Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ne komik şeyler oluyor
    Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu İranlı stoper Majid Hosseini'nin transferiyle ilgili şok gerçeği açıkladı.

biri iran kulübünü arıyor ve çok ucuza veriyorsunuz ,trabzon daha fazlasını verir diye işi bozuyormuş .
    Hiç şaşırmadım, öyle kirli bir düzen var ki, yaparlar.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Burak Yılmaz 4-5 hafta sonra takımla çalışmalara başlayacak.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç şaşırmadım, öyle kirli bir düzen var ki, yaparlar.
        gerçekten yapmışsa biri böyle bir şey, kim olduğunu bulurlar inşallah .
        haberi milliyette okudum ama trabzonhaber.com'a açıklamş başkan .
        En son nbay tarafından düzenlendi; 16.07.2018, 15:48.
        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şu forumu okuyan sanacak ki her sene alttan top klas oyuncu çıkıyor onu da geçtim ayağı düzgün oyuncu çıkıyor...o yukarda saydığınız alt yapıdaki adamların çoğu uzun sokakta güzel volta atar gerile gerile yürüyüp de...özkan sümerden de birşey beklemiyorum oda hayrettin beyle beraber çardak da güzel peynirli yiyip ahkam keser....
          !

Yorum

• İlk olarak Ümit Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu forumu okuyan sanacak ki her sene alttan top klas oyuncu çıkıyor onu da geçtim ayağı düzgün oyuncu çıkıyor...o yukarda saydığınız alt yapıdaki adamların çoğu uzun sokakta güzel volta atar gerile gerile yürüyüp de...özkan sümerden de birşey beklemiyorum oda hayrettin beyle beraber çardak da güzel peynirli yiyip ahkam keser....
            Peynirli demeyeydin iyidi canım çekti bak şimdi [emoji852]

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Transferdeki gidişata bakılırsa altyapıdan sözleşme imzalanan oyuncularla yine 5.lik mücadelesi vereceğiz.
              2.liğin başarı sayılmadığı sezonlardan 5.lik normal gelmeye başladıysa bittik demektir.
              Ünal KARAMAN 7-8 oyuncu lazım diyor.
              Ahmet AĞAOĞLU ve Özkan SÜMER AYRI TELDEN ÇALIYOR.

TS taraftarı olmak ne büyük çile Allah'ım, sevgisi bitmez, çilesi de o derece bitmez
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bayern'den Abdüş için teklif gelirse Renato Sanches artı 10 milyon euroya fitim
                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Burak da yok, Başakşehir maçında sağlam kontra atak oynamalıyız. Castillo iyileşse sol Castillo sağ Abdus kontrada iş yapabiliriz
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ucu açık konu tartışmak istemesem de cevaplıyayım

bu zamanda dediğiniz olur a. madrid dinipro vs ana bu tamamen adil ortamda olur

Türkiyede özellikle de son zamanlarda bu yok, örneğin şikeciler tff yönetiyor

bu nednle yazımı iyi okudu iseniz güçlenmekten bahsediyorum güçten ok

mesele daha karışık biz iyi karolda kurduk zamanında fb ye versek uzak ara şamp olacakları kadrola vardı desteklenmeyip kösteklendiler sonrası da malum biz birbirimizi yedik vs
                    mesele o deği

öncelik güçlenmek, aidiyet duygusu yüksek mücadeleci bir ana iskelet kurmak ve o iskeleti eksikler ile ki bunun çok olmaması lazım süslemek ve bunun içinde şu dönem özellikle sabretmek

çok para harcayıp zayıf düşersen seni daha uzun kullanmak ya da başını kaldırtmamak için örseleyip bir nevi eski yılların 7 yıllık ezilmişliklerin şike yapılan yılların intikamı lınmaya çalışılıyor

D kupası Frans, Belçika hepsi uzun dönemlik alt yapı doğrulmasının zaferidir takım olgusunun zaferi

şimdi sabır güç ve hazırlanmak doğru yapılacak şey bu

bjk 2 şamp bir sürü para onca kazanılan maç vs hala borçta

biz 1 parayı açlara yedirmeyeceğiz yönetsel ve futbolcusal

2. gençleri ya da bilgiyi hazırlığı önceleyip bir rüya takım kurmanın arayışı içinde olacağız

bir soru Yusuf ve Abdülkadiri İngiltereden vs almaya kalksan kaça alırsın

öyleyse biz bu adamları kendimiz yaratmak zorundayız

zamanı gelince satarak güç kazanacağız

başka yolu yok....

aöa şimdi öze dönüş şart Trabzonlu ya da değil tarayıp oluşturmak aidiyeti olanlarla devam etmek şu 3 nijeryalı bile olsa senin tedrisatından geçmeli aidiyet anlatabiliyormuyum

4 milyonluk Hırvat final oynuyor 70 milyonluk Türkiyeden takım kurup savaşmanın yollarını bulmak lazım

elde tutmak için masada kaybetmemek için de güç
                    Öncelikle, fransa ve belçika kısmından bahsedeyim. Bakınız örnek verdiğiniz ÜLKE takımları bile sadece kendi ülkesinin futbolcularıyla değil, sömürge edindiği milletler ya da bu ülke de yaşamış farklı kökenlere sahip futbolcular ile turnuvalara katılıyorlar.

Fransanın kadrosuna baktığınızda , % 50 sinden fazlası farklı kökene sahip. Ben bunun , öze dönüş ya da doğru yapılanma için örnek teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Son 20 senede alt yapıdan çıkan futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Buna Abdülkadir ve Yusuf da dahil. Oysa biz olduk olası bu topraklarda yaşıyoruz.

Aidiyet duygusu, doğduğunuz şehirin takımında oynamak ile de olmuyor ne yazık ki. Bu birazda disiplin, iş ahlakıyla gerçekleşiyor.

