Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beşiktaşlılar bildiğin üzülüyor İnler gidiyor diye.
    Üzülür tabi adamin klasi belli bakma Senol oynatmadi sampiyonluga oynicaksan bole adamlar lazim yedek kulubune aytac hamali degil !

Yorum

fener şampiyon olmasın diye okayı da bjk ye bedava verelim alternatifli kadroları olsun. rhodolfo ve veliyide alalım alternatifli kadromuz olur ilk 6 için. hem bjk 2 çöpten daha kurtulur.

doumbiyayı gignacı beğenmeyenler ederle ne yapacaklar çok merak ediyorum.
      Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Şaka gibi biz daha olcayı sindiremedik 1.7 milyon euro maaş ile adamlar inler alıcaklar. Yani birileri ortaya bisey atiyor herkes de olmuş gibi yorum yapıyor ama bu transfer gerçekleşirse rezillik çok net. Sen rakibinin ayni bolgedeki 3. Futbolcusunu alirsan o adamla yarisamazsin. O adami alma ona harcayacağin parayı forvete yatir. 1 kisi eksik kalsanda kaliteli forvet sana onun vereceginden daha fazla katki sunar

Yorum

bizim en büyük düşmanımız gs bence....

ne kadar işe yarayan adamı varsa alalım da işe yarayan varmı ki acaba?

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Bu arada gökhan inler transferinin haber kaynağı nedir acaba? Ben kaçırdım orayı...
            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

[MENTION=18619]TolgaTopçu61[/MENTION]
              Inler'in bizim alt yapida oynayan kuzeni kimdi ki ?

He ayrica o menejer bozuntusu ve ertansuzgun falan rahat olun Trabzonsporlular diyorsa, ya bizi kekliyorlar ya da baskan Kuçka ve Sosa ya da Kuça ve KwadwoAsamoah için Italya'ya gidiyor... eger Eder ve Inler için çalisma varsa öyle rahat olun cümlelerini kuramazlar, ya da dedigim gibi iyi kekliyorlar hatta salak yerine koyuyorlar bizleri
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

eder'i bilmem de gökhan konusunda bir kaç diyecek lafım var;

sezonun ikinci yarısından itibaren takımda kıpırdanmalar,geleceğe dair umut veren oyunlar oldu. ortasahada okay-onazi-yusuf yazıcı ideal isimler olarak kaldı. okay olmadığı zaman takım zorlandı. onazi ise kesici özelliği iyi ama pas işini hatalı yaptığı için o bölgeye onaziden daha iyi bir isim olabilir dedik. herkes bu görüşteydi. her maç sonrası hem kendi sosyal medya grubumda hem de twitter ya da ekşisözlük gibi yerlerde insanlar hem fikirdi.

sene sonu geldi transfer dönemi açıldı. insanlar bu mevkinin ihtiyacını bildiği için fellaini gibi, kucka gibi, leiva gibi - bakın burası çok mühim- ogenyi onaziden daha kaliteli isimlere yoğunlaştı, takımda bu isimleri bekler oldu. şimdi ise yönetimin gökhan inler konusunda beşiktaşla görüştüğü haberleri var. inşallah yalandır. ortasaha için hemen hemen her futbol izleyen bu görüşlerde iken onazinin yerine onaziden kat be kat daha kalitesiz bir adamı takımda düşünmek akılsızlık değil art niyet ve ihanettir. bırak 2 milyon 1 milyon bonservisi, bedava bile gelse gökhan gibi bir oyuncuya 1 milyon veya daha fazlası maaş vermek bu şehire ihanettir.

rotasyon falan filan diyorlar. rotasyon için elinde aytaç var. gitmesi gerektiği konusunda herkes hem fikir. lakin bu ikinci konu. biz ilk önce onazinin yerine adam alabiliyor muyuz? alamıyor muyuz? eğer alacaksak rotasyonda onazi vardır demektir. eğer satılacaksa onazi o zaman elinde batuhan artarslan var. hem de yılda 400-500 e oynayabilecek bir batuhan.

ilk 11 de onaziden daha iyi bir adam olup da yedekte gökhan olursa demek ki trabzonsporda inanılmaz para var demektir. o kadar parası varsa bassın parayı alsın forvete bir iki oyuncu. heeeee yoksa o kadar parası, gökhanı ilk 11de düşünüyorlarsa benim gözümde bunu gerçekleştiren biri hatta düşünen biri bile benim için büyük bir HAİNdir.

yusuf erdoğanı elden çıkarmaya çalışıyorlar. bence gereksiz de hadi çıkaralım peki... gökhan gibi torun sahibi olacak yaşa gelmiş birine karşılık yusufu vermek gibi bir düşünceleri de yoktur umarım. bugün yusufun ölüsünü 1.5 2 milyona satarsın. satamıyor musun, süperligde takas yapabileceğin bir çok oyuncu var. visca var ndiaye var alanyalı emre var. heee vermiyorlar mı onları sana misal orkan var antepten, solbek alternatifin yok al latovleviciyi, al aziz behichi yusuf karşılığında. hiç veremiyorsan da dursun elinde. ana avrat küfür ettiğin bir sezonda bile 990 dakika oynayıp 4 gol atmış. dursun kenarda.

neyse. o kadar sinirlendim ki bu gökhan haberimi duyduğumda ilk önce inanamadım. sonra ya öyleyse dedim. inşallah yoktur öyle birşey...

