Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akhisar'ın forveti Seleznyov'u al bizim takıma yerleştir her topu aynı Burak'a attıkları gibi atsınlar gol kralı olur çok net...Adam hem teknik hem top kontrolü çok iyi hem duvar olup top dağıtıyor sırtı dönük oynuyor hem de kafa toplarında etkili...Gerçek bir santrafor..Bu adam geçmişte kesinlikle disiplinsiz tavırları veya başka bir sebepden dolayı sıçrama yapamadı bilgimiz yok...Burak giderse bu adamı almamız lazım 3 sene iş yapar bizde...Bizim orta saha adamlarını skorer yapar Burak'ın tam tersi bir forvet..
    En son David_LuiZ4 tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 20:02.
    Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akhisar'ın forveti Seleznyov'u al bizim takıma yerleştir her topu aynı Burak'a attıkları gibi atsınlar gol kralı olur çok net...Adam hem teknik hem top kontrolü çok iyi hem duvar olup top dağıtıyor sırtı dönük oynuyor hem de kafa toplarında etkili...Gerçek bir santrafor..Bu adam geçmişte kesinlikle disiplinsiz tavırları veya başka bir sebepden dolayı sıçrama yapamadı bilgimiz yok...Burak giderse bu adamı almamız lazım 3 sene iş yapar bizde...Bizim orta saha adamlarını skorer yapar Burak'ın tam tersi bir forvet..

Bende çok beğeniyorum.Maliyeti uygun olacaksa alınmalı.Yaşı çok önemli değil
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Seleznyov bir kaç yıl öncesine kadar, transfer forumlarında burun kıvırılan bir futbolcuydu.
        Gerçi şimdi gündeme gelse dahi , balistik uzmanı Trabzonsporlular çap-kalibre ölçüm işine girişecektir.

Yorum

• Tersten Drogba.. Kral bize gelsin 15 gol 10 asist bankosu var.
          En son Arda' tarafından düzenlendi; 06.05.2018, 20:14.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• seleznyov veya doukara gibi oyuncular biz de olsa çok gol atamazlar ama attırırlar. hele ki yusuf, sırtı dönük oynayabilen bir forvetle en az 13-14 gol atar bir sezonda.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seleznyov bir kaç yıl öncesine kadar, transfer forumlarında burun kıvırılan bir futbolcuydu.
              Gerçi şimdi gündeme gelse dahi , balistik uzmanı Trabzonsporlular çap-kalibre ölçüm işine girişecektir.
              300 kilo adam ona benzer başka oyuncular önerebilirsiniz
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bugün başkanın açıklamalarından sonra dünkü maçtaki fiyasko kopuk kopuk oyun konusunda kafamdaki boşluklar doldu. Takımın yarısı mücade ediyor, yarısı takımı baltalıyor. Konu ödenmeyen paralar. Önceki iki yönetim de dahil yapılanlar kulübü maddi açıdan batağa çevirmekten öteye gitmedi.
                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• Burak visca takası her iki takım içinde çok iyi olur.
                  Kucka kalmalı.
                  Okay muhtemelen kalmayacak.Onazi,Castillo,bero dan Azda olsa para kazanabiliriz.
                  Esteban, uğur,durica,hubocan,sosa,Olcay,ndoye hepsi gidebilir.

Trezeguet için geç kaldık.Junior Fernandez muazzam transfer olur.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tersten Drogba.. Kral bize gelsin 15 gol 10 asist bankosu var.
                    güreş şubesi açılırsa dedigin dogru.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      güreş şubesi açılırsa dedigin dogru.
                      Güreşçi dediğin adam antalyada 12 maçta 5 gol 5 asistle takımı kümede tuttu tek başına, geçen hafta bizim defansı madara etti herif Hubocan bi ara kendi ekseninde dönüyordu.
                      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güreşçi dediğin adam antalyada 12 maçta 5 gol 5 asistle takımı kümede tuttu tek başına, geçen hafta bizim defansı madara etti herif Hubocan bi ara kendi ekseninde dönüyordu.
                        bize gelince yatısa gecer o.

Yorum

• Evelsi gün amcamın oğluna Furkan çok yetenekli ben olsam alırdım Abdulkadir Yusuf ile oynatirdim demiştim bugün enfes gol atmış çocuk..

Ama su golden sonra iş işten geçti..Aynı şekilde devre arasından beri Trezeguet i istiyordum onda da iş işten geçti..

Okay Furkan
                          Abdul Yusuf Trezeguet

Suradan çok ekmek yerdik de olmadı maalesef.

Yorum

• En büyük eksiklerimizden biri kanat forvet.
                            Ligimizden örnek Trezeguet,Garry Rodrigues,Babel,Junior Fernandes .... Bizde ise Olcay.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En büyük eksiklerimizden biri kanat forvet.
                              Ligimizden örnek Trezeguet,Garry Rodrigues,Babel,Junior Fernandes .... Bizde ise Olcay.
                              Olcay futbolcu değil ki kanat forveti geçtim.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evelsi gün amcamın oğluna Furkan çok yetenekli ben olsam alırdım Abdulkadir Yusuf ile oynatirdim demiştim bugün enfes gol atmış çocuk..

Ama su golden sonra iş işten geçti..Aynı şekilde devre arasından beri Trezeguet i istiyordum onda da iş işten geçti..

Okay Furkan
                                Abdul Yusuf Trezeguet

Suradan çok ekmek yerdik de olmadı maalesef.
                                Geçmez... Yürümekten acizlere verilen paralar böyle gençlere verilse 5 senemiz kurtulur.

Yorum

Çalışıyor...
                                X