Akhisar'ın forveti Seleznyov'u al bizim takıma yerleştir her topu aynı Burak'a attıkları gibi atsınlar gol kralı olur çok net...Adam hem teknik hem top kontrolü çok iyi hem duvar olup top dağıtıyor sırtı dönük oynuyor hem de kafa toplarında etkili...Gerçek bir santrafor..Bu adam geçmişte kesinlikle disiplinsiz tavırları veya başka bir sebepden dolayı sıçrama yapamadı bilgimiz yok...Burak giderse bu adamı almamız lazım 3 sene iş yapar bizde...Bizim orta saha adamlarını skorer yapar Burak'ın tam tersi bir forvet..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 13 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 20:02.Before Elvis There was Nothing
John Lennon
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisar'ın forveti Seleznyov'u al bizim takıma yerleştir her topu aynı Burak'a attıkları gibi atsınlar gol kralı olur çok net...Adam hem teknik hem top kontrolü çok iyi hem duvar olup top dağıtıyor sırtı dönük oynuyor hem de kafa toplarında etkili...Gerçek bir santrafor..Bu adam geçmişte kesinlikle disiplinsiz tavırları veya başka bir sebepden dolayı sıçrama yapamadı bilgimiz yok...Burak giderse bu adamı almamız lazım 3 sene iş yapar bizde...Bizim orta saha adamlarını skorer yapar Burak'ın tam tersi bir forvet..
Bende çok beğeniyorum.Maliyeti uygun olacaksa alınmalı.Yaşı çok önemli değilDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
Tersten Drogba.. Kral bize gelsin 15 gol 10 asist bankosu var.En son Arda' tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 20:14.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeleznyov bir kaç yıl öncesine kadar, transfer forumlarında burun kıvırılan bir futbolcuydu.
Gerçi şimdi gündeme gelse dahi , balistik uzmanı Trabzonsporlular çap-kalibre ölçüm işine girişecektir."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bugün başkanın açıklamalarından sonra dünkü maçtaki fiyasko kopuk kopuk oyun konusunda kafamdaki boşluklar doldu. Takımın yarısı mücade ediyor, yarısı takımı baltalıyor. Konu ödenmeyen paralar. Önceki iki yönetim de dahil yapılanlar kulübü maddi açıdan batağa çevirmekten öteye gitmedi.Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
Burak visca takası her iki takım içinde çok iyi olur.
Kucka kalmalı.
Okay muhtemelen kalmayacak.Onazi,Castillo,bero dan Azda olsa para kazanabiliriz.
Esteban, uğur,durica,hubocan,sosa,Olcay,ndoye hepsi gidebilir.
Trezeguet için geç kaldık.Junior Fernandez muazzam transfer olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Tersten Drogba.. Kral bize gelsin 15 gol 10 asist bankosu var.
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüreş şubesi açılırsa dedigin dogru.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüreşçi dediğin adam antalyada 12 maçta 5 gol 5 asistle takımı kümede tuttu tek başına, geçen hafta bizim defansı madara etti herif Hubocan bi ara kendi ekseninde dönüyordu.
Yorum
-
Evelsi gün amcamın oğluna Furkan çok yetenekli ben olsam alırdım Abdulkadir Yusuf ile oynatirdim demiştim bugün enfes gol atmış çocuk..
Ama su golden sonra iş işten geçti..Aynı şekilde devre arasından beri Trezeguet i istiyordum onda da iş işten geçti..
Okay Furkan
Abdul Yusuf Trezeguet
Suradan çok ekmek yerdik de olmadı maalesef.
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn büyük eksiklerimizden biri kanat forvet.
Ligimizden örnek Trezeguet,Garry Rodrigues,Babel,Junior Fernandes .... Bizde ise Olcay.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvelsi gün amcamın oğluna Furkan çok yetenekli ben olsam alırdım Abdulkadir Yusuf ile oynatirdim demiştim bugün enfes gol atmış çocuk..
Ama su golden sonra iş işten geçti..Aynı şekilde devre arasından beri Trezeguet i istiyordum onda da iş işten geçti..
Okay Furkan
Abdul Yusuf Trezeguet
Suradan çok ekmek yerdik de olmadı maalesef.
Yorum
Yorum