Yorum

Sanki Olcay yedek değildi.. Onlarda bizim yedek kalecimizi aldı zamanında, belkide forma yüzü göremeyen Yusuf Erdoğan ı bile alırlar. Ne var bunda? Burak Yılmaz Şikecilerde gol atamadan bize geldi. Kalite adamsa benim için sıkıntı yok. İnler geçen yıl burda çok istenen bir oyuncu idi, abartmayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

hugo rodallega eder lopes kucka yusufyazici fabian castillo theo bangonda olcaysahan ?? renktaslar saka maka böylede bakalim duruma ne olursa olsun cok kaliteli takim olusmaya basliyor daha da var pereira mass durica onur yani lig cok heycanli gececegi kesin daha kadromuza süpriz isimlerde gelecek gibi
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Gökhan İnler , Eder falan gerçekten yazık..
                      En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 23:00.
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İnleri niye gömdünüz? Yani çok şaşırtıcı bi forum profili var, la bu adam bjk ye gelmeden önce burda sayfalarca adı geçti, geçen yıldan bu yıla ne değişti de adama çöp der oldunuz?
                        Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        Son 3 sezonda Napoli, Leicester City ve bjk'de toplamda sadece 32 mac forma giydigi icin.

Öncesinde sezon ortalamasi 35 civari.

Eski ritmini tutturursa 4 yil daha TSL'de cok rahat oynar.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Nerede moruk var ilgileniyoruz
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökhan İnler , Eder falan gerçekten yazık..
                            Yorumsuz halindeki oyunculari alacak para mara yok kulupte. Kucka'yi bile alabilmek icin 4 takla atiyoruz.
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak soldoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              eder'i bilmem de gökhan konusunda bir kaç diyecek lafım var;

sezonun ikinci yarısından itibaren takımda kıpırdanmalar,geleceğe dair umut veren oyunlar oldu. ortasahada okay-onazi-yusuf yazıcı ideal isimler olarak kaldı. okay olmadığı zaman takım zorlandı. onazi ise kesici özelliği iyi ama pas işini hatalı yaptığı için o bölgeye onaziden daha iyi bir isim olabilir dedik. herkes bu görüşteydi. her maç sonrası hem kendi sosyal medya grubumda hem de twitter ya da ekşisözlük gibi yerlerde insanlar hem fikirdi.

sene sonu geldi transfer dönemi açıldı. insanlar bu mevkinin ihtiyacını bildiği için fellaini gibi, kucka gibi, leiva gibi - bakın burası çok mühim- ogenyi onaziden daha kaliteli isimlere yoğunlaştı, takımda bu isimleri bekler oldu. şimdi ise yönetimin gökhan inler konusunda beşiktaşla görüştüğü haberleri var. inşallah yalandır. ortasaha için hemen hemen her futbol izleyen bu görüşlerde iken onazinin yerine onaziden kat be kat daha kalitesiz bir adamı takımda düşünmek akılsızlık değil art niyet ve ihanettir. bırak 2 milyon 1 milyon bonservisi, bedava bile gelse gökhan gibi bir oyuncuya 1 milyon veya daha fazlası maaş vermek bu şehire ihanettir.

rotasyon falan filan diyorlar. rotasyon için elinde aytaç var. gitmesi gerektiği konusunda herkes hem fikir. lakin bu ikinci konu. biz ilk önce onazinin yerine adam alabiliyor muyuz? alamıyor muyuz? eğer alacaksak rotasyonda onazi vardır demektir. eğer satılacaksa onazi o zaman elinde batuhan artarslan var. hem de yılda 400-500 e oynayabilecek bir batuhan.

ilk 11 de onaziden daha iyi bir adam olup da yedekte gökhan olursa demek ki trabzonsporda inanılmaz para var demektir. o kadar parası varsa bassın parayı alsın forvete bir iki oyuncu. heeeee yoksa o kadar parası, gökhanı ilk 11de düşünüyorlarsa benim gözümde bunu gerçekleştiren biri hatta düşünen biri bile benim için büyük bir HAİNdir.

yusuf erdoğanı elden çıkarmaya çalışıyorlar. bence gereksiz de hadi çıkaralım peki... gökhan gibi torun sahibi olacak yaşa gelmiş birine karşılık yusufu vermek gibi bir düşünceleri de yoktur umarım. bugün yusufun ölüsünü 1.5 2 milyona satarsın. satamıyor musun, süperligde takas yapabileceğin bir çok oyuncu var. visca var ndiaye var alanyalı emre var. heee vermiyorlar mı onları sana misal orkan var antepten, solbek alternatifin yok al latovleviciyi, al aziz behichi yusuf karşılığında. hiç veremiyorsan da dursun elinde. ana avrat küfür ettiğin bir sezonda bile 990 dakika oynayıp 4 gol atmış. dursun kenarda.

neyse. o kadar sinirlendim ki bu gökhan haberimi duyduğumda ilk önce inanamadım. sonra ya öyleyse dedim. inşallah yoktur öyle birşey...
                              Katiliyorum aynen....
                              Inler nasil kabul edilir biliyor musunuz renkdaslar ??
                              1 sene kirâlik, kirâ bedeli 0, yillik maasinin en fazla yarisini biz öderiz, haa o zaman olabilir, ve Ekici olayindan kalan hesap ancak böyle kapanir... kolaylik molaylik diye Olcay'i verdiler baska bir sey yok, olur mu öyle sey lan ? ya da Töre'yi beles verecekler 1 senedir top oynamadi bize emânet edip kendilerine daha saglam dönmeleri için yapacaklar bu isi biz de 1 sene boyunca ne kadar faydalanabiliyorsak faydalanacagiz, kirâ bedeli de yok maasinin ödenmesi de yok ya da 30%'u en fazla, ha o zaman da hesap kapanir, baska türlü olmaz
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gökhan İnler alınıp Onazi yollanırsa Muharrem Usta'nın yatacak yeri yok.. Gökhan İnler'e verilecek 1 kuruş bonservis haramdır..
                                En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 24.06.2017, 23:02.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Çalışıyor...
                                X