Gökhan İnler transferi ahmaklıktır,net.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bize maliyetini geçtim seneye sözleşmesi bitecek 33 yaşındaki , kac senedir düzgün top oynamayan adama 1 milyon verecen, 8taşın maas yükünü azaltacan. Bahsedilen sartlarda olursa başkan iyi küfür yer
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Inler gelirse para vermeyiz maasida 1.5 olur en fazla panik yapmayin, bu ligde orta sahanin kuvveri kadar puan toplaniyor.
KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET
Yorum
-
Eder ismini ilk duyduğumda bu transferi nasıl gerçekleştireceğimizi düşündüm ve pek inanmadım. Yine medya sallıyordur diye düşündüm.
Başkanın İtalya'ya gideceği söylendikten sonra Eder ismi medyaya düşünce kesin İnter'de oynayan Eder demiştim. Yanılmışım.
Portekizli Eder olduğunu görünce şaşırdım. Rodallega ve Damdoy'u gözü kapalı kesecek bir adama ihtiyacımız var bizim ve Eder asla bu kişi olamaz.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan İnler ve Kucka alınırsa, Onazi'ye gidici gözüyle bakmak lâzım.design is my passion
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Aytaç yerine.Çok çok alternatifli bişi yapma derdindeler.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz zaman geçsin yine değiştirim bu ara nostaljik oyuncuları kullanmayı düşünüyorumÖzellikle sayko ve defansif adamlar seçeceğim
Sent from my VFD 700 using Tapatalk
Yorum
Yorum