda, sonra neymis Trabzonspor'u seviyorum falan, yalan yalan yalan
            Uzatmadiki
            Kulübün opsiyonu vardı, kullandı

Slimani cıktığı kültürde rest cekebilir, serdar gibi bir prof böyle bişey yapamaz
            Zaten onu isteyişimizin nedenlerinden biri Türk olmasına rağmen bukadar prof ve lider kişiliği bence

Spartak herşeye rağmen serdarı biakmayışı zaten nekadar önemli futbolcu olduğunun göstergesi

4 yıldır aynı transfer teranesi ve halen sımsıkı taşcıya sarılıyorlar

Birde yani şl den alacakları paraylan transferde elleri güclü olmasına rağmen. ..

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              A spor övmeye alışık olduğundan Ederi de övdüler.Oradan biri Eder Ersen Martine de benziyor dedi.Ersen Martin,kolay değil Ersen Martin olmak önce bizim yaptıklarımızı yapsın dedi..

Şu kulüp televizyonu açılsın artık ya
              Ersen martin'in en büyük başarısı hadiseyi tavlaması 😂

Yorum

• Transfer işlerine biraz daha var. Aylardır söylüyorum, Serdar yok, N'dia'ye yok, Visca yok,
                Haziran'ın 6'sında diğer başlığa yazmıştım. Bunun gibi bir kaç mesaj daha yazmıştım, bir kaç kişi kendince dalga geçiyor, yok koskoca adamlar, kadınlar yalan mı konuşacak bilmem ne, diyorlardı.

Basının söylediği bir-iki isim dışında (üç değil) biri imza atsın, forumun söyleyeceği her şeyi yaparım. Hadi bilgiye inanmıyorsunuz, ulan yıllardır bu süreçleri tecrübe ettik hala mı?

Yorum

• Hatem Ben Arfa turkiyede oyniyacak diye bi aciklama gelmis Nantes baskanindan.. Acaba???

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki forvet bizi idare etti diyelim duricia ve serdardan biri sakalandı cezalı duruma düştü ne halt edeceğiz?stoper iki adam alınsa daha iyi olmaz mı?
                    Uğur, Medjani bu lig için o tarz durumları kaldırır. O yüzden ikisinden birini göndermeden o bölgeye bir transfer zarar getirir.

Türkiye ligin'de iş yapan forvet belli. Güçlü ve zeki olması yetiyor.

Boşta forvetlere baktımda,

Marouane Chamakh ➤ Fas'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Cardiff City ➤ * 10 Oca 1984, Tonneins, Fransa

Chamakh boştaymış. Acaba bir senelik düşük maaşla gelse iş yaparmı bayadır takip etmedim.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• o zaman duricianın yanına daha seri sağlam bir stoper almak lazım.Forvet konusunda verdiğin linkteki forvete baktım soru işareti keskin bir fiyat düşüklüğü var alınması risk olur yani istatistik açısından olumsuz ama velakin futbolcuyu ben de izlemedim ne olur bilemem.youtubedan bakıyoruz ediyoruz kolay değil bir videoyla karar vermek kumaşı iyiyse iş yapar sakatlık problemi şu bu uzun süreli performans kayıpları düşüşler bunlar etkili mesela bizde dam doy en iyi zamanlarında alınsaydı çok iş yapardı ama biz gittik düşüşe stabil bir şekilde geçen forveti aldık aslında premier liginden bir zamanlar aldığımız Kevin Campell tarzı bir forvet almak lazım.
                      İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Uğur, Medjani bu lig için o tarz durumları kaldırır. O yüzden ikisinden birini göndermeden o bölgeye bir transfer zarar getirir.

Marouane Chamakh ➤ Fas'den eski futbolcu ➤ Santrafor ➤ Son kulüp: Cardiff City ➤ * 10 Oca 1984, Tonneins, Fransa

Chamakh boştaymış. Acaba bir senelik düşük maaşla gelse iş yaparmı bayadır takip etmedim.
                      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Chamakh çok çok kötü

Hugo > Chamakh hatta biraz abartı olacak Damdoy > Chamakh şu anda
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Cemzirih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ersen martin'in en büyük başarısı hadiseyi tavlaması 😂
                          Onu başarmışsa yine büyük başarı

Benim hatırladığım Ersen Martin bjk ve gsye 2 şer tane atmıştı 2 hafta arayla mı ne sonrası adam öldü o sezon daha da futbolculuğun f si yok

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            forvette rode idare eder.tamam.Fakat kimse dememiş duricia ve serdar takımda olsa eee göbek stoperin var mı başka? stoper yok takımda adam gibi.bunu ne yapacağız? defansın göbek tarafı forvet tarafından daha kötü.duricia sakat veya cezalı ne .. bok yiyeceğiz?defans transferinin iki olması daha mantıklı değil mi sizce?
                            Kesinlikle değil. Önceliğimiz ofans oyuncuları olmalı. Yıllardır her transfer döneminde stoper ve önlibero alıyoruz, geldiğimiz yer ortada.

Yorum

• İlk olarak Isko6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hatem Ben Arfa turkiyede oyniyacak diye bi aciklama gelmis Nantes baskanindan.. Acaba???
                              Keşkeeeeeee

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Chamakh çok çok kötü

Hugo > Chamakh hatta biraz abartı olacak Damdoy > Chamakh şu anda
                                Haklisin ama çok düsük bir bedel için risk alinabilir (1+1 senelik opsiyonla. Eger ilk senesi (Gol katkisi 10 olursa) maasina zam fln.. bence de çok iyi degil, ama belki sürpriz olur

Yorum

Çalışıyor...
                                X