Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gökhan İnler transferi ahmaklıktır,net.

Yorum

Bize maliyetini geçtim seneye sözleşmesi bitecek 33 yaşındaki , kac senedir düzgün top oynamayan adama 1 milyon verecen, 8taşın maas yükünü azaltacan. Bahsedilen sartlarda olursa başkan iyi küfür yer

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

yillik 650 bin dolara gelsin oynasin. Bonservise de 500 bin verilir. Aytac'tan iyidir. Dediklerimden fazlasi etmez Gokhan
        "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gökhan Inler gelirse para vermeyiz maasida 1.5 olur en fazla panik yapmayin, bu ligde orta sahanin kuvveri kadar puan toplaniyor.
          Ne 1.5'u yahu ? 750 bin bile vermem.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

beğenmediğimiz ndoye ederle top diye oynar.
            gökhan inler beş para etmez.
            kamil ahmet belli zaten
            kucka gelse bile bu sene 5. hafta değilde 15. haftada havlu atarız. gidişat o yönde
            Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Dünyada Eder'den başka forvet mi yok
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Eder tam Ersun Hocanın isteyeceği bir tip santrafor. Tip indirir top saklar takımı oynatır ama bu arkadaşın en belirgin sıkıntısı az gol atması Ama Türk liginde o sıkıntıyı asabilecegini düşünüyorum . Tam bizim ligin futbolcusu yisyiri forvet

Yorum

As oynama garantisi verilmedikçe gelmez bize. Yedek bekleyecek olsa Beşiktaş'ta bekler zaten.

Orta sahaya hareketli top dağıtan adam lazım. Meksika orta sahası komple tıfıl ama top hep adamlarda.
                  ( ゚д゚)

Yorum

Kucka tamam. Okay var,Onazi var ve hücuma yönelik bir isim daha olabilir deniyor. Gökhan İnler'i neden istiyoruz anlamadım.

Yorum

Gökhan Inler Stoper oyniyamaz mi ?
                      Teknigi gayet yerinde ben Ugur yerine Gökhani oynatirim

Yorum

Gökhan İnler ve Kucka alınırsa, Onazi'ye gidici gözüyle bakmak lâzım.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Eder ismini ilk duyduğumda bu transferi nasıl gerçekleştireceğimizi düşündüm ve pek inanmadım. Yine medya sallıyordur diye düşündüm.

Başkanın İtalya'ya gideceği söylendikten sonra Eder ismi medyaya düşünce kesin İnter'de oynayan Eder demiştim. Yanılmışım.

Portekizli Eder olduğunu görünce şaşırdım. Rodallega ve Damdoy'u gözü kapalı kesecek bir adama ihtiyacımız var bizim ve Eder asla bu kişi olamaz.
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gökhan İnler ve Kucka alınırsa, Onazi'ye gidici gözüyle bakmak lâzım.
                            Bence Aytaç yerine.Çok çok alternatifli bişi yapma derdindeler.
                            design is my passion

Yorum

İlk olarak Doğukan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence Aytaç yerine.Çok çok alternatifli bişi yapma derdindeler.
                              Yani kanatlarda mesela Olcay,Castillo,Theo var bir de Visca isteniyor.

Yorum

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biraz zaman geçsin yine değiştirim bu ara nostaljik oyuncuları kullanmayı düşünüyorum Özellikle sayko ve defansif adamlar seçeceğim
                                Materazzi yakisir

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X