Örnek verecek olursam , 33 yaşındaki pereira dün muhammet beşir ' den daha fazla sahada savaşıyor... Kaldı ki, bu adam futbol hayatının sonuna gelmiş bir adam.

Bende isterim, alt yapıdan gelen futbolcular ile sahaya çıkalım terlerinin son damlasına kadar sahada eski Trabzonsporu izletmeye çalışsınlar ancak bunun olmayacağını şu düzende tutmayacağını biliyorum.

Ve alt yapıdan çıkacak futbolcuları parlatıp satacağız derken, katılamadığımız avrupa kupalarından dolayı daha büyük kayıplar yaşayacağız.

Türk kulüpleri olarak , dünyaları çıkarsak alt yapıdan yine de boş. Avrupa da bir şekilde kendimizi kanıtlamalıyız.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öncelikle, fransa ve belçika kısmından bahsedeyim. Bakınız örnek verdiğiniz ÜLKE takımları bile sadece kendi ülkesinin futbolcularıyla değil, sömürge edindiği milletler ya da bu ülke de yaşamış farklı kökenlere sahip futbolcular ile turnuvalara katılıyorlar.

Fransanın kadrosuna baktığınızda , % 50 sinden fazlası farklı kökene sahip. Ben bunun , öze dönüş ya da doğru yapılanma için örnek teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Son 20 senede alt yapıdan çıkan futbolcu sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Buna Abdülkadir ve Yusuf da dahil. Oysa biz olduk olası bu topraklarda yaşıyoruz.

Aidiyet duygusu, doğduğunuz şehirin takımında oynamak ile de olmuyor ne yazık ki. Bu birazda disiplin, iş ahlakıyla gerçekleşiyor.

Örnek verecek olursam , 33 yaşındaki pereira dün muhammet beşir ' den daha fazla sahada savaşıyor... Kaldı ki, bu adam futbol hayatının sonuna gelmiş bir adam.

Bende isterim, alt yapıdan gelen futbolcular ile sahaya çıkalım terlerinin son damlasına kadar sahada eski Trabzonsporu izletmeye çalışsınlar ancak bunun olmayacağını şu düzende tutmayacağını biliyorum.

Ve alt yapıdan çıkacak futbolcuları parlatıp satacağız derken, katılamadığımız avrupa kupalarından dolayı daha büyük kayıplar yaşayacağız.

Türk kulüpleri olarak , dünyaları çıkarsak alt yapıdan yine de boş. Avrupa da bir şekilde kendimizi kanıtlamalıyız.
                      istemesem de sürekli cevap verme durumunda kalıyorum okumamışsınız bakınız öze dönüşten kasıt nedir yazıda ki şu cümleler ne anlama gelir

geçekten son mesaj

...ama şimdi öze dönüş şart Trabzonlu ya da değil tarayıp oluşturmak aidiyeti olanlarla devam etmek şu 3 nijeryalı bile olsa senin tedrisatından geçmeli aidiyet anlatabiliyormuyum4 milyonluk Hırvat final oynuyor 70 milyonluk Türkiyeden takım kurup savaşmanın yollarını bulmak lazımelde tutmak için masada kaybetmemek için de güç...
                      çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                      RİLKE

Yorum

• İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        istemesem de sürekli cevap verme durumunda kalıyorum okumamışsınız bakınız öze dönüşten kasıt nedir yazıda ki şu cümleler ne anlama gelir

geçekten son mesaj

...ama şimdi öze dönüş şart Trabzonlu ya da değil tarayıp oluşturmak aidiyeti olanlarla devam etmek şu 3 nijeryalı bile olsa senin tedrisatından geçmeli aidiyet anlatabiliyormuyum4 milyonluk Hırvat final oynuyor 70 milyonluk Türkiyeden takım kurup savaşmanın yollarını bulmak lazımelde tutmak için masada kaybetmemek için de güç...
                        Anladım. Siz aidiyet, ben ise iş ahlakı diyorum bu duruma. Ancak şu da bir gerçek ki, futbol para için oynandığı sürece futbolcuları elde tutmak mümkün olmayacak.

Yorum

• kampın 17.günü hala tranfer yok 10 ağustosta lig başlayacak bir takım ancak bu kadar kötü yönetilebilir takımın hocası hoca olsa antreman yaptırmaz takımda stoper yok diye yönetime bir mesaj verir ama o kalibrede hoca nerde tam bir kukla bir klüp yönetiminin tam istediği bir model ünal karaman zaten hiç transferde olmasa ses çıkarmaz oda biliyor trabzonspor dışında bir takım çalıştıramayacağını hani bir çok yönetim geldi geçti kötü diyebileceğimiz örnek nuri albayrak- iho birazcık muharrem usta gibi ama ben bu kadar basiretsiz bu kadar ezik bu kadar aciz bu kadar sefil bir yönetim görmedim bunlar aralık ayını göremez bu kadar net.

Yorum

• [MENTION=11753]coolank[/MENTION] abi nerelerdesin habersiz bıraktın bizi birbirimizi yiyeceğiz duyumsuzluktan

Yorum

• beyler durum vahim burak yılmaz ilk 3 hafta yok, oynacağımız takımlar başakşehir,sivas,ankaragücü burdan 2 puan da çıkar 1 puan da çıkabilir dönüşünde de gs maçı var yani o gece ligdeki konumumuz belli olur kaos başlar ya da zirveye oynarız.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hugo var sorun olmaz burağın eksikliği. Beşir ve ramilin de kendilerini gstermeye çalışacaklarını düşünüyorum, kimse lewandowski beklemiyor , kaçan basan gençlik enerjisini kullanabilen damn doye olsalar yeter.

Yorum

Çalışıyor...
                                X