Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bana göre ilerde basan bir takımın stoperi de Hubocan olmaz.
    Bize Serdar Taşçı ve yanina ayağı düzgün, hızlı bir arkadaş lazim.
    Egemen gibi.

Hubocan da gidebilir.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kiralayabiliyorsalar kiralasinlar yoksa da Kucka Sosa birilerini elden çıkarıp 4 5 e alabiliyorlarsa alsınlar..Çok yetenekli çocuk her türlü geri dönüşü olur.
      sanirim baskanin röportajlarini izlemiyorsunuz

adam kesinlikle milyon düzeyinde paralar ödemeyecegiz dedi oyuncu aliminda, siz bunun 4-5 katindan bahsediyorsunuz

İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Taşçı transfer konusunda takımına bir baskı uyguladı mı acaba? Gitmek isteyen bir futbolcuyu pek çok kulüp takımda tutmaz. Demek Taşcı bizim kadar istekli değilmiş.

Buraya o kadar stoper yazılır ki çok yönlü o gelmez, bu pahalı denir. Ayrıca yeni ekonomik plan gereği Taşcı gelirse 2 m € altında sözleşme kabul eder mi? Madem geçmiş durumlar gözardı edilecek. Işın maddi yönü bizim istediğimiz gibi olacak mı? Kimseyi de keyfi yere öcü yapma meraklısı değiliz. Bir değil iki değil kaç yıldır gelecekti. Haliyle insanların gözünde önemi kalmıyor.
      uyguladi

okadar uyguladiki baskanlari satimi kabul etti, lakin hocalari serdar giderse bende giderim dedi ve transferi durdurdu, hersey arsivlerde
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.04.2018, 12:37.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Boşuna isim yazmayın. Hiç bilinmedik adamları alacaklar. 500 bin euro'dan fazla bonservis de vermezler.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sanirim baskanin röportajlarini izlemiyorsunuz

adam kesinlikle milyon düzeyinde paralar ödemeyecegiz dedi oyuncu aliminda, siz bunun 4-5 katindan bahsediyorsunuz

uyguladi

okadar uyguladiki baskanlari satimi kabul etti, lakin hocalari serdar giderse bende giderim dedi ve transferi durdurdu, hersey arsivlerde
          Hadi bu böyle olsun. Cüzzi bir ücret kabul edecek mı?

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hadi bu böyle olsun. Cüzzi bir ücret kabul edecek mı?
            iste büyük soru isareti bu

1,5 den asaga inecegini düsünmüyorum

komik olan bu düzeyde teklifler almanyadanda aliyor, net olarak brüt degil

ama iste biz Trabzonspor oldugumuz icin yine bizi sececektir, ayni burak gibi

Ünal Karaman

Yorum

bizi ugrastiran tasci degil kulübüydü

hatta rusyada olan arkadas bizzat mesajlastigini buraya aktarmisdi, yanlis hatirlamiyorsam forum rumuzu karamayman di

nasilda hastayik her seyde öcüler yaratmaya...

eger basarili olmak istiyorsak serdar tasci olmazsa olmazdir

Trabzonsporun fiyat penceresinde olan baska denge stoperi taniyorsaniz yazinda bizde taniyalim

artik gina geldi 4-5 hamle stoperli kadrolardan, tolga seyhandan beri bir kez daha bir tane gercek denge stoperi kadromuzda olsun

Abi Serdar Taşçı'nın bonservisi olmayacak ama yıllık ücretini fazla isteyecektir doğal olarak imza parası vs. ben alabileceğimizi düşünmüyorum Serdar fedakarlık yapmadığı sürece.

Yorum

• 2 sene önce burası yangın yeriydi zenit in 25 milyon euro verip alamadıgı caio lar assencio lar kimpembe li kadrolar hayal dünyasında yasıyorduk hepberaber sonuc hüsran oldu gabriel burgül jesus la havada ucusuyordu umarım kötü günler geride kalır.
                En son tonya55 tarafından düzenlendi; 27.04.2018, 13:34.

Yorum

• Hubocan gitsin,Serdar gelsin.Serdar haricinde stoper alamazsak bile Akbaş sol stoper olarak idarelik oynar.

Yorum

• [MENTION=347]selcuk[/MENTION]

Usta da neler diyordu ama iş oraya gelince alınıyor..

Satabiliyorlarsa satsinlar Sosa Kucka Castillo Onaziyi alsınlar..

Yorum

iste büyük soru isareti bu

1,5 den asaga inecegini düsünmüyorum

komik olan bu düzeyde teklifler almanyadanda aliyor, net olarak brüt degil

ama iste biz Trabzonspor oldugumuz icin yine bizi sececektir, ayni burak gibi
                      B. Munich, Stuttgart ve Spartak Moskova geçmişi olan ve yaşı 31 olan birinin ben 2 m €dan aşağı ineceğini sanmam. 34-35 olsaydı son demler ayağına olabilirdi. Bu saatten sonra yönetimin ancak Sadık Çiftpınar gibi oyuncuları alabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• 20-30 milyon euro eden oyuncuları çıkış fiyatına almaktan bahsetmişti Başkan.

Transfer tahminlerini buna göre yapmakta fayda var.

Yorum

• Trezeguet'i kiralamak zor olmamalı bir denesinler derim. Sol kanata ilaç olur. Rodallega maaşını 700 binler seviyesine çekerse sezona forvet olarak onunla başlanabilir. Vazgeçilmez olarak oynayacağı bir takımda 15 gol civarı atar .

Bunun dışında Sosa - Kucka - N'Doye - Olcay Şahan - Burak Yılmaz gibi oyuncularla yollar ayrılmalı . Onurda sözleşmesinde en az 1 milyon euro feda demek koşuluyla takımda kalmalı

Akmasada damlar diye düşünüyorum
                          En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 27.04.2018, 14:41.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hubocan gitsin,Serdar gelsin.Serdar haricinde stoper alamazsak bile Akbaş sol stoper olarak idarelik oynar.
                            olabilir

tolga varkende erdincde devlesiyordu

denge ve hamle stoperi tandemini birlestirdinmi cok iyi seyler ortaya cikiyor

ayni ujfalusi- semih kaya tandeminde oldugu gibi...
                            İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            B. Munich, Stuttgart ve Spartak Moskova geçmişi olan ve yaşı 31 olan birinin ben 2 m €dan aşağı ineceğini sanmam. 34-35 olsaydı son demler ayağına olabilirdi. Bu saatten sonra yönetimin ancak Sadık Çiftpınar gibi oyuncuları alabileceğini düşünüyorum.
                            bende öyle düsünüyorum, bu konuda tek koz oyuncunun Trabzonsporluluk ve memleket duygularini sömürmek...

Ünal Karaman

Yorum

• Nuri Şahin: "Öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yaşı, yeri, zamanı yok. Başvuru kabul mektubum geldi, yazın Harvard'ta eğitim alacağım"

adam yav, adammm

Ünal Karaman

Yorum

• Yine mi başladı Serdar Taşçı olayı.
                                Biz taraftarlar hangi futbolcuyu çok istediysek kötü performans sergiledi
                                Costant,Sosa,Muhammet Demir,Kucka aklıma ilk gelen bunlar.

Yorum

Çalışıyor...
                                X