Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 13 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahahaha sana pili bitmiş emekliliği gelmiş bir futbolcu listesi yaparım istersen Bu listenin çoğuna zaten bizim gücümüz yetmez merak etme Misal Ebuehi,Maresici,Ferdiyi filan muhtemelen 3-4 yıl sonra Şampiyonlar Ligi seviyelerinde göreceğiz.
    İnşallah diyeyim ne diyeyim
    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Taraftarın 300-500 binlik adamlarla dolu kadro hayalleri elimi ayağımı titretiyor, tansiyonumu düşürüyor. Evet zor durumdayız ama akıllı hamlerle üstüne para kazanarak zirveyi zorlarız en kötü o heyecanı yaşarız. En can alıcı nokta da şu an makası açan takım yok yakın zamanda da olmayacak. Makası açmayı bırak hepsinin bizimkine yakın sorunları var. Bunu kullanmak lazım.

Burak'ın ilk fırsatta kapağı İstanbul'a atacağı belliydi, bunu avantaja çevirmek için Visca ile takasa uğraşırım. Visca'nın oyun içi azmini düşünürsek JP ile defansta ofansta mükemmel uyum yakalar.
      Stopere bonservissiz Taşçı olmazsa olmaz.
      En önemlisi defans önü oyun kurucu lazım, geçen sefer Cafer'i sormuştum ama emin değilim. Risk almamak için tecrübe abidesi Guardado'yu makul ücrete getiririm.
      Öne de Guidetti'yi attık mı omurga tamamdır.

JP........Taşçı.......Hubocan....xxx

...............Guardado

........AÖ19..........Kucka/Okay

Visca.........Guidetti......Castillo

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burak bjk gidecekse oradan alınabilecek tek oyuncu Gökhan Töre.
        Mafya babası sorunlu el bomba gibi sözlere katılmıyorum.Herkesin hatası olabilir geçmişte ,evlendi akıllanmış görünüyor
        yeni bir volkan şen vakası olmasın da
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• kimsa transfer için isim yazmasın büyük usta büyük duayenimiz 83 yaşındaki futbol dehamız özkan sümer gider brezılya bit pazarına 4-5 ucuz brezilyalı getirir ondan sonra feda edeceksin diye 2002-2003 sezonundaki gibi düşmeye oynarsın valla ben gelecek sezon için takımın sonunu hiç iyi görnüyorum bu felakette teknik direktör seçimiyle başlayacak gibi hissediyorum.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimsa transfer için isim yazmasın büyük usta büyük duayenimiz 83 yaşındaki futbol dehamız özkan sümer gider brezılya bit pazarına 4-5 ucuz brezilyalı getirir ondan sonra feda edeceksin diye 2002-2003 sezonundaki gibi düşmeye oynarsın valla ben gelecek sezon için takımın sonunu hiç iyi görnüyorum bu felakette teknik direktör seçimiyle başlayacak gibi hissediyorum.
            abi tecrübeyle sabit konuşuyorsun anlıyorum da sence aynı hataları tekrar yapar mı ?
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bu takım da taraftar da akıllanmaz
              En son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 05.05.2018, 17:27.

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                abi tecrübeyle sabit konuşuyorsun anlıyorum da sence aynı hataları tekrar yapar mı ?
                kardeşim ben 38 yaşındayım özken sümer denen şahsiyet trabzomspor 2 şampıyonluk kazandırmış hoca anlamında başkada bir tane yararlı işi olmamıştır aynı kadroyu da ahmet suat özyazıcı 4 defa şampıyon yapmıştır özkan sümer bir sürü yabancı tarnsferi yapmıştır bunlar içersinde tutan sadece yattara ve aurelio dır zaten onuda tutamayıp elimizden kaçırdık çzkan sümerin bir sürü fiyasko transferi vardır heleki büyük paralara getirdiği yugoslavyalı adamları hiç unutmam petranoviç- ivanoviç ve lukiç sonra 2002-2003 yılındaki fiyasko szona sadi tekelioğlu ile başlayıp hans peter brıgel ile devam eden büyük fiyasko az kalsın ligden düşüyorduk hatta o dönem son maçlarımızdan birini yöneten sadık ilhan adlı hakemin bir yorumu vardır o dönem mhk başknı bülent yavuz maçın hakemi sadık ilhanı yanına çağırır ve trabzonspor ligde kalsın ona göre yönet dediği bir yorumu var ve aynı özken sümer tine bir şike bahçe maçı sonunda görevden kaçmıştır bu adam artık 82 yaşına gelmiş günümüz futbolunu çok gerisinde kalmış bence itsin torunuyla tombalağıyla zaman geçirsin bize daha profosynel adamlar lazım.

