Medel BOCA ile ilgili tweetleri beğenmeye başladı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Furkan Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokay yokuşlu gidici mi acaba? transferlerin maaliyeti ve iki ortasaha alınmasına bakılırsa satılıyor olabilir. transfer sezonunun başında emre vural okay seneye ts de olmayabilir demişti.
Yorum
-
İlk olarak 'enes' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedel boca ile ilgili tweetleri beğenmeye başladı.
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyani
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitalyadan alinan cavanda konstant onazi
hangisi tuttu...büyük paralar verilmemeli
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnazi' den zarar edilmedi...Cavanda ve costantı takımlarından neredeyse kovarak yolladılar.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
U21'deki Sergen ile neden prof. sözleşme imzalanmadı hala forvet yok takımda bari çocuk kampa falan gitsin Damdoydan kötü değildirİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealakası yok söylediklerinle, istedikleri kadar proje geliştirsinler, başkanları yeterli değil. futbol konusunda acemi. İho gibi o da yüksek bütçeli transfer yapıp şampiyon olabileceğini zannediyor. GS'de Snejder var iken zaten belhandanın gelmesi başlı başına bir sorun zaten. İkincisi GS en büyük hatayı Bruma'yı göndererek yaptı. Geçen sene takımın en iyisi Brumayı bile elinde tutamadılar. Muharrem Usta'nın zaten şuan kulübe demir atmış 53 futbolcu ile başı dertte, adi herifler maaşları yüksek olduğu için hiçbiri gitmiyor. Şu futbolcuları bir gönderebilse biz de proje geliştiririz. Acil çözülmesi gereken sorunlar var, futbolcu maaşları, UEFA yaptırımları, futbolcu alacaklarından kaynaklanan davalar vs. bunları çözdükten sonra TS'de proje geliştirir, öncelikle sabır. Herşey sıra ile.
Yalnız tekrar edeyim, GS'nin halini hiç iyi görmüyorum. Zaten borçları tavan yapmış durumdalar, muhtemelen 1-2 sene sonra Tayyip Erdoğan'a yalvaracaklar, borçlarımızı silin diye.
Heriflerin yıllık geliri 500 milyon tl, borçları 2 milyar tl. Satıştan gelen parayı banka borçlarına yatırıp yeni kredi açacaklar, biraz ekonomiden çakıyorsalar bir kaç seneye mevcut döndürebilir borcu alacağa çevirecekler ve ekonomiyi sahaya yansıtırlarsa her halükarda ligi domine edecekler tam anlamıyla endüstriyel mesele.
Biz ise 120 milyon tl gelir, bir türlü artışı önlenemeyen gelen gelirin yüksek bölümü faize giden 700 milyon tl borç ile bir kaç seneye Ankaragücü, Kocaelispor gibi olabilme ihtimalimiz yüksek.
10 sene önce temeli atılan HES projesi, mevcut Kartal tesisleri projelerinin akıbeti yok oğlu yokları oynuyor elde başka proje var da haberimiz yok?
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonazide beklentinin altinda kaldi...keske pereira durica veya bosingwa gibi transferler yapabilsek...tabiki az daha genc halleri
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Serdar olayi karisik belki iptal bile oldu, Medel stoper olarak bile düsünülüyor olabilir.
Serdar'ın da bunu teyit eden açıklamaları vardı. 3 yıldır olmayacak işe amin diyoruz.
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle18'e 7 tane yerli almak zorundasın. Yerli oyuncu eksikliğimiz var. Giden olursa yabancılardan olur.
Yönetim ve Ersun Yanal bu faktörü gözetemedi.
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞ.Ligine giden S.Moskova'nın başından beri Serdar'ı bırakmayacağını düşünüyordum.
Serdar'ın da bunu teyit eden açıklamaları vardı. 3 yıldır olmayacak işe amin diyoruz.
Onur'u yedekleyecek Türk kaleci alınsaydı bunları düşünmeyecektik.
Yönetim ve Ersun Yanal bu faktörü gözetemedi.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi ki gönül ister ki, sizin dediğiniz gibi transferler yapalım... Ama ismi geçen adamlar da, milli takım bazında sürekli forma giyen adamlar... Hatta birisi geçen yıl arjantini 10 kişi yenmiş ve kupa kaldırmış şili' den...
daha yetenekli oyunculara Boyle büypk paralar yatirilmali...jaja talisca sosa
benim bildigim medel zokora stilinde..baya defansif..bizim Problem önde.yaratici oyuncumuz yokSevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle defalarca söyledim ama Esteban imzalayınca Serdar kesin alındı diye düşündüm başka bir şey gelmedi aklıma.
Yorum
Yorum