Yorum

• https://www.transfermarkt.de/tayyib-...spieler/462772 bugün ilgimi çekti.
                  If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                  Milton Friedman

Yorum

• Bülent Yavuz da Sadık İlhan da berbat isimler. Allah bir derseler inanırım. Özkan Sümer'in hataları vardır ama ötekilerinin yanında bayağı üst bir noktada. Burak'ı da bonservissiz (Hatta iyi bir bonservis almadan) bırakırsalar kavga çıkartırım
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim ben 38 yaşındayım özken sümer denen şahsiyet trabzomspor 2 şampıyonluk kazandırmış hoca anlamında başkada bir tane yararlı işi olmamıştır aynı kadroyu da ahmet suat özyazıcı 4 defa şampıyon yapmıştır özkan sümer bir sürü yabancı tarnsferi yapmıştır bunlar içersinde tutan sadece yattara ve aurelio dır zaten onuda tutamayıp elimizden kaçırdık çzkan sümerin bir sürü fiyasko transferi vardır heleki büyük paralara getirdiği yugoslavyalı adamları hiç unutmam petranoviç- ivanoviç ve lukiç sonra 2002-2003 yılındaki fiyasko szona sadi tekelioğlu ile başlayıp hans peter brıgel ile devam eden büyük fiyasko az kalsın ligden düşüyorduk hatta o dönem son maçlarımızdan birini yöneten sadık ilhan adlı hakemin bir yorumu vardır o dönem mhk başknı bülent yavuz maçın hakemi sadık ilhanı yanına çağırır ve trabzonspor ligde kalsın ona göre yönet dediği bir yorumu var ve aynı özken sümer tine bir şike bahçe maçı sonunda görevden kaçmıştır bu adam artık 82 yaşına gelmiş günümüz futbolunu çok gerisinde kalmış bence itsin torunuyla tombalağıyla zaman geçirsin bize daha profosynel adamlar lazım.
                      o küme düşme durumunu ben de hatırlıyorum elbette kabul edilebilir bir durum değil. yattara transferi de tam bir piyango o sırada başka bir oyuncu izlenmeye gidilmiş. aurelio transferi mükemmel kabul ediyorum ve eğer bu şekilde ucuza faydalı oyuncu bulacaklarsa ne ala. bu denli pahalı olan ve beş para etmeyen adamlardansa ben dhanelere somerslere razıyım temiz futbol oynayan belli standartı olan adamlardı en azından. düzgün bir planlama ile kaliteli ve ucuz oyuncu bulunabilir. benim tek soru işaretim böyle kötü bir dönemde sorumluluk alıp gelmişler yine aynı hataları yaparlar mı ? çünkü aurelio ve yattara gibi iyi transferleri kendileri de dillendiriyor ama fiyaskolardan kimse bahsetmiyor. ne yazık ki bu durum senin savını güçlendiren bir şey.
                      OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geri dörtlümüz çok kötü...Bu sadece defansif problem yaratmıyor,aynı zamanda oyun kuramıyoruz.İleride ki futbolcularda güvenle oynayamıyor.
                        İlk öncelik bu bölge olmalı.Günümüz futbolunda stoperlerin defansif yeterliliği yanı sıra oyun kurma becerileri de önemli bir etken.Bizimkiler topu bomba sanıyor.
                        Aynı şekilde bekler,hucüm varyasyonları yaratma da,oyunu ileri taşıma da belki de en önemli etken.
                        Bi Marianoyu,Adrianoyu dikkatlice izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.
                        Bu sorunu halledersek takımın çehresi tamamen değişir.
                        Ek olarak Trezeguet,Junior Fernandes tarzı kanat forvet lazım.

Diğer bölgelerimiz iyi durumda.Tabii Bazı futbolcuları feda yoluyla takımsa tutarsak..
                        Yazdık yineleyelim..Trabzonsporun defans hattı küme düşme adayıdır.
                        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak arcadia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          o küme düşme durumunu ben de hatırlıyorum elbette kabul edilebilir bir durum değil. yattara transferi de tam bir piyango o sırada başka bir oyuncu izlenmeye gidilmiş. aurelio transferi mükemmel kabul ediyorum ve eğer bu şekilde ucuza faydalı oyuncu bulacaklarsa ne ala. bu denli pahalı olan ve beş para etmeyen adamlardansa ben dhanelere somerslere razıyım temiz futbol oynayan belli standartı olan adamlardı en azından. düzgün bir planlama ile kaliteli ve ucuz oyuncu bulunabilir. benim tek soru işaretim böyle kötü bir dönemde sorumluluk alıp gelmişler yine aynı hataları yaparlar mı ? çünkü aurelio ve yattara gibi iyi transferleri kendileri de dillendiriyor ama fiyaskolardan kimse bahsetmiyor. ne yazık ki bu durum senin savını güçlendiren bir şey.
                          kardeşim özkan sümerin emin ol 2 tane faydalı transferi varsa ben sana en az 20 tane faydasız adam sayarım ama umarım tuttururda utanan ben olurum çünkü ortak paydamız trabzonspor

Yorum

• Yan top zaafiyeti olmayan, fiziği ile kaleyi doldurabilen bir kaleci lazım.
                            If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                            Milton Friedman

Yorum

• Iyi bir orta sahamiz olsaydi hersey farkli olurdu.
                              Biz girayla 82 puan topladik.

Defansimiz kotu ama bu kadar degil.

Orta sahada pas yapamamiz , direncli olmamamiz bizi bitiriyor.
                              Tek net orta sahamiz okay o da stoper oynatiliyor.

Gelecek sene okay kalirsa( bence gidecektir. ) yanina bir 8 numara birde iyi bir yedek alinmali. Abdulkadir orta saha oynamali. Yusuf forvete yakin oynamali. Diger kanada da bir kanat forvet alinmali. Trezeguet gibi bir oyuncu. Gol sonrasi sevinmeyisi bize isaret olarak anladim ben.

2 net stoper alinmali.

Yorum

• Trezeguet yi zor alirlar artik... Kasimpasa zaten 2 Milyon Euro ya Satin alma Opsiyonunu kullanmis... Onun yerine Salah Mohsen i alsinlar derim...